reklama
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Będzie dobrzeHaniu, ja też już powoli zaczynam myśleć coraz realniej o moim maluszku, oby nikt mnie z tego snu nie obudził...

Musi być, a przynajmniej tak sobie wmawiam, a autosugestia ponoć czynie cuda

She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Brzuszek zaczął się zaokrąglać, chciałam nawet zrobić zdjęcie, ale za bardzo mi się wszystko kojarzy z Mikołajem :-( Jestem silna, ale nie ze stali jakoś na razie to nie etap robienia brzuszkowi zdjęć. Co nie zmienia faKtu, że Lokatora KOCHAM![]()
Haniu, nic na siłę. My Ci wierzymy na słowo, że brzuszek zaczyna się pokazywać. Mamy też wyobraźnię, więc możemy jej użyć :-) Najważniejsze, żebyś Ty czuła się komfortowo. Koniec kropka :-)
Nie wiem skąd się brzuchol wziął, bo przytyłam do teraz 0,5kg a samego brzucha mam chyba 1,5kg;-) ale fakt niezaprzeczalny, że mnie zaskoczył![]()
Kiedyś musiał :-)
A ja byłam dzisiaj u pani doktor i powiedziała, że Dzidziuś ślicznie rośnie :-):-):-)Tak fikał, że nie dało się potwierdzić, że to Adaś, ale najważniejsze, że zdrowo rośnie.
No proszę, Mały akrobata :-) Bardzo się cieszę, że rośnie zdrowo. Trzymam kciuki, by tak było do końca świata i o jeden dzień dłużej :-)
Pogłaszcz brzuszek ode mnie :-)
Kochane.....Sylwia...nadal w "dwupaku"...lezy cały czas i dostaje leki na nadcisnienie ....
Agnieszko mogłabyś Sylwii powiedzieć, że ciągle o niej i o Wiki myślę? Niech się trzymają dziewczyny! To już tak niedużo zostało...
Jak się czujesz jako świeżo upieczona mężatka? :-)
Magdusia jest aniołkiem a mąż ma świra na jej punkcie.![]()
O Boże, jaka miss! Ja też taką chcę :-)
Selenko GRATULACJE raz jeszcze! Niech się chowa zdrowo :-)
just79 ja też czekam na @, ciekawe kiedy przyjdzie![]()
hej Ilonko, to w podobnym czasie straciłyśmy dzieciaczki. no i teraz podobnie długo czekamy na @. Też jestem bardzo ciekawa kiedy nadejdzie. Póki co niby wszystko w normie, ale wiadomo że teraz po 4 tygodniach to sie zacznie przynajmniej u mnie nerwowe wyczekiwanie (taki charakterek).
Ja poroniłam pod koniec maja. @ dostałam 37 dni po poronieniu. Trwał tak jak każdy poprzedni i wcale nie był bolesny.
Życzę Wam, by i wasza pierwsza @ pojawiła się szybko, sama i była bezbolesna.
Ola81 jak skończę kieckę to wstawię fotkę( o ile będę z niej zadowolona hihi, bo mi się w trakcie szycia często koncepcja zmienia i się wkurzam na siebie)
Gloria ja też czekam na zdjęcie!
U mnie duży usypia małego więc mam chwilę odpoczynku. Dziś był ciężki dzień Leoś 39,7 temperatury, wymioty itp itd.Zobaczymy co przyniesie noc...
Gabrysiaa taki pomocnik to SKARB! Tylko pozazdrościć i pogratulować. Oby mu na starsze lata nie przeszło ;-)
A jak Leoś przespał noc? I jak się dziś czuje?
Selenko! Zakochałam się w Madzi i chyba jutro zbadam się, czy ta cytomelagia nadal jest, a jak jej nie będzie to...![]()
![]()
To do roboty?

Muszę Wam jeszcze napisać, że mój Michaś wpadł w czarną rozpacz jak Mu powiedzieliśmy, że łóżeczko z Maleństwem będzie w średnim pokoju i tak płakał, że na 9m2 musimy znaleźć miejsce na kolejny mebel![]()
Hehehe... Michaś terorysta :-) Może jak Braciszek da mu w nocy popalić płaczem, sam przestawi łóżeczko tam gdzie planowaliście pierwotnie? ;-)
Będzie dobrze
Musi być, a przynajmniej tak sobie wmawiam, a autosugestia ponoć czynie cuda![]()
I tego się trzymajmy :-) To bardzo fajna teoria!
Miłego dnia Dziewczyny !!!
Nikki i Hanka będzie ok, zobaczycie;-)
Słodziutka fajnie Cie poczytać
Ola 15 bardzo mi przykro
Selenko Madzia śliczna
A wczoraj nie czułam niuni, więc wieczorkiem do szpitala sprawdzić, czy wszystko ok, akurat moja gin była, zrobiła mi USG i co się okazało, że ok i będę miała córcię
Pozdrawiam wszystkie uzależnione od BB
(sorki, ale nicków wszystkich nie pamiętam, to nie piszę)
Słodziutka fajnie Cie poczytać

Ola 15 bardzo mi przykro
Selenko Madzia śliczna
A wczoraj nie czułam niuni, więc wieczorkiem do szpitala sprawdzić, czy wszystko ok, akurat moja gin była, zrobiła mi USG i co się okazało, że ok i będę miała córcię

Pozdrawiam wszystkie uzależnione od BB

Ostatnia edycja:
ilonka26 i just79 ja tez czekam na pierwsza @ i ciekawa jestem kiedy to nastapi moj lekarz mowil ze nawet do 6 tygodni moge czekac.Narazie u mnie tez oki w czwartek jeszcze na usg ide czy napewno wszystko jest dobrze.I pozniej bede chciala starac sie o maluszka.Pozdrawiam
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien Dobry Dziewczynki:-)
W koncu leciutkie ochlodzenie...I jest czym oddychac:-)
Milego dnia zycze wszystkim.
Buziaki
W koncu leciutkie ochlodzenie...I jest czym oddychac:-)
Milego dnia zycze wszystkim.
Buziaki
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Iza gratuluje coreczki:-)
Ja tez bym juz chciala wiedziec co w brzuszku siedzie...Choc wiem,ze to co powie lekarz czasem sie nie sprawdza.Moja kuzynka miala miec Antosie a urodzl sie Julek:-)hihi
Ja tez bym juz chciala wiedziec co w brzuszku siedzie...Choc wiem,ze to co powie lekarz czasem sie nie sprawdza.Moja kuzynka miala miec Antosie a urodzl sie Julek:-)hihi
ależ pustki tutaj, chyba wszystkie dziewczynki się urlopują.
Miłego dnia tym wypoczywającym, i tym pracującym :-)
To widzę, że mam niezłe opóźnienia jeśli chodzi o odwiedziny u lekarza i dochodzenie kiedy można zabrać się za staranki, bo stwierdziłam, że pójdę tak jak było na wypisie, czyli 30 dni po zabiegu, a do tego jeszcze lekarka na urlopie, to wyjdzie w sumie 37 dni.
Miłego dnia tym wypoczywającym, i tym pracującym :-)
Witaj w klubie @-oczekiwaczek ;-)ilonka26 i just79 ja tez czekam na pierwsza @ i ciekawa jestem kiedy to nastapi moj lekarz mowil ze nawet do 6 tygodni moge czekac.Narazie u mnie tez oki w czwartek jeszcze na usg ide czy napewno wszystko jest dobrze.I pozniej bede chciala starac sie o maluszka.Pozdrawiam
To widzę, że mam niezłe opóźnienia jeśli chodzi o odwiedziny u lekarza i dochodzenie kiedy można zabrać się za staranki, bo stwierdziłam, że pójdę tak jak było na wypisie, czyli 30 dni po zabiegu, a do tego jeszcze lekarka na urlopie, to wyjdzie w sumie 37 dni.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Witam dziewczynki Ja tylko na chwile. Miłego dnia zyczę.
reklama