Marta1981
Rodzyneczka
Woda,mleko 0% tłuszczu,kilka ziemniaków,1 mała marchewka,2 pomidory bez skóry,koperek.Nawet zjadliwe
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.nawet zjadliwe powiadasz?Woda,mleko 0% tłuszczu,kilka ziemniaków,1 mała marchewka,2 pomidory bez skóry,koperek.Nawet zjadliwe.
nie przekonuje mnie ale pewnie mały się już przyzwyczaił,jak mus to mus.mi raczej by nie smakowało 

Julu nie je tegonawet zjadliwe powiadasz?nie przekonuje mnie ale pewnie mały się już przyzwyczaił,jak mus to mus.mi raczej by nie smakowało
![]()
bo jest zdrowy to moja sąsiadka ma cukrzycę a jemu akurat ZIUPY się zachciało
.
.Julu Żono moja każe puszczać i śpiewa MOJA,MOJA CIESI MOJE

.

ale u mnie remontów ciąg dalszy a że męża nie ma to i robotników pilnuję i obiad gotuję, no i są jeszcze maliny, wiśnie a nie długo ogórki

wybaczcie!hej lasencje
wyprasowała,m całą tonę prania
byliśmy w tym komisie wybór mały chicco wcale nie byłojeden był fajny peg perego pliko 3 za 370 zł i nie wiem nawet antka w nim posadziłam i bardzo mu się podobało prowadzi się super ale kolor taki nie fajny szaro ponury a ja lubię wesołe kolory ale wygoda i lekkość na 5+
zobaczę może na allegro będzie fajny jakiś
albo ten chicco albo ten co MH pokazała sama już nie wiem
dowikluś a siora jaki chce kupić dla adasia????????
aaa muszę pochwalić moją julię sama wzieła zmiotkę i zamiotła całe mieszkanie i schody i to tak że mucha nie siada komar nie kuca![]()
przepraszam was najmocniej moje dzieweczki
od kad przyjechał moj m nie mam czasu zajzec na bb,;-);-);-)
wlasnie pojechal na badania wiec mam troszke czasu, widze ze nie proznowalyście wybaczcie mi ze nie poodpisuje ale napewno poczytam co tam sie u was wyprawialo
z ręką na serduszku
mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)

Chodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.![]()
Witam wieczorkiem
A tu znowu pustki
Tesciowka juz pojechala a dzieci wyja i mnie wkurzajaCholera zrobili sie tacy niegrzecznie ze szok
Dominik to wogole nie slucha i robi sobie jaja z wszystkiego co sie do Niego mowiA najgorsze jest to ze gowniarz nauczyl sie wykorzystywac fakt jak ktos u mnie jest
Zaraz Ich kapie i niech ida spac
Hej kochane! Sorry że tak rzadko się odzywamale u mnie remontów ciąg dalszy a że męża nie ma to i robotników pilnuję i obiad gotuję, no i są jeszcze maliny, wiśnie a nie długo ogórki
Poczytałam Was trochę ale siły i weny brak na odpisywaniewybaczcie!

;-)
.
M ostatnio strasznie dużo pracuje, wszystko na mojej głowie 
a mnie nadal szczea boli
jak przycisne to juz mniej.sama nie wiej pd czego![]()

no to po upale