reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

My wczoraj wybraliśmy rożki :-), powiem wam że większość ma wyjmowane usztywnienia więc mogą być i miękkie i twarde:tak:

002.jpg 004.jpg

Oczywiście "przypadkiem":cool2: odwiedziłam wyprzedaż w Tesco
006.jpg

Cieszę się że my już mamy wybór wózka za sobą:happy2: (padło na x-landera xt-zielony), średnio raz dziennie nim jeźdze po domu i narazie jestem zachwycona zwrotnością i lekkością prowadzenia:-);-):-)
Mi został się do kupienia tylko laktator:-p , wybrałam medela mini electric , zbieram fundusze właśnie . Na allegro zamówiłam 2 piżamki do karmienia , jak przyjdą wstawie zdjęcia , staniki do karmienia i szlafrok do szpitala , Prawie już jestem gotowa hahaha:cool2::baffled::cool2:

reklama
Cyniczna jak pisalam w swoim poscie nie mam mozliwosci zobaczyc wozkow "na zywo",ogladala i jezdzila moja mama. Powykrecany stelaz Jumperka widziala. Tak jak napisalam-kazda z nas sama wyciagnie opinie jak pojezdzi wozem,ktory wybierze;) Na korzysc Hebarta przemowilo rowniez to ze jest 5kg lzejszy.

Cieszę się że my już mamy wybór wózka za sobą:happy2: (padło na x-landera xt-zielony), średnio raz dziennie nim jeźdze po domu i narazie jestem zachwycona zwrotnością i lekkością prowadzenia:-);-):-)
Mi został się do kupienia tylko laktator:-p , wybrałam medela mini electric , zbieram fundusze właśnie . Na allegro zamówiłam 2 piżamki do karmienia , jak przyjdą wstawie zdjęcia , staniki do karmienia i szlafrok do szpitala , Prawie już jestem gotowa hahaha:cool2::baffled::cool2:

Tylko pozazdrościć :tak:, ale z drugiej strony się pocieszam, że cała przyjemność zakupów jeszcze przedz nami :-)

A no nie jest :-D I nie ma wszystkich modeli. U mnie tako jumper zostaje na bank. Nie znam ani jednej niezadowolonej z niego mamy. Zresztą dają na niego 24 miesiące gwarancji, a sprzedawca nie miał jeszcze ani jednaj reklamacji tego wózka. Ja wybieram z kolorystyki silver 09, jakoś tak te kółeczka, kwadraciki etc. nie bardzo mi leżą....:-D

no to właśnie mnie załatwiłaś cyniczna:-D

bo mi się ten klasyk nie podobał a jumper x mi podchodzi jak najbardziej... kurcze i teraz mam problem....

porównajmy zdjecia

Załączniki

• jet.jpg
    jet.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 665677012.jpg
    665677012.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 50
  • J10.jpg
    J10.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 50
no i teraz porównanie...

jet lżejszy od espiro ale espiro mniejszy po złożeniu i solidniejszy stelaż...
obydwa gwarancja na rok czasu

no i wypadł mi teraz ten tako:-D dwa lata gwarancji plus stelaż po złożeniu najmniejszy z nich wszystkich...

no to jak go obejrzę na żywo i się nie przerażę to chyba jednak będzie tako:-D

cenowo:
jet ok.1000 zł
espiro ok.1200
tako ok. 950 zł....

ach... i muszę Wam pokazać co dzisiaj małej kupiłam:-D:-D:-D PUFA...

wiem, że trochę za wcześnie ale się zakochałam:-D

Załączniki

• 496229cfa76df759.jpg
    496229cfa76df759.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Skoro jesteśmy przy rożkach..to to nasz wczorajszy zakup..:tak:
w takim tez wzorze mamy pościel dla malucha..wszystko drewex..

roksi mam podobny spiworek :tak:

catedra super pufa :-D wcale ci sie nie dziwię, że nabyłaś :-D

boozqowa..mnie sie leżaczek bardzo podoba..ale nie porównywałam z innymi..na pierwszy rzut oka ok :-)

Załączniki

• rozek.jpg
    rozek.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Do góry