reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

Moja cioteczna siostra, przez szczepionki (najprawdopodobniej) ma teraz straszne problemy z półtorarocznym synkiem. Po którejś z pierwszych szczepionek mały dostał uczulenia na całym ciele, męczą sie już z nim od ponad roku, lekarze nie wiedzą co z tym zrobić, mały cierpi bo strasznie go swędzi, rozdrapuje wysypkę i ma reany na całym ciele. Póki co mówią, że trzeba czekać i może z tego wyrośnie, leki wszystkie właściwie nieskuteczne. Także naprawdę różnie bywa z tym szczepionkami

reklama
Witam stycznióweczki po długiej nieobecności. Wypoczęłam na Mazurach i czuję się super. Cały dzień nadrabiałam zaległości na BB ale sie udało:-)
Witam wszystke nowe forumowiczki i gratuluję dzidziusiów

Ja też 15 będę się bawić na weselu i mam nadzieję że brzuszek mi nie urośnie zbyt dużo do tego czasu bo sobie kupiłam fajną sukienkę w którą chciałabym się zmieścić

Przez najbliższe dwa tygodnie mam jeszcze urlop więc teraz będę miała dużo czasu żeby sie poudzielać na BB

ej babeczki
mnie chyba coś jakieś przeziębienie łapie, wydaje mi się że ma gorączkęi ogólnie jestem strasznie osłabiona i zaczyna mi być niedobrze (tak jak przy grypie). Czy są jakieś bezpieczne leki w ciąży czy lepiej iść do lekarza?

najlepiej isc do lekarza. ale z tego co wiem najbezpieczniejszy jest paracetamol wiec apap, panadol..nie wolno w pierwszym trymestrze brac ale teraz to juz mozesz sprobowac moze Ci pomoze.trzymaj sie!:-)

witam
ja sie tylko zamelduje, ze zyje...
Sobota mineła nam grillowo-rodzinnie, niedziela spacerowo-rodzinnie, a dzis cały dzien poza domem z małą...

Dziewczyny a jak jest u Was z tzw.siarą macie już coś? bo ja jak ścisnę lekko pierś to już coś wylatuje tylko takie przezroczyste a u Was?

A mi ciagle leci mleczko po 1córce... skonczyłam karmic w lutym i ciagle mam mleczko:zawstydzona/y:sie nabijamy, ze przynajmniej 2 brzdąc bedzie miał gotowe:-D

A dzis miałam stłuczke:wściekła/y:na parkinu pod hipermarketem:-(ale wiecie co jest najlepsze... w ciazy z Paulina tez miałam stłuczke na parkingu w bardzo podobnej sytuacji tylko wtedy auto bardziej ucierpiało, bo to tico było ( na pewno kojarzycie, bo tu pisałam o tym), a totaj tylko lekko zderzak pekniety na szczescie:zawstydzona/y: Chciałam sobie zaparkowac tyłem wiec migacz właczony i jade i juz chciałam skrecac doparkowania i dup:szok: Idiota jakis nie popatrzył i wyjezdzał akurat:zawstydzona/y: Ale to nic... koles wyskoczył z auta i sie po mnie drze:eek: a ja spanikowałam i go przepraszam, trzese sie ze strachu... koles sie wydziera, kto mi dał prawo jazdy, ze baby jezdzic nie umieją, patrze co mi z autem sie stało, a On do mnie co mnie obchodzi Twoje auto:wściekła/y:No cholera mnie wzieła, na szczescie sie opamietałam i mu spokojnie mowie, że to pan wyjezdzał i to pan powinies popatrzec czy cos nie jedzie:wściekła/y:i uzywac migaczy! Koles w tym momencie wsiadł w auto i zwiał:-D przestraszył sie i cholerka załuje, ze na policje nie zadzwoniłam, ale by dostał mandat:wściekła/y: ale ile sie nerwów najadłam i to juz 2 raz i zas w ciazy, tylko teraz bardziej auta mi było zal:wściekła/y:ja wsiadłam do auta i sie normalnie poryczałam:-:)-:)-( ja tam reaguje na silne emocje:-( no to tyle u mnie z nowosci! bye

Cześć Dziewczyny,
po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!:) jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!
Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.
Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyć:) mały urwis:)
Pozdrawiam przyszłe mamy!!!

Cześć Dziewczyny,po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!:) jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyć:) mały urwis:)Pozdrawiam przyszłe mamy!!!

Witaj Dorciaa. Serdeczne gratulacje:tak::tak::tak:i witamy:-) to masz termin wyznaczony o jeden dzien pozniej niz ja:tak:tylko u mnie podwojne szczescie!!! plec jeszcze nie znana, a ja przeciwnie wcale jeszcze nie patrze na wozki, ciuszki, chyba sie boje zeby nie zapeszyc!!Poczekam jeszcze troszke. Pozdrawiam:-)

Cześć Dziewczyny,
po półtorarocznych staraniach i wielu momentach zwątpienia w końcu zostanę mamą!:) jestem przeszczęśliwa. Moja dzidzia urodzi się w okolicach 24 stycznia, nie mogę się doczekać!
Bez przerwy oglądam wózki i inne rzeczy i naprawdę ciężko się na coś zdecydować.
Czy ktoś zna już płeć? Moja dzidzia tak się wierzgała, że gienio nie mógł jej zmierzyć:) mały urwis:)
Pozdrawiam przyszłe mamy!!!
Witaj Dorciaa

reklama
Anulka
gratuluję bliźniaczków! ja po cichu marzyłam, że mnie też spotka to podwójne szczęście:) mój mąż by zwariował! ja uwielbiam planować na zapas, to dlatego:) ale jeszcze nic nie kupuję, zostawiam to na deser:) pozdrawiam

Do góry