reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Moni_ka-Dobrze że z dzidziusiem wszystko dobrze:tak: U mnie poranek jak codzień kiepskie samopoczucie, mdłości jednym słowem masakra:baffled: Ale ciągle się martwie dzidziem na szczęście za tydzień usg może trochę się uspokoje:blink:
Losek- gratuluje ślicznych zaręczyn:tak:

reklama
U mnie poranek dosyć pracowity umyłam i odkurzyłam z Mężem nasze samochody a teraz mam w planach zabrać się za sprzątanie łazienki ale może najpierw wypiję małą kawkę i posiedzę troszkę na BB

czesc dziewczyny! u mnie pogoda piekna...tak mi wlasnie przyprazylo przez okno, ze sie musze chyba polozyc bo strasznie mi slabo ...znaczy sie dzisiaj mamy dzien gorszy..
wlasnie widzialam na facebooku, ze moja kolezanka dzisiaj o 4.40 rano urodzila coreczke 3100gram i 51cm...sliczna dziewuszka..Anna Maria... i wcale nie umeczona porodem..a mama 30 godzin ja rodzila.... :D
Losek : gratuluje zareczyn!!!!!
Anisen: ale mi smaka zrobilas tymi jagodziankami!!!
Czarodziejka: trzymam kciuki za usg !!!
Najeli: multicytat (WOW!!!), zazdroszcze, bo jak widzisz ja nie mam pojecia jak by taki zrobic :D
o ...i skupilam sie na pisaniu posta..i juz mi jakby mniej slabo!!!!!! :D

Cześć dziewczyny...
ja dziś czuje sie nawet dobrze choć jakaś taka bez energii..:baffled:

Monika....współczuję tej całej sytuacji...Dobrze że wszytsko ok...:tak:
A tak z ciekawostek powiem wam tylko ze z tą przeziernością jest tak że w PL norma to te 2,5....a w Anglii jak się nie mylę to 3,5...napewno ponad 3! Nie wiem od czego to zależy ale tak jest...i tutaj wynik 2,7...2,8 jest jak najbardziej w normie...:eek:

Ja dziś juz pewnie za długo z wami nie posiedze bo muszę obiadek zrobić wcześniej a potem na lotnisko jadę...
Miłego dnia....:-)

w Danii norma tak jak w Pl 2.5 ....a i robia wszystkim to usg plus test z krwi ...ja w kazdym badz razie dopoki w ciaze nie zaszlam wogole o czyms takim nie slyszalam, takze mysle, ze u mnie w rodzinie chyba nikt takich testow nie robil ..a wszyscy piekni i zdrowi :D ale nie powiem...dopoki swojego wyniku nie uslyszalam to lekkiego stresa mialam!!!!

reklama
Do góry