reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A oto moje dzisiejsze zdobycze lumpkowe :tak:
jedne ze spiochów mają takie fajne przedłużane rękawki..żeby zamiast łapek zalożyć na paluszki dla dzidzi :-p

Załączniki

• bodziak_lumpek.jpg
    bodziak_lumpek.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 55
  • spiochy1_lumpek.jpg
    spiochy1_lumpek.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 52
  • spiochy2_lumpek.jpg
    spiochy2_lumpek.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 53
  • spiochy_lumpek.jpg
    spiochy_lumpek.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 55
  • spodenki_lumpek.jpg
    spodenki_lumpek.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Roksi ja pod te śpiochowe pajace nie zakładałam w domku już nic, albo takie cieniutkie batystowe kaftaniki (teraz już nie do dostania ale ja mam jeszcze kilka z przed wielu lat).

Roksi ja pod te śpiochowe pajace nie zakładałam w domku już nic, albo takie cieniutkie batystowe kaftaniki (teraz już nie do dostania ale ja mam jeszcze kilka z przed wielu lat).
Jagoda na razie mam taki plan zobaczymy jak w przysłowiowym praniu wyjdzie;-)
a teściowa kupiłam mi czteropak bodziaków z krótkim więc trzeba jakoś wykorzystać;-)

asienka_r - Wszystkie sa takie jak w PL, wiec rozmiarowka ta sama :)
I sie pochwalę :-p
[coś nacisnęłam w aparacie, niewiem co bo tam menu jest po niemiecku i foty zaczely wychodzic takie niewyrazne, dopiero ostatnie mi sie udalo zrobic normalne, no ale coz... sorki ;p]
1. 50
sliczne

wiadomo dziewczyny ze trzeba kupić z dłuszym rękawem bo to zima będzie i bardziej grubsze rzeczy

Wszystkie ciuszki śliczne :-) (i ja muszę się zmobilizować i fotki popstrykać)
Ja mam pół na pół - teraz tylko polowanie na półśpiochy (spodenki ze stópkami i bez) coś takiego na allegro Bezuciskowe PÓŁŚPIOCHY rozpinane w kroku 62 (684166527) - Aukcje internetowe Allegro
i ***EWA*** ___ PÓŁŚPIOCHY BEZUCISKOWE_____ 62 (684916517) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepach jakoś ciężko coś fajnego i niedrogiego trafić, normalnych spodni kilka sztuk już mam, a to idealne do domu.

Tak zauważyłam na allegro sporo tych ciuszków Ewa-Klucze wiecie coś może na temat ubranek z tej firmy?

Kms te półśpiochy to mogą byćbardzo fajne jak dziecko raczkuje, ja wtedy zakładałam spodenki bo normalne śpiochy wiszą w powietrzu jak są luźniejsze w biodrach, a właściwie takich dopasowanych lepiej dziecku nie kupować ze względu na rozwój nóżek.

Kms te półśpiochy to mogą byćbardzo fajne jak dziecko raczkuje, ja wtedy zakładałam spodenki bo normalne śpiochy wiszą w powietrzu jak są luźniejsze w biodrach, a właściwie takich dopasowanych lepiej dziecku nie kupować ze względu na rozwój nóżek.

dzieki za odp. tylko nie za bardzo wiem w takin razie jak takie maleństwo ubierać na co dzień w domu, do spania (oprócz pajaców)? tzn co do tego body?
Chyba,że masz na myśli spodenki ale takie bawełanieme a nie wyjściowe, cieplejsze. np. WARNER BROS spodnie dresowe / dres TWEETY r. 62 (692799343) - Aukcje internetowe Allegro

dres / bawełniane spodnie DISNEY MINNIE r. 62 (688679387) - Aukcje internetowe Allegro

bo jakoś ciężko dziś mam z jarzeniem :-D

reklama
Kms do body śpiochy. Ale takie spodenki, szczególnie te pierwsze też bardzo fajne i do tego skarpetki, ja bym była za takimi większymi gumkami w pasie, bo te wąskie mogą uwierać.
Zobaczysz z czasem to będzie naturalne co zakładać. A na początku mogą być pajace cały czas, noworodek tak naprawdę leży, śpi i cyca tylko, więc przebieranie go do spania nie ma sensu, bo jemu jest prawie wszystko jedno czy śpi w dzień czy w nocy ;-).

Do góry