Beatka ja 26 też miałąm dwa lata temu ale login to tylko login
Przekonałaś mnie ! Racja ! chyba przesadzam ! ;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beatka ja 26 też miałąm dwa lata temu ale login to tylko login
Się kobieto przejmujeszPrzekonałaś mnie ! Racja ! chyba przesadzam ! ;-);-);-)
Tak Karolina mi też moja lekarka powiedziała ze jak juz nie mam wogóle apetytu to chociazbatonika jakiś owoc czekoladkę poprostu to co jeszcze wogóle moze wejśc.nie mozna zmieniać loginu na forum
co do ciśnienia, to mój gin powiedział, że u kobiet w ciąży jest zazwyczaj niższe niż normalnie (oczywiście to wszystko teorie), chyba dlatego że spada nam to ciśnienie jesteśmy takie śpiące bez przerwy
powiedział mi też żeby niczego sobie nie odmawiać (poza alkoholem oczywiście), jeść i pić to na co się ma ochotę:-)
Będziesz wiecznie młoda.... loginem :-)Dziewczyny orientujecie się może jak zmienić login ? Czy w ogóle można ?
Chętnie bym została po prostu Beatą, bo 23 lata to ja miałam 4 lata temu![]()
Hi Hi Hi NAjeli masz rację.Będziesz wiecznie młoda.... loginem :-)
Będziesz wiecznie młoda.... loginem :-)
Spoko spoko najpierw wychowasz dziecko potem wnuki potem prawnuki a potem to jeszcze może byc dalej ciekawie.
Zajrze tu jako 70-letnia babcia. O ile dożyję ...:-)
Hejka !Kope lat Śnieżynki !
A poprzednia ciaze mialam taka spokojna. Biegalam do ostatniego dnia. Jednak kazda jest inna....
Trzymajcie prosze za mnie kciuki, abym dotrwala do mety...
Witajcie dziewczyny
W końcu trafiłam na temat Lutówek 2010
Mój termin obliczony przez lekarza to 17. 02. 2010 ... Czyli mogę pozostać z Wami?