reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selena, Madzia jest prześliczna!! Gratuluję jeszcze raz!!

Gabrysiu, oby małemu się poprawiło!

Haniu, ja też już powoli zaczynam myśleć coraz realniej o moim maluszku, oby nikt mnie z tego snu nie obudził...

reklama
Brzuszek zaczął się zaokrąglać, chciałam nawet zrobić zdjęcie, ale za bardzo mi się wszystko kojarzy z Mikołajem :-( Jestem silna, ale nie ze stali jakoś na razie to nie etap robienia brzuszkowi zdjęć. Co nie zmienia faKtu, że Lokatora KOCHAM :tak::tak::tak:

Haniu, nic na siłę. My Ci wierzymy na słowo, że brzuszek zaczyna się pokazywać. Mamy też wyobraźnię, więc możemy jej użyć :-) Najważniejsze, żebyś Ty czuła się komfortowo. Koniec kropka :-)

Nie wiem skąd się brzuchol wziął, bo przytyłam do teraz 0,5kg a samego brzucha mam chyba 1,5kg;-) ale fakt niezaprzeczalny, że mnie zaskoczył :szok:

Kiedyś musiał :-)

A ja byłam dzisiaj u pani doktor i powiedziała, że Dzidziuś ślicznie rośnie :-):-):-)Tak fikał, że nie dało się potwierdzić, że to Adaś, ale najważniejsze, że zdrowo rośnie.

No proszę, Mały akrobata :-) Bardzo się cieszę, że rośnie zdrowo. Trzymam kciuki, by tak było do końca świata i o jeden dzień dłużej :-)

Pogłaszcz brzuszek ode mnie :-)

Kochane.....Sylwia...nadal w "dwupaku"...lezy cały czas i dostaje leki na nadcisnienie ....

Agnieszko mogłabyś Sylwii powiedzieć, że ciągle o niej i o Wiki myślę? Niech się trzymają dziewczyny! To już tak niedużo zostało...

Jak się czujesz jako świeżo upieczona mężatka? :-)

Magdusia jest aniołkiem a mąż ma świra na jej punkcie.:tak:

O Boże, jaka miss! Ja też taką chcę :-)

Selenko GRATULACJE raz jeszcze! Niech się chowa zdrowo :-)

just79 ja też czekam na @, ciekawe kiedy przyjdzie :)

hej Ilonko, to w podobnym czasie straciłyśmy dzieciaczki. no i teraz podobnie długo czekamy na @. Też jestem bardzo ciekawa kiedy nadejdzie. Póki co niby wszystko w normie, ale wiadomo że teraz po 4 tygodniach to sie zacznie przynajmniej u mnie nerwowe wyczekiwanie (taki charakterek).

Ja poroniłam pod koniec maja. @ dostałam 37 dni po poronieniu. Trwał tak jak każdy poprzedni i wcale nie był bolesny.

Życzę Wam, by i wasza pierwsza @ pojawiła się szybko, sama i była bezbolesna.

Ola81 jak skończę kieckę to wstawię fotkę( o ile będę z niej zadowolona hihi, bo mi się w trakcie szycia często koncepcja zmienia i się wkurzam na siebie)

Gloria ja też czekam na zdjęcie!

U mnie duży usypia małego więc mam chwilę odpoczynku. Dziś był ciężki dzień Leoś 39,7 temperatury, wymioty itp itd.Zobaczymy co przyniesie noc...

Gabrysiaa taki pomocnik to SKARB! Tylko pozazdrościć i pogratulować. Oby mu na starsze lata nie przeszło ;-)

A jak Leoś przespał noc? I jak się dziś czuje?

Selenko! Zakochałam się w Madzi i chyba jutro zbadam się, czy ta cytomelagia nadal jest, a jak jej nie będzie to... :-D :cool2:

To do roboty? :happy2:

Muszę Wam jeszcze napisać, że mój Michaś wpadł w czarną rozpacz jak Mu powiedzieliśmy, że łóżeczko z Maleństwem będzie w średnim pokoju i tak płakał, że na 9m2 musimy znaleźć miejsce na kolejny mebel :szok:

Hehehe... Michaś terorysta :-) Może jak Braciszek da mu w nocy popalić płaczem, sam przestawi łóżeczko tam gdzie planowaliście pierwotnie? ;-)

Będzie dobrze :tak::tak::tak::tak:
Musi być, a przynajmniej tak sobie wmawiam, a autosugestia ponoć czynie cuda :-D

I tego się trzymajmy :-) To bardzo fajna teoria!

Miłego dnia Dziewczyny !!!

Nikki i Hanka będzie ok, zobaczycie;-)
Słodziutka fajnie Cie poczytać:tak:
Ola 15 bardzo mi przykro
Selenko Madzia śliczna

A wczoraj nie czułam niuni, więc wieczorkiem do szpitala sprawdzić, czy wszystko ok, akurat moja gin była, zrobiła mi USG i co się okazało, że ok i będę miała córcię:-D

Pozdrawiam wszystkie uzależnione od BB:-p(sorki, ale nicków wszystkich nie pamiętam, to nie piszę)

Ostatnia edycja:
ilonka26 i just79 ja tez czekam na pierwsza @ i ciekawa jestem kiedy to nastapi moj lekarz mowil ze nawet do 6 tygodni moge czekac.Narazie u mnie tez oki w czwartek jeszcze na usg ide czy napewno wszystko jest dobrze.I pozniej bede chciala starac sie o maluszka.Pozdrawiam

ależ pustki tutaj, chyba wszystkie dziewczynki się urlopują.
Miłego dnia tym wypoczywającym, i tym pracującym :-)

ilonka26 i just79 ja tez czekam na pierwsza @ i ciekawa jestem kiedy to nastapi moj lekarz mowil ze nawet do 6 tygodni moge czekac.Narazie u mnie tez oki w czwartek jeszcze na usg ide czy napewno wszystko jest dobrze.I pozniej bede chciala starac sie o maluszka.Pozdrawiam
Witaj w klubie @-oczekiwaczek ;-)

To widzę, że mam niezłe opóźnienia jeśli chodzi o odwiedziny u lekarza i dochodzenie kiedy można zabrać się za staranki, bo stwierdziłam, że pójdę tak jak było na wypisie, czyli 30 dni po zabiegu, a do tego jeszcze lekarka na urlopie, to wyjdzie w sumie 37 dni.

reklama
Do góry