reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dziewczyny, chyba mamy podobne gusta :tak: tez mam ten spiworek

tak własnie dlatego zdecydowałam sie na mutsy z uwagi na ten fotelik..ale mnie sprzedawca powiedzial, że w czasie jazdy tez moge na plasko..musze o tym w takim razie sama poczytać

a oto niektore moje skarby
cuda:tak::tak: u mni nie bylonuebieskich-tylko rozowe:tak::tak::tak:

Co do śpiworka to też go mamy:-D
:-D:-D:-D

a mierzyłaś wewnątrz tego łóżeczka czy na zewnątrz?
bo wtedy szczebelki i grubość dechy by odeszła i pewnie ten 120x70 będzie dobry...

poza tym materacyk nigdy nie jest idealnie przylegający do łóżka chyba:baffled:

misia dostała dzisiaj kombinezonik na jesień:-D

na zdjęciu są wczorajsze skarpetki grzechotki:-D
ale fajny ten kombineznik:tak::tak::tak:

Moj komplecik przyszedl dzisiaj z Ebay'a,od 3 do 6 miesiecy:-):

reklama
Ja wolę takie czapki z klapkami na uszy, może nie są takie dorosłe ale na zimę duużo praktyczniejsze, nawet w tym roku jeszcze takich szukałam dla Krystiana, bo irytujące jest to, że na wietrze dziecku ciągle uszy wychodzą z takich dorosłych czapek.

Ale wizualnie komplecik bomba :-).

Dzieki dziewczyny. Tutaj wogole trudno jest znalezc komplet z szaliczkiem,moze dlatego ze w UK nie ma prawdziwej zimy:baffled: A jest "meski" bo to dla mojego malenkiego mezczyzny;-)

Domnie znowu jedzie paczka od mamy z Anglii, ta kobieta mnie rozbraja lata po sklepach z moją siostrą i już mam tyle ciuszków i innych rzeczy że trzeba dokupić sporych rozmiarów komode:-D
I łóżeczko będę dziś też już miała...

a mierzyłaś wewnątrz tego łóżeczka czy na zewnątrz?
bo wtedy szczebelki i grubość dechy by odeszła i pewnie ten 120x70 będzie dobry...

Zmierzyłam stary materacyk, 120x80 jak nic :/ a do tego póżniej wkłada się drugi 40x80 i robi się wtedy łóżeczko dla większego dziecka.

reklama
Dziewczyny, potrzebuję Waszej rady :-)
Napisałam do dwóch sprzedawców mogą mi zrobić materac 120x80. Kóry mam wybrać:
1) NOWY MATERAC DO ŁÓŻECZKA GRYCZANO KOKOSOWY W-wa (673116267) - Aukcje internetowe Allegro , zrobią mi go za 95 zł

2) MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 120x60 ŁÓŻECZKO (667057347) - Aukcje internetowe Allegro, zrobią mi go za 65 zł, ale będzie bez gryki.

generalnie te z gryką są lepsze:-) i zdrowsze, można go odwrócić na druga stronę i wtedy albo dzidzia śpi na gryce albo na kokosie. Te piankowe są cieńsze.

Do góry