reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Kasia jeśli pytam Was o opinię to nie chodzi mi o ocenianie kogoś (czyt. krytykowanie) tylko o poznanie Waszej opinii bo jesteśmy z różnych środowisk i pewne sposoby myślenie są bardzo różne. Tyle.

No nie :-D czy na prawdę uważasz że to ze Ty pochodzisz z P a większość z nas z T ma wpływ na sposób myślenia???
Wiem że jesteś lokalną patriotką, ale uwaga - ja też :tak:;-)
Dobra kończę już te wywody :tak:

reklama
dzięki dziewczyny za kciuki :tak: pomogły :-D

Agunia to straszne co piszesz :no: biedne dzieciątko i jego mama . A dlaczego zwlekali ??

ja chciałam dziś skoczyć do krzyża do sklepu zabawkowego po bakugany Kubie na urodzinki no i pech... w oponie nie mam powietrza :baffled: na piechotę nie mam czasu się włóczyć :no: a do niedzieli niedaleko :szok:
Co to są bakugany ??:szok::zawstydzona/y:

:-D Mela dalej na wakacjach ...
u mojej mamy czyli 50 m dalej:-D;-)ale paniusia nawet nei myśli wracac do domu:-D:-pcodziennie przychodzi i sie pyta czy moze spac u abbci i zabiera ciuszki na zmiane:blink:

Spoko:-) , znaczy dobra babcia :-D
Moja teściowa przyjeżdża do nas w sierpniu na dwa tygodnie :szok::szok::szok: na szczęście też jest super babcią :tak::-D

U mnie sąsiedzi na górze od 3 dni malują balkon - więc suszę w nocy a w dzień dosycha w domu :tak:

U mnie sąsiad codziennie kosi trawę , albo to bardzo lubi albo ma jakiś super szybko rosnący gatunek :-D:-D:-D Ale ja lubię ludzi z pasją
:-);-)

Witam weekendowo.

Pisać mi tu zaraz kto będzie/niebędzie w Tarnowie za 1-2 tydzień? Może w piątek lub sobotę wpadłabym na piffkowe?

anitaa84 Ale słodkości serwujesz. Fajnie, że prace remontowe postępują.

karolcia83 Z przeciętej wargi krwi potrafi być naprawdę sporo, więc to nie jest powód do paniki. A co do utraty przytomności to zależy jak długo - jeśli tylko chwilowo(taką małą chwilkę) to można poprzestać na obserwacji dziecka, ale bezpieczniej wezwać karetkę albo samemu pojechać do szpitala. Babcie przeważnie bardziej panikują jak coś się dzieje, więc może to jednak nie wyglądało tak dramatycznie.

agunia271 Biedny maluszek. Nie wiem po co trzymali ją na patologi jeśli były problemy z tętnem. A pierwsze punkty po porodzie niczego nie przesądzają. Jeszcze znaczenie ma kolejna ocena w 3,5, 8 minucie bo jakoś tak to się jeszcze sprawdza. (ma to związek z tym jak długo były problemy i jak sobie później dziecko radzi) Michał miał 5pkt, Dorotka 4 pkt.

mrowa1 Ale latawica z Melci. :-D Ale daleko nie ma, więc czemu ma sobie dziewczyna żałować. :-D

myślę, że dziewczynom bardziej chodzi o to, że opowieści ze słuchu sa czasem zbyt przesadzone na ogół tak jest..kilka osób - kilka punktów widzenia:sorry2:
wiadome jest ze warto iść do lekarza i tak by zrobiła każda z nas:tak:

nie rozumiem tylko za bardzo jak babcia dziecka moze zarazem opowiadac o takim zdarzeniu tak drastycznie jak opisałaś, a zarazem mówić ze panika byłoby zadzwonienie po karetkę? cos mi sie wydaje że może rzeczywiscie przykoloryzowała..bo jedno wyklucza drugie:baffled:
sensacyjna opowiesc z uderzeniem, krwia i utrata przytomnosci a jednak twierdzi ze nie potrzeba lekarza? dziwne mi sie to wydaje..ale to moje zdanie..
To jest taka rodzina. Lekarz byłby potrzebny gdyby nie oddychał pół godziny. Jak usłyszałam potem "w takiej chwili nie myśli się o pogotowiu".

Kasia chodzi mi o to że jesteśmy inaczej wychowane w innym środowisku inne mamy podejście do życia.

Aniu ja jestem praktycznie cały czas:tak::tak::tak::tak:
Mini gratki z armatki:tak::tak::tak:sama nie wiem czemu zwlekali...pewnie mysleli ze to normalne u pierwiastki że postep porodu maly i powolny:confused::confused::confused:

Ania ja jestem , i jestem spragniona piffka :-p:tak:

Agunia dzięki :sorry2:
Ech, nie mogę słuchać takich historii bo od razu się denerwuje :angry: Dobrze ze mój poród przebiegł bezproblemowo ....

reklama
Do góry