Alicja1985
Fanka BB :)
Selenko madzia jest przecudna :-)
wielkie gratulacje jeszcze raz !!!!!!!!!!!:-d
wielkie gratulacje jeszcze raz !!!!!!!!!!!:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej Ilonko, to w podobnym czasie straciłyśmy dzieciaczki. no i teraz podobnie długo czekamy na @. Też jestem bardzo ciekawa kiedy nadejdzie. Póki co niby wszystko w normie, ale wiadomo że teraz po 4 tygodniach to sie zacznie przynajmniej u mnie nerwowe wyczekiwanie (taki charakterek).just79 ja też czekam na @, ciekawe kiedy przyjdzie![]()
eh to podobne mamy w takim razie charakterki, bo jak długo nie będzie przychodziła to też zacznie się nerwówkahej Ilonko, to w podobnym czasie straciłyśmy dzieciaczki. no i teraz podobnie długo czekamy na @. Też jestem bardzo ciekawa kiedy nadejdzie. Póki co niby wszystko w normie, ale wiadomo że teraz po 4 tygodniach to sie zacznie przynajmniej u mnie nerwowe wyczekiwanie (taki charakterek).
Ja dopiero 14.07 ide do gin, i wtedy sie okaze czy jakies badania zleci, czy tez zaleci zrobic sobie prywanie.