reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja nie musiałam kupować butelek i smoczków. Takie ładne prezenty dawali w wawie na pikniku rodzinnym (juz o tym pisałam) także dostałam
- dwie butle tommee tippee
- dwa smoki tommee tippee
- butla avent
- i jakieś próbki różnych specyfików jeszcze dokładnie tego nie oglądałam.
W szkole rodzenia też dali po małej paczuszce próbek :tak: także nieźle firmy farmaceutyczne itp. walczą o przyszłe klientki :-)

Wczoraj dokonałam wreszcie zakupu kojca i poszewki Motherhood także dołaczę do szczęśliwych posiadaczek :tak:

S:-)zczęściara z Ciebie

reklama
Ja wczoraj zmieniałam poszewkę - masakra!!! tak się przy tym złościłam, że w końcu mój mąż mnie wyręczył:-)

Ale udało się :tak::-):tak: pewnie trzeba trochę namachać się rączkami, a nam w ciąży nie za bardzo można i od tego własnie są nasi Panowie :-D

kurcze to bardzo dużo dostałaś-super:tak::tak::tak::tak:

ja kojca nie kupuje- szkod ami pieniedy- kołdre zwijam pod nogami i mam kojec:-D:-D

S:-)zczęściara z Ciebie

Taaaak wiem udało się :-D warto czasem na taki "spęd ludzki" się przejść. fajne było tez to, że w jednej kupie rózni producenci, można było pooglądać wózki i inne niezbędne sprzęty i akcesoria dla młodych mam, no i oczywiście dokonać zakupu w korzystnych cenach :-D tam kupilam laktator Medeli

bardzo podobał ni sie jeden produkt...
MARTELLO.PL
taki zażyczę sobie (raczej Klusce) na prezent a co .....;-)jest naprawdę dobrej jakości, miły w dotyku, solidny, no i niezła pamiatka...

Kupić tetrowe czy flanelowe pieluszki?
Ja mam 30 tetrowych i 5 flanelowych.
Mi koleżanka mówiła, że flanelowe to nawet zamiast prześcieradełka można używać.

Wczoraj dokonałam wreszcie zakupu kojca i poszewki Motherhood także dołaczę do szczęśliwych posiadaczek :tak:
:-D:-D:-D

Eh, wiedziałam, że nie będzie łatwo z niedawaniem smoka. Czytam, że doświadczone mamusie zaopatrzyły się w smoki... źle to wróży. Czyżby bez smoka ani rusz???
Nie przecież dziewczyny napisały, że konieczny był tylko w nagłych sytuacjach np. kolki.

laski mam problem.....
niby mam 3 typy wózków ale jeden mi się na maxa wkręca..... widziałm na żywo i oceniałam go...
Wózek wygląda ślicznie a czytałaś jakieś opinie o nim? Dobre ma?

bardzo podobał ni sie jeden produkt...
MARTELLO.PL.
Też taki chce tylko ja na allegro je znalazłam :tak:

laski mam problem.....

niby mam 3 typy wózków ale jeden mi się na maxa wkręca..... widziałm na żywo i oceniałam go...

więc w sumie moge mieć nawet małą spaceróweczkę na początek prawda???:confused:

Widziałam w galerii, całkiem nieźle Mamuśka nim manewrowała, nie powiem wrażenie wizualne robił niezłe ..... ale ...... ja sobie nie wyobrażam takiego rozwiazania (chodzi o koła) na spacery zimą. Jak dla mnie mało ztabilny się wydaje na pokonywanie zawalonych śniegiem i błotem chodników :confused: no chyba,że u Ciebie są równe,piekne alejki na spacery, które zawsze są odgarniete i posprzątane :tak:

Wózek wygląda super!!
Ja już wybrałam z moim M. wózek JumperaX firmy Tako. Już nie oglądam innych bo miałam ciężki dylemat przy wyborze, w nocy nie spałam tylko szukałam opinii na temat wózków. To samo mam z wyborem drugiej pościeli dla Franusia, od paru miesięcy oglądam na allegro i nie mogę się zdecydować :-(

reklama
Ja jak byłam ostatnio to widziałam piękny kocyczek, tak jakby haftowany, nie umiem tego opisać, ale był biały:-(. A to jednak trochę niepraktyczny, może jeszcze inne kolory dowiozą. A jak nie to mam inny upatrzony, dwustronny, niebiesko-zielony

Do góry