reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
nie mozna zmieniać loginu na forum:no:
co do ciśnienia, to mój gin powiedział, że u kobiet w ciąży jest zazwyczaj niższe niż normalnie (oczywiście to wszystko teorie), chyba dlatego że spada nam to ciśnienie jesteśmy takie śpiące bez przerwy:tak:
powiedział mi też żeby niczego sobie nie odmawiać (poza alkoholem oczywiście), jeść i pić to na co się ma ochotę:-)

nie mozna zmieniać loginu na forum:no:
co do ciśnienia, to mój gin powiedział, że u kobiet w ciąży jest zazwyczaj niższe niż normalnie (oczywiście to wszystko teorie), chyba dlatego że spada nam to ciśnienie jesteśmy takie śpiące bez przerwy:tak:
powiedział mi też żeby niczego sobie nie odmawiać (poza alkoholem oczywiście), jeść i pić to na co się ma ochotę:-)
Tak Karolina mi też moja lekarka powiedziała ze jak juz nie mam wogóle apetytu to chociazbatonika jakiś owoc czekoladkę poprostu to co jeszcze wogóle moze wejśc.

reklama
Dzień dobry Śnieżynki moje kochane:-) strasznie dzisiaj mam dobry humor no i super się czuję...narazie mogę zjeść wszystko:-D spaliśmy do 10:30:-D

Hejka !Kope lat Śnieżynki ! :tak:
A poprzednia ciaze mialam taka spokojna. Biegalam do ostatniego dnia. Jednak kazda jest inna....:tak:
Trzymajcie prosze za mnie kciuki, abym dotrwala do mety...

Kochana super, że wszystko w porządku z Tobą i Dzidzią:-)

Witajcie dziewczyny :)
W końcu trafiłam na temat Lutówek 2010 :-D
Mój termin obliczony przez lekarza to 17. 02. 2010 ... Czyli mogę pozostać z Wami?

Witam Najeli w naszym gronie i gratuluję ciąży:-)

marga82 Ty też witaj w u nas i spokojnej ciąży życzę:-)

Dziewczyny ja tak sobie pomyślałam, że muszę się w końcu wybrać do mojej kuzynki może ma jakieś ciuchy ciążowe, bo ja cały czas siedzę w domu i chodzę w dresie, a jak chcę wyjść to w nic się nie mogę już zapiąć:-p a poza tym na allegro wyczaiłam fajne rybaczki, długie spodnie i spódnicę z tego samego materiału i nawet niedrogo:-)

Dziś na obiadek mam karpika:-) hehe w sumie to zawsze mamy go tylko na wigilię, ale jak teściowa robi to nie pogardzę:-)

Jak dziś Wasze samopoczucie Śnieżynki??? Mam nadzieję, że tak samo dobre jak moje:tak:

Beata23 no chyba loginu nie da się tu zmienić:baffled:

Do góry