Mama Helenki
i Aniki :D
Malinka, ten pierwszy 
Ja miałam chicco enjoy i szybko się rozklekotał

Ja miałam chicco enjoy i szybko się rozklekotał

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Chyba z kasiorki,co;-)mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)

?
i jeszcze mi zapłacą
- jako pomoc osoby starszej,chorej z lektoratem języka niemieckiego
. Pieczarki rozwiozłam i mimo,że teście rano najazd zrobili to pojechałam do nich i jeszcze na paliwo zarobiłam
,bo pieczarki wzięłam po 1zł a im upchnęłam po 2

.Dopiero do domu się zwlekłam z bąblami,Julu padł bo w dzień nie spał.Przy okazji narwałam całą siatę szparagówki,ogórów dobrałam, ziemniaków,marchewki,cukinię,mleka 2 litry i duży klinek twarogu.
I obiad jeszcze zjadłam u nich,a co!
i jeszcze raz do nocnika
- tyle je to ma czym robić
;-)
.

wyciagnęłam szybko rządło ale szczypało okropnie.Oliwka została z M na placu a ja pobiegłam do domu,zrobiłam sobie okłąd wody z octem i wypiłam wapno.poleciałąm do apteki i babka dała mi alertec-przeciwalergiczny i już opuchlizna zeszła ,czerwone też,także myslę ze jest juz ok.ale najadłam się stracha 

przepraszam was najmocniej moje dzieweczki
od kad przyjechał moj m nie mam czasu zajzec na bb,;-);-);-)
wlasnie pojechal na badania wiec mam troszke czasu, widze ze nie proznowalyście wybaczcie mi ze nie poodpisuje ale napewno poczytam co tam sie u was wyprawialo
z ręką na serduszku
mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)

no to sie cieszę As że jesteś zadowolona bo to najwazniejszeChodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.![]()

Cholera zrobili sie tacy niegrzecznie ze szok

A najgorsze jest to ze gowniarz nauczyl sie wykorzystywac fakt jak ktos u mnie jest

Fajnie ze sie Tobie podobaChodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.![]()

i daję mu pomidorówkę dietetyczną,bo jej córka cukrzycę ma i wszystko delikatne
.
.