reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
u nas gorączka aż miło. Wiem, że lato za oknami:tak:.
Coś chyba w powietrzu bo Iggy już ponad godzinkę śpi, a normalnie mu się to nie zdarza. Miałam w planie spacer, ale teraz to już poczekam, żeby w samo południe z młodym nie biegać...

Mam pytanko do dziewczyn, które mają domki jednorodzinne. Czy opłaca się kupić działkę, jeśli przy jej granicy jest słup energetyczny?

reklama
Heloł :-D
Widzę Kaja z rana się pojawiła to od razu produkcja wzrosła :-D

A mi nic nie wycinali... okazało się że nic tam nie mam :szok: gardełko czyste, normalnie jak pójdę ro mojej przychodni i opierd**ę tego lekarza :angry: Wczoraj przyszedł do mojego dziadka na wizytę domową bo dziadek źle się czuł. Powiedział że dziadkowi za słabo bije serce i przepisał jakieś tabletki. Czytam po wykupieniu ulotkę z tych tabletek a tam jest napisane że one są na menopauzę :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: no k-va, nie mam pytań do tego lekarza.
Teraz mąż był u niego bo też coś niezbyt się czuje a ten mu mówi że ma początki ospy wietrznej. Ale nie wysypało go więc już nie wiem czy wierzyć temu kolesiowi :baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie nie wierze w to co czytam...Co za czub jakis....:angry:

Witam
u nas gorączka aż miło. Wiem, że lato za oknami:tak:.
Coś chyba w powietrzu bo Iggy już ponad godzinkę śpi, a normalnie mu się to nie zdarza. Miałam w planie spacer, ale teraz to już poczekam, żeby w samo południe z młodym nie biegać...

Mam pytanko do dziewczyn, które mają domki jednorodzinne. Czy opłaca się kupić działkę, jeśli przy jej granicy jest słup energetyczny?
a co ma slup do dzialki???? :sorry2::sorry2: moi rodzice maja w samym rogu ogrodzenia slup

A W OGOLE DZIEWCZYNY JAKA BEKA...:-D:-D:-D trzymym mała na rekach i czytam co naskobałyscie i nagle bum mała jak strzeliła kupola to ja az podskoczyłam.... a potem smiałam sie sama z siebie :-p
:-D:-D:-D

no śniadanie masz super, kawa plus zupka, jeszcze nigdy nie słyszałam o takim śniadaniu:-D:-D:-D
Niezłe menu, moi chlopcy jedzą zupę i zapiają sokiem, ale to na obiad.

Ja też podziwiam Madzię że nie jest jej za gorąco w tym śpiworku. Moja to nawet cieniutkiego koca nie chce. No ale grubym zawsze cieplej;-)
Może i jest jej za goraco, tylko mamusia przewrażliwiona zakłada i koniec, ja też śpię pod kołdrą nawet jak jest gorąco, czasem czubek nog wystawie poza kołdrę, a tak to przykryta po szyje

Widze ze juz nadrabiacie z produkcja od rana, a ja nie mam ostatnio za wiele czasu. Przyleciala moja siostra na wakacje wiec organizuje jej czas zeby sie nie nudziła:tak::tak::tak:
W koncu dzis przestalo prazyc, ale za to jest taka duchota ze szok:-p

Pozdrawiam Was i zycze milego dnia:-)
Udanego wypoczynku dla siostry i dla Ciebie i Hanusi

Cześć mamuśki. Widzę, że wczoraj cisza, spokój, a dzisiaj produkcja pełną parą idzie od samiusieńskiego rana :-D
Ja się dzisiaj nawet wyspałam (dwa karmienia w nocy, czyli wielki sukces,hehe). Może w dzień też będzie miłosierna, kto wie, na razie śpi :-p
Nie wiesz że Kaja zarządziła od dzisiaj wielkĄ produkcję na bb, wiec mamuśki piszą

A mi nic nie wycinali... okazało się że nic tam nie mam :szok: gardełko czyste, normalnie jak pójdę ro mojej przychodni i opierd**ę tego lekarza :angry: Wczoraj przyszedł do mojego dziadka na wizytę domową bo dziadek źle się czuł. Powiedział że dziadkowi za słabo bije serce i przepisał jakieś tabletki. Czytam po wykupieniu ulotkę z tych tabletek a tam jest napisane że one są na menopauzę :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: no k-va, nie mam pytań do tego lekarza.
Teraz mąż był u niego bo też coś niezbyt się czuje a ten mu mówi że ma początki ospy wietrznej. Ale nie wysypało go więc już nie wiem czy wierzyć temu kolesiowi :baffled::baffled::baffled::baffled:
Co za Młot z tego lekarza:wściekła/y:

no to masz bardzo mądrą pani doktor, nic dodać nic ując :confused::confused:

Normalnie nie wierze w to co czytam...Co za czub jakis....:angry:

Co za Młot z tego lekarza:wściekła/y:

ale to nie nasz lekarz :no: u nas to w ogóle jest porąbane, bo kierowniczka naszej przychodni pozwalniała wszystkich fajnych lekarzy i zatrudnila nowych, co jeden to gorszy :wściekła/y: jeden odmówił wizyty domowej mojemu dziadkowi który ma 95 lat :angry:
jest jedna lekarka taka w miarę, ale akurat się urlopuje
Na szczęście poradnia dziecięca jest u nas super :tak::tak::tak::tak:

A ja się boję wampirów :sorry2: i wilkołaków też :-p

reklama
Do góry