reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Witam się wtorkowo :-D

AgaB jakie newsy ? Pisz szybciutko Kochana :tak:

Gosia:) trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Któraś jeszcze idzie dzisiaj do lekarza ? Kurcze jakaś lista by się przydała :-p

Miłego dzionka Śnieżynki

Dziendobry milego dzionka wam zycze , u mnie chumorek nie najleprzy , boli mnie troche uchoi Nicol tez chyba lewa noga wstala , do tego jeszcze boli mnie glowa , mam nadzieje ze po kawie zbozowej mi przejdzie.
AgaB dawaj tego niusa to moze mi sie chumorek poprawi.

Proszę bardzo, trochę się rozpisałam,ale mam nadzieję,że mi wybaczycie,,, mam tyle emocji w sobie,że gdzieś musiałam to wypuścić :) Miłego dnia Ciężaróweczki
Dzień dobry Ciężaróweczki
:)
Wczorajszą wizytę oceniam na piękną 5 :-Dchciałam zmienić lekarza, na takiego co mógłby mnie prowadzić do końca ciąży, ale na koniec wizyty pan dr odmówił, no ale wszystko po kolei.
Jestem b. zadowolona z wizyty, gdyż zostałam potraktowana bardzo profesjonalnie, pomijająć czystość rażącą w całym obiekcie, a wcześniejsze doświadczenia hmmm były różne,,, to wkońcu poczułam się jak u prawdziwego lekarza!! Doktorek wypytał mnie o wszystko, naprawdę pełny wywiad :tak:później zrobił badanie, ogólnie, waga, ciśnienie itp., następnie wymaz, badanie Ginko, założył kartę przebiegu ciąży, dostałam zaświadczenie no i oczywiście najbardziej oczekiwane- zrobił USG :szok: byłam wczoraj z M więc byliśmy razem przy tym badaniu, no i pan dr cały czas b. sympatyczny pokazując po kolei naszą kruszynkę i bijące serduszko, robił pomiary i oczywiście wydrukował zdjęcia(postaram się później wkleić) zaczął wkońcu żartować że skoro się tak pięknie dzidzia rozwija, tętno w normie itd. To poszuka drugiej,,, a po 30 sekundach mówi: proszę państwa ja żartowałem, ale jest II :D
No i oboje w szoku jesteśmy od tego momentu.,,,, no ale mam 2 skarby pod serduszkiem :szok:
Szczerze to jeszcze nie ochłonęłam,,,, i same pytania i wątpliwości mi się nasuwają teraz, dzisiejszej nocy nie mogę zaliczyć do przespanej,,,no ale jakoś to będzie :-)musi… oh jeszcze mi się w głowie kręci z wrażenia!!
Aha no i jeszcze termin, dr powiedział, że wg @ to tak jak było 3 luty, ale oceniając wielkość to ok. 10 lutego, a co ciekawe,zobaczycie na fotkach jedna kruszynka ma termin na 7 a druga na 10 :-)no ale w każdym razie LUTY :D chyba,że się pośpieszą,,,
No i jeszcze na koniec wizyty doktorek stwierdził, że najlepiej jak poszukam sobie innego lekarza prowadzącego, ponieważ szpital w którym on pracuje (powiatowy) ciąże bliźniacze uznaje jako patologie, a te podobno tylko w wojewódzkich szpitalach są rozwiązywane,,, no więc w najbliższym czasie znów czeka mnie szukanie dobrego ginko,,,,
No i to tyle co u mnie :-)
[FONT=&quot]Bardzo dziekuje za trzymanie kciuków Dziewczynki!!! Pomogly,,,,, [/FONT]

Gratuluje!!!

pieknie pieknie .-), od razu podwojne szczescie!!! Nie dziwie sie Tobie za spac ni emoglas, hehe, pozdrowonka

nio i jeszcze juz z czytej ciekawosci. czulas cos ze to 2??

czy w rodzinie mialas blizniaki,dla mnie to niesamowite miec 2 kruszynki od razu :).

nio i jeszcze juz z czytej ciekawosci. czulas cos ze to 2??

czy w rodzinie mialas blizniaki,dla mnie to niesamowite miec 2 kruszynki od razu :).
:) Dziękuję za gratulacje :-), nie Asiu nie czułam że to 2, myślę,że to za wcześnie, u mnie w rodzinie nie ma bliźniaków, ale wczoraj przez telefon teściówka mówiła,że brat jej babci miał bliźnięta, no ale to strasznie daleko 4 pokolenie, a później cisza,,, aż do wczoraj :-)
wszyscy jesteśmy zaskoczeni :-D

reklama
AgaB gratulacje wieze za to musil byc dla Ciebie szok dla mnie by tez byl , pewno masz teraz plno watpliwosci , ja powiem szczeze ze bym sie bala miec blizniaki wiem ile pracy jest przy jednym a przy stero to juz harowka

Do góry