reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

Znachorko ja w pierwszej ciąży miałam tylko zachcianki na słodkie i faktycznie urodziłam dziewuszkę i teraz też w drugiej ciąży to samo. Nie wiem czy takie przesądy są prawdą alew naszym przypadku sie potwierdziło.

reklama
KOchana ja w pierwszej ciąży byłam do konca przekonana że będzie chłopak głaskałam brzusio i mówiłąm synusku kochany a tu niespodzianka. Trzeba wierzyć.

Ja się zwracam bez płciowo :p
' " Kingo lub Kaziu " na co my mamy ochotę , może na jogurcik z płatkami ? XD '
No tak , mam takie odpały :)

Kejt ja w 7,8 tez czulam sie najgorzej... pocieszam Cie ze teraz juz jest coraz lepiej...

A ja wlasnie zjadlam buleczke z pasta jajeczna ale chyba cos z nia nie tak bylo bo co 5 min latam do lazieki :-p:baffled::sorry2:

witam,
ja właśnie wstałam :). Też dzisiaj trafiłam z zachcianką :) miesko mielone z mizerią :). Dobrze ,że na razie to ja mam takie obiadowe zachcianki i z reguły za mnąto chodzi 2-3 dni, także jestem w stanie wymyslec o co tez temu Brzuchowi chodzi. Idę jutro dalej do lekarza. Tydzień spania niestety nie pomógl na przeziebienie dalej mam katar, kaszel... kurde zaczynam sie martwić .dorbze ze temperatury nie mam, ale i tak się martwie. Dobrze, że w środę już do ginekkolog idę. Cos nam ten weekend strasznie leniuchowaty wyszedł. Ale to dobrze, odpocznijmy na zapas, po lutym przez 12 nastepnych lat nie będzie kiety :D:D:D

Pysia nie jest aż tak źle moja dzidzia od samego początku przesypiała całe noce tylko na karmienie ja budziłam. Na wszytsko jest czas tylko trzeba umiec dobrze sobie zorganizować dzień.

reklama
Do góry