Karoli4
Fanka BB :)
Polityka generalnie jest niesprawiedliwa
Tutaj rodzina za kazde nowo narodzone dzieco na start dostaje bonus 1000 euro.
To dziala teraz ponownie od poczatku 2009 roku. W przeszlosci istnialo, potem komus bylo niewygodnie to wycofal, i teraz wprowadzili znowu.
Pozniej dosaje sie dofinansowanie kazdego miesiaca w zaleznosci od dochodow i jak sie nie przekroczy jakiegos tam progu. Ale to juz kwestia jakis 50-100 euro na mies.
Andzia 76 ja to tak siusiam od poczatku ciazy. Nie ma znaczenia czy w dzien w czy w nocy. Zreszta ja z tym nigdy problemow nie mialam, tylko ze teraz czasami nie mam sily wstac i isc do wc albo mi sie nie chce ehhhh;-)

Tutaj rodzina za kazde nowo narodzone dzieco na start dostaje bonus 1000 euro.
To dziala teraz ponownie od poczatku 2009 roku. W przeszlosci istnialo, potem komus bylo niewygodnie to wycofal, i teraz wprowadzili znowu.
Pozniej dosaje sie dofinansowanie kazdego miesiaca w zaleznosci od dochodow i jak sie nie przekroczy jakiegos tam progu. Ale to juz kwestia jakis 50-100 euro na mies.
Andzia 76 ja to tak siusiam od poczatku ciazy. Nie ma znaczenia czy w dzien w czy w nocy. Zreszta ja z tym nigdy problemow nie mialam, tylko ze teraz czasami nie mam sily wstac i isc do wc albo mi sie nie chce ehhhh;-)
Ostatnia edycja:

malenstwo pierwsze miesiące życia potrzebuje mamy i to bardzo jej bliskości i wogóle no już nie mówiąc że dzidzia woli cycusia
może pomyśl jednak nad tym co ci szkodzi przecież siedzisz w domciu z malenstwem a to najpiekniejsza chwila jak i dla matki tak i dla dzidziusia a jeszcze kase dostajesz a nie mordujesz się w pracy

;-) a sobie czasem dorabiałam