Witam poranie nareszcie chumorek sie poprawil, pogoda super i napewno dzisiaj nie bede siedziala w domu. Tutaj dzisiaj swieto narodowe wiec wybieramy sie na festyn , chociaz moj nie lubi takic zbiorowych imprez , ale wyciagne go . Ciesze sie ze u was tez wszystko w pozadku. Ja jeszcze pare dniu i usciskam sie z moja kochana siostra fakt , ze tylko w przelocie bo ona z wloch jedzie do Polski na urlop i zatrzuym asie u nas na kawie , ale juz sie ciesze nie widzialysmy si juz 6 mies wiec bedzie o czym pogadac.
reklama
AsiaMoss
Fanka BB :)
czesc weekendowo")
ja za rowny tydzien jade do polski na 3 tyg, juz sie ciesze jak nigdy, mam wrazenie ze bardzo potrzebuje odpoczynku teraz.. U mnie i gRoszka dobrze, mdlosci minely i mam nadzieje nie wroca,pozdrawiam was sobotnio..
ja za rowny tydzien jade do polski na 3 tyg, juz sie ciesze jak nigdy, mam wrazenie ze bardzo potrzebuje odpoczynku teraz.. U mnie i gRoszka dobrze, mdlosci minely i mam nadzieje nie wroca,pozdrawiam was sobotnio..
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mama Sówka, ja dostałam 100 zł więcej. takze na coś mi się to l4 przydało
![]()
Kochana to ja już sama nie wiem jak oni to liczą

_Pysia_
Fanka BB :)
nie mam żadnych dodatkow premii. Za to w lutym mialam premie roczną tak wysoka jak wypłata. L4 liczy się z 12 miesięcy. Wiec mi liczyli jakby z 13 pensji 100%.
Jednak nei wszystkie premie wlicza się do l4, zależy od regulamiów wewnętrznych. I dlatego moglaś mieć mniej niż zawsze. Jesli tak nie bylo to warto zadać to pytanie bo 130 zł piechotą nie chodzi!
Jednak nei wszystkie premie wlicza się do l4, zależy od regulamiów wewnętrznych. I dlatego moglaś mieć mniej niż zawsze. Jesli tak nie bylo to warto zadać to pytanie bo 130 zł piechotą nie chodzi!
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
nie mam żadnych dodatkow premii. Za to w lutym mialam premie roczną tak wysoka jak wypłata. L4 liczy się z 12 miesięcy. Wiec mi liczyli jakby z 13 pensji 100%.
Wiesz co ja na początku roku miałam trzynastkę, która jest też taka wysoka jak wypłata, więc w sumie to nie wiem, ale jak będę w pracy następnym razem to zapytam:-) ale nie wiem czy ta trzynastka się wlicza

L
Losek
Gość
HEJ 
Ale sobie pospalam dzisiaj w koncu w swoim lozku....
Co tam u Was? U mnie jak na rzie ok, poslucham sobie sreduszka sloneczka i jestem spokojniejsza.. nie robilam tego ponad tydzien - uzaleznia , i juz nawet zapomnialam,ze mam to urzadzenie... lecz wczoraj mi sie przypomnialo i milo bylo uslyszec mojego maluszka..
Ja tetno dzidzia mialam na poczatku 170 a pozniej juz nizsze ok 160....

Co do slubu to my na razie wezmiemy tez tylko cywilny a koscielny moze za rok albo dwa... tak postanowilismy.

Ja dzisiaj ide na panienski do kolezanki z podstawowki takze bedzie spotkanie po latach...
ale fajnie , zawsze milo zobaczy stare kolezanki...
Dzisiaj sie wazylam i mierzylam - mam takie comiesieczne rutynowe dzialanie ;-)
nic nie przytylam na wadze , tylko w tali przybylo mi 2cm, biodra i biust tak samo jak miesiac temu i na poczatku... hmmm.. no ale nie martwie sie bo Lekarza mi powiedzial,ze nawet jak do 20 tygodnia przytyje tylko 2 kg to i tak bedzie dobrze...

Buziaki!! Milego dnia!!

Ale sobie pospalam dzisiaj w koncu w swoim lozku....
Co tam u Was? U mnie jak na rzie ok, poslucham sobie sreduszka sloneczka i jestem spokojniejsza.. nie robilam tego ponad tydzien - uzaleznia , i juz nawet zapomnialam,ze mam to urzadzenie... lecz wczoraj mi sie przypomnialo i milo bylo uslyszec mojego maluszka..

Ja tetno dzidzia mialam na poczatku 170 a pozniej juz nizsze ok 160....

Co do slubu to my na razie wezmiemy tez tylko cywilny a koscielny moze za rok albo dwa... tak postanowilismy.

Ja dzisiaj ide na panienski do kolezanki z podstawowki takze bedzie spotkanie po latach...

Dzisiaj sie wazylam i mierzylam - mam takie comiesieczne rutynowe dzialanie ;-)
nic nie przytylam na wadze , tylko w tali przybylo mi 2cm, biodra i biust tak samo jak miesiac temu i na poczatku... hmmm.. no ale nie martwie sie bo Lekarza mi powiedzial,ze nawet jak do 20 tygodnia przytyje tylko 2 kg to i tak bedzie dobrze...

Buziaki!! Milego dnia!!

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Chyba mijają mi mdłości:-) Poczekam pare dni bo może za wcześnie się cieszę
Ogladałam brzuszki przyszłych, które mają termin na wrzesień i już się doczekać nie mogę kiedy ja taki będe miała
Miłego weekendu Śnieżynki:-)

Witam Dziewczyny.w koncu postanowilam cos napisac;-).bo do tej pory to tylko czytałam...
Mój termin porodu to 14 luty,jestem bardzo szczęsliwa ale rowniez pelna obaw...ale to chyba normalne w tym stanie.
Miło mi dołaczyc do tak sympatycznego grona:-)
Mój termin porodu to 14 luty,jestem bardzo szczęsliwa ale rowniez pelna obaw...ale to chyba normalne w tym stanie.
Miło mi dołaczyc do tak sympatycznego grona:-)
reklama