reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam:-)

Nie napina ci sie brzucho juz?

Jeszcze trochę się napina, ale to już jest prawie nic, w porównaniu z tym co było...

Mi też jest wiecznie gorąco, tylko, że to chyba przez te upały...

Jutro jedziemy na działkę nad jezioro, może jakoś ten upał przetrzymamy...

Pozazdrościć:-) też chętnie pojechałabym na działkę...:-)

Wczoraj się ważyłam i jak na razie jeszcze nic nie przytyłam, aż dziwne, ale pewnie jeszcze przyjdą te kilogramy :-D więc nie przejmuję się tym:-)

reklama
a ja jakas straszliwą infekcje łapnełam!! :wściekła/y: swedzi,piecze,boli.. żyć się nie da. Dzwoniłam do swojej doktor,to jeszcze jest na urlopie. Musze czekac tydzien aż wróci i mi to wyleczy. Nie życze Wam dziewczyny takiego cholerstwa. Podejrzewam że złapałam to właśnie nad jeziorem,bo nie wsadzałam żadnego tampona. Chociaż z drugiej strony czytałam,że tampon może być niebezpieczny,bo czasami ma sie jakies bakterie,a sie o tym po prostu nie wie- no i wtedy za pomocą tampona przenosimy je głębiej. :wściekła/y:

Do kciukow sie dolaczam:-)

Dziewczyny, czy Wam tez sie cera "popsula". Tak jak ja nigdy w zyciu krost nie mialam, to teraz zaczyna sie istny wysyp.
Czy Wy moze macie odwrotnie, ze cera Wam promienieje w ciazy?

Z tą cerą to różnie. Najpierw mi się poprawiła. Przed ciążą cały czas miałam jakieś wysypki, przebarwienia czy coś innego, jak nie urok, to s... A jak już zaciązyłam buziuńka gładka jak pupcia niemowlaka i kolor skóry mi się poprawił i zero wysypek i pazurki ładnie mi uroły, a wcześniej cały czas mi się łamały. A teraz wysypałao mnie na czole, ale myśle, że to przez te upały, bo poce się jak mops:wściekła/y: I pazurki teraz zaczęły mi się rozdwajać, więc musiałam obciąć. Ale to niedobór witaminek daje znać o sobie :tak:

a ja jakas straszliwą infekcje łapnełam!! :wściekła/y: swedzi,piecze,boli.. żyć się nie da. Dzwoniłam do swojej doktor,to jeszcze jest na urlopie. Musze czekac tydzien aż wróci i mi to wyleczy. Nie życze Wam dziewczyny takiego cholerstwa. Podejrzewam że złapałam to właśnie nad jeziorem,bo nie wsadzałam żadnego tampona. Chociaż z drugiej strony czytałam,że tampon może być niebezpieczny,bo czasami ma sie jakies bakterie,a sie o tym po prostu nie wie- no i wtedy za pomocą tampona przenosimy je głębiej. :wściekła/y:
pomóz sobie podmywając się tantum rosa. Tylko irygacji nie rób bo to w ciązy zabronione! I smaruj clotrimazolum... życzę powodzenia!!

co do cery to ja też mma fatalną od początku ciąży...

Do tego fakt, ze upaly nie maja pozytywnego wplywu. A ja jeszcze czesto jestem uczulona na kosmetyki.
A do tego nie moge uzywac kremow, bo mi smierdza pod nosem:crazy:

Az poprosilam mame o paczke z kosmetykami dla wrazliwcow i bezzapachowe.

Cześć kobitki
Lecimy z m działkę, jakoś przetrzymać te upały, więc tylko przywitać się wpadłam
Miłego dzionka.
Paula kup sobie koniecznie
1_f54e9273675f.jpg

Laci-Bios Femina, to probiotyk utrzymujący właściwa florę bakteryjną układu moczowo -płciowego, dozwolony w ciąży i bez recepty. Stosowałam za zgodą lekarza razem z Clotrimazolem. Ja bym nie czekała tygodnia z tym ustrojstwem. Powodzenia

HEJKA:-)
Witam z rańca.

Przeczytałam już wszystkie zaległe posty, to mogę funkcjonować.;-) Widzę, że coraz więcej z nas zna płeć dziecka - i coraz więcej chłopców, choć większość mam marzy o córeczce. ;-) Ważne, że wszystko jest dobrze, reszta to szczegół.

Mnie kolejny dzień boli głowa. Do tego nie mogę się od trzech tygodni kaszlu pozbyć, a od wczoraj znowu boli mnie gardło. Wiadomo, że za dużo w siebie pakować nie mogę, więc dziś się zdecydowałam na krok ostateczny - czosnek.:baffled::baffled::baffled: Nie znoszę surowego, do tego paskudnie piecze, ale jak ma pomóc, to zjem cokolwiek. Do tego mój synek też złapał katar, więc w nocy paskudnie kaszlał.

Dobrze, że chociaż słońce wyszło. Tu prawie od trzech tygodni codziennie pada. Może już jesień się zbliża?

życze powrotu do zdrowia:-)

:baffled:dlatego ja nie chodze się kąpać nawet w basenie:sorry:jedynie co to wole nóżki pomoczyć:tak:

Hmm długo nieodzywała się SERCA DWA:eek:mam nadzieję że jest ok:tak:

reklama
Do kciukow sie dolaczam:-)

Dziewczyny, czy Wam tez sie cera "popsula". Tak jak ja nigdy w zyciu krost nie mialam, to teraz zaczyna sie istny wysyp.
Czy Wy moze macie odwrotnie, ze cera Wam promienieje w ciazy?

ja mam cerę paskudną teraz:wściekła/y: jak nigdy nie miałam syfków to teraz co chwila jakieś nowe na twarzy, na głowie, plecahc i dekoldzie:szok: już nie wiem co robić bo jak jednych się pozbędę to nowe powstają. Nawet jak dojrzewałam to miałam lepsząc cerę;-)

Do góry