reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Gosia,
bardzo współczuję....
Przechodziłam to już dwa razy za każdym razem w 11 tyg :( :( :(
Leżałam za pierwszym razem dobę ( zabieg miałam po południu, wyszłam rano).
Za drugim wyszłam wieczorem a zabieg miałam rano.
Trzymaj się !:-(

Gosia współczuję Ci :( ale nie martw się !

...a jeśli chodzi o leżenie w szpitalu to ja np. miałam laparoskopowy zabieg w maju i powiedziano mi, że jak do 18 wstanę z łóżka to będę mogła zjeść i cewnik mi ściągną, a więc wstałam i rano powiedziano, że mogę iść do domu. Ogólnie pracuję w szpitalu i z tego co już zaobserwowałam to po takich różnych zabiegach wypuszczają po 1-2 dniach. Trzymaj się cieplutko !!!

OMG co to dziś za dzień...dopiero co cieszyłam się z dwóch fasolek agiB, a tu teraz takie smutne wiadomości...ehhh mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy:tak::tak: gosia:) i Anulin jestem z Wami...

Dobranoc Śnieżynki:-)

reklama
Do góry