kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Mamusia nie jesteś samano chociaz ktos jeszcze mysli tak jak jabo ja myslalm ze jestem jakas wyrodna matka i daje dziecku niewiadomo co;-);-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamusia nie jesteś samano chociaz ktos jeszcze mysli tak jak jabo ja myslalm ze jestem jakas wyrodna matka i daje dziecku niewiadomo co;-);-);-)
E tam zaraz wyrodne ...Mamusia nie jesteś samaDobrze wiesz jakie ja mam podejście do tego wszystkiego i nie raz widziałaś co wcinała Natalka
Tak więc witaj w klubie wyrodnych matek
;-)
u nas w taqmtym tygodniu było to samo a dzisiaj juz drugi ząbek jest na wierzchu i mała zdecydowanie spokojniej śpi
A co do karmienia w nocy to mała tak naprawdę je dwa razy ale czsami jak się wybudzi i nie może zasnąc to dostaje cycusia do pomemłania i za chwilę już spokojnie kima
myslicie że to ząbkitez tak miała przed pierwszymi ząbkami
Dziewczynki a jak długo pozwalacie swoim dzieczakom siedzieć ? (chodzi mi o te które jeszcze same nie siadają a już pewnie siedzą)
Ja daje misiowe jogurciki, bo mimo, ze moja jest niejadkiem, to o nie sama sie upomina, buźkę otwiera szybciej niż nadążam jej dawac, uwielbia jeA w ogóle to jak myślisz Mamusiu od czego danonki są takie słodkie?A wogle danonki to serki homogenizowane tak naprawdę i mleko sz którego są przygotowane też podlega pasteryzacji
ale potem dodawane są kultury żywych bakterii i dlatego muszą być w lodówce.
Wiadomo że ja nikogo nie pouczam, każdy ma swoje przekonania, jeśli twojej małej nic nie jest to superja mojej tez dam danonki za jakiś czas, ale teraz daję misiwy jogurcik który nie jest tak słodki jak danonki i bardzo jej smakuje
![]()
Moja też wybiera tylko jedną stronę, a na drugą nie chceczy wasze dzieci obracajac sie z plackow na brzusio tez zazwyczaj wybieraja jedna strone?tzn Alex zawsze przewraca sie kladac na swoja prawa raczke...czy cos z tym zlego?
oczywiscie jak mu zagrodze ta wybrana strone to przewroci sie korzystajac z drugiej...ale sam tylko na prawo....![]()
zgadzam sie z toba ollcia, jesli ktos bedzie mial uczulenia na krowie mleko to wiadomo ze nie bedziemy dawac, a jesli niema uczulenia to czemu nie,Nie ma też co panikować aż tak strasznie z tym mlekiem krowim, są dzieci które przed ukończeniem pierwszego roku życia piją mleko krowie i są zdrowe. Ja osobiście bym się nie odważyła, ale ile tego mleka może zawierać taki danonek? Naprawdę niewiele!![]()
A ja na mleku prosto od krowy chowana i żyjęNie ma też co panikować aż tak strasznie z tym mlekiem krowim, są dzieci które przed ukończeniem pierwszego roku życia piją mleko krowie i są zdrowe. Ja osobiście bym się nie odważyła, ale ile tego mleka może zawierać taki danonek? Naprawdę niewiele!![]()