reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

_7141786.jpg
_7141791.jpg
_7141797.jpg
_7141808.jpg
_7141819.jpg
_7141821.jpg
_7141822.jpgcd...

reklama
Kamila, super fotki, fajna sprawa te krainy zabaw też muszę się wybrać z Zosią bo już dawno nie byłyśmy:tak::-)
Dotkass zdjęcia cudo, naprawdę:-)

Haha no jakoś trzeba sobie życie urozmaicić.
Cały czas myślę nad kolczykami dla Hani, ale boję się że będą bolały ją uszka i jak się przyzwyczai jak będzie spać na boczku, a kolczyk będzie uwierać.:baffled:

Polka, Zosia śliczna, usmiechnięta i te cudne blond włoski

Co do kolczyków, ja też się zastanawiałam, ale chyba jednak zrezygnuję, boję się, że gdzieś zachaczy i naderwie sobie uszko...przecież nikt nie powiedział, że dziewczynki muszą mieć przebite uszy, ja pierwsze dziurki miałam robione mając 7 lat, sama chciałam :tak:

reklama
Do góry