reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kms- zastanawiam się również nad tą pościelą. przeglądałam rzeczy na allegro z linku od LuizyPatrcji i rożek w te paski wpadł mi w oko :-)
Drugą opcją jest pościel feretti -słyszałam o niej wiele dobrego. Ale z tymi decyzjami wstrzymam się do momentu wyboru łóżeczka.

mnie przekonuje to, że jest ładna, kolorystyka tego kompleciku to to, co chcemy mieć w pokoiku Kluseczki :tak: no i do tego całkiem niezła cena jak za trzy części, feretti 3-częścioew to ok.220 pln :confused:

:-D:-D
Bardzo ładna pościel.

Dzięki :-D

Kinguś może nie tak bardzo potrzebne ale jak fajnie wygląda!!!:-D

Dokładnie to nami kieruje, praktyczności to pewnie ciężko się będzie nauczyć, no chyba,że sama z czasem przyjdzie ;-)

kms ja bym wybrała to pierwsze łóżeczko białe na zdjęciu jest super:-)

Dzięki, mi też ono bardziej się podoba, tylko chyba trochę niewygodnie pod nim sprzątać, bo jest nisko i odkurzaczem ciężko wjechać będzie - no chyba, że za każdym razem przesuwanko :happy2:

reklama
Ja myślę, że kołderkę jednak powinno się kupić. Nie wiadomo , jak ciepłolubny będzie dzidziuś:-), może pod kocykiem będzie mu za zimno:-). Przezorny zawsze ubezpieczony, jak mawia moja mama:-)

Ja mam kołderkę, do tego 4 zmiany pościeli dwu-częściowej(na kołderkę i poduszkę) mam dwa śpiworki jednem mały drugi większy, do wózka mam śpiworek, planuję jeszcze kupić dwa kocyki tak jak polecają we wszystkich gazetkach itp jednen grubszy akryowy i cieńszy polarkowy.

ja kupiłam dzisiaj kocyk polarowy taki ładny żółty z wyhaftowaną żyrafką za 10 zł taki mięutki i milutki że ciągle bym sie do niego ptrzytylala, jeszcze widzialam taki gfajny z mikrowokien i sie zastanawiam czy nie kupic tez bo tez kurcze jeszcze bardziej mieciutki, ceplejszy zamiast akrylowego zastaawiam sie czy nie kupic, bo jeden mam w spadku grubszy i jeszcze jeden polarkowy wiec moe kupie ten z mikrofibry bo naprawde baaaaaaaaaaaaaardzo bardzo mięciutki- akurat byly tylko niebieskie a niebieskiego nie chce bo mam sporo niebieskich rzeczy;-)

no i ręczniczek z kapturrkiem dzisiaj kupiłam też różowiutki te z haftem taki fajny za 20 zł:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze nic nie kupiłam:-(...
Mój mąż ostatnio wypalił, po co się spieszyć, przecie to jeszcze pół roku... głupek;-):-)... uświadomiłam mu, ze to zaledwie 3 m-ce zostały, to teraz zaczął szukac pieluch na Allegro... ale od sierpnia to już na bank coś musze zacząć kupować.

My mamy fotelik i gondolę dokupioną ostatnio do naszej spacerówki co nam została po Krystianie, więc można powiedzieć, że zaczęliśmy zakupy.
Łóżeczka mamy po Krystianie, pościel, rożki, kocyki, ubranka, pieluchy flanelowe, tetrowe też.

A resztę to chyba pod koniec sierpnia, wtedy wyciągnę rzeczy i sprawdzę w jakim są stanie pieluszki.

Wiem, że ręczniki po Krystianku się nie nadają, trzeba kupić nowe, a z pieluchami tetrowymi nie wiem, bo nie wiem gdzie je wpakowałam, ale liczę, że jak zacznę szukać ubranek to i pieluchy się znajdą :-).
A ostatnio znalazłam paczkę prawie całą pieluch na basen :-).

reklama
...Niedawno chwalilam sie ze wybralam juz wozek...Niestety moja mama dzisiaj go obejrzala,pojezdzila,przy okazji natknela sie na kilka niezadowolonych z niego klientek.Juz myslalam ze znowu bede musiala wertowac internet przez kolejne 6 tygodni zeby znalezc cos niezlego w rozsadnej cenie,ale na szczescie w/w klientki i obsluga w sklepie daly mamie namiary na innych kilka wozkow i udalo sie szybko wybrac:-Duff! A co ciekawe sprzedawczyni polecila wozek tanszy (co sie rzadko zdarza) a jak uznala bez awaryjny:-)
A jak u Was z wyborem wozu?:happy2:

Do góry