reklama
morka
Fanka BB :)
Witajcie:-) Ja tylko czasami, ale wieczorami i w nocy to czuję jakby obcy we mnie siedziałDziewczyny czy wy juz regularnie czujecie ruchy dzidziolków?czy tylko czasami?i wogóle mnie cos brzucho ciągnie:-(
Mnie jakaś deprecha złapała. Masakra. Czuję się fatalnie. Jakieś egzystencjonalne problemy sobie wkręcam :-( Szkoda gadać.
P
patrysia*
Gość
Dziewczyny czy wy juz regularnie czujecie ruchy dzidziolków?czy tylko czasami?i wogóle mnie cos brzucho ciągnie:-(
nie ja czasami nieregularnie ;-)na te regularne to jeszcze czas

No chyba przesadzasz, jak masz problem, to na priv pisz. Poza tym mój nick to Nikki.co ty Niki taka nerwowa jestes ?![]()
Kaja_10
Oj nerwowe niektóre jesteście, wiem, że burza chormonów w ciązy ale ciągle się wkręcać w depresje jakieś to niepotrzebne. Ponownie zachęcam www.drbach.pl absolutnie bezpieczne, o wiele bardziej niż wiele leków zapisywanych przez lekarzy.
stwierdzam, że szkoda klawiatury na odpisywanie, także już możesz sobie darować złośliwości...Oczywiscie Nikki, przepraszam ze urazilam Panią :}
Dziewczyny czy wy juz regularnie czujecie ruchy dzidziolków?czy tylko czasami?i wogóle mnie cos brzucho ciągnie:-(
Ja sporadycznie czuję, ale bardzo delikatnie, ale myślę, że mam jeszcze czas.
Z tego co ja pamietam to dzidzia rosnie skokowo raz jest tydzien wiekrza a raz mniejsza wiec nie ma sie czym przejmowac.
Dokładnie tak jest, dlatego lekarze trzymają się terminu z OM.
Witajcie:-) Ja tylko czasami, ale wieczorami i w nocy to czuję jakby obcy we mnie siedziałMnie jakaś deprecha złapała. Masakra. Czuję się fatalnie. Jakieś egzystencjonalne problemy sobie wkręcam :-( Szkoda gadać.
Morka, a co się stało? Może jakiś relaks by pomógł, spacer albo kino?
ania98765
Witajcie :-)
Ale ostatnio mało mam coś czasu, czytałąm co tam pisałyście kobietki i nie pamiętam co miałam odpisać...
dormark bądź silna, dasz radę, nie denerwuj się ze względu na maluszka:-)
W ogóle niech żadna z Was się nie denerwuje:-)
Te kobietki które były na badaniach: Gratuluję zdrowych maluszków:-)
My dziś kończymy 16 tydzień:-) wchodzimy w 17 :-) ale ten czas leci...
Ale ostatnio mało mam coś czasu, czytałąm co tam pisałyście kobietki i nie pamiętam co miałam odpisać...
dormark bądź silna, dasz radę, nie denerwuj się ze względu na maluszka:-)
W ogóle niech żadna z Was się nie denerwuje:-)
Te kobietki które były na badaniach: Gratuluję zdrowych maluszków:-)
My dziś kończymy 16 tydzień:-) wchodzimy w 17 :-) ale ten czas leci...
reklama
sylwia100
Morka,nie jestes sama z tą deprechą.U mnie nastrój potrafi sie zmienic z godziny na godzine
Widze,ze kobity jakies nerwowe dziś są:-)Ja tez mam ochote rzucac czasem czym popadnie brrrrrrrrrrrr
Pokrzyczcie na mężów troche
to nerwy miną-mnie pomaga

Widze,ze kobity jakies nerwowe dziś są:-)Ja tez mam ochote rzucac czasem czym popadnie brrrrrrrrrrrr
Pokrzyczcie na mężów troche
to nerwy miną-mnie pomaga