reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Jak czytam o Waszych urlopach to juz sie moge doczekac naszego wyjazdu. Choc bylismy juz w tym roku w maju w Egipcie na dwa tygodnie to juz dawno o tym zapomnielismy i zorganizowalismy sobie jeszcze tydzoen w naszych cudownych Beskidach:tak: Wy6jezdzamy w piatek popoludniu-juz nie moge sie doczekac :-)

Kochana my też na urlopie już byliśmy w Grecji, a teraz myślę czy z siostrami nie pojechać nad morze pod koniec sierpnia, bo się wybierają...Mężuś to raczej urlopu nie dostanie, a mi i Sóweczce takie powietrze się przyda:-)

a ja wlasnei wrocilam z rozmowy z szefem...balam sie reakcji ale teraz jestem juz spokojna :)

Widzisz i super, że tak zareagowali:-)

Jestem :D Dzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była;) widziałam rączki buzke , serduszko bijące;) az zaczełam się smiac ze caly obraz zaczal sie ruszac;) myslalam ze jest moze jakas mała szansa ze dowiemy sie co dzidzia miedzy nozkami ma , ale położna powiedziała mi że u nich wiadomo dopiero od 16 tyg, i także od 16 tyg. rozpoczyna się tu 2 trymestr?? jakos dziwnie , ale i tak jestem szczesliwa;))))))) mówiła ze jak narazie wszystko wyglada w porzadku a dzidzia wiekiem na usg jest co do dzionka od ostatniej @:D dobrze ,że już w srodę wracam do Polski moze u nas dowiem sie czegos wiecej :D:D:D A! i poprosiłam położną żeby nagrała mi płytę DVD z usg .. jestem w domu od chwilki , a już zdąrzyłam obejżec :) co prawda trwa tylko 5 min ale ile radochy :))))

Super, że wszystko w porządeczku:-)

z wiekszych przygod to przed naszym podjazdem znalezlismy umierajacego kosa....:-(mowie Wam... myslalam, z emi serce peknie...takze tak minal nam weekend...

Gratuluję uratowania tego biednego ptaszka, bo nie każdy by tak zrobił...

a ja bym sobie śledzika dziś zjadla:D

Ja od niedzieli mam ochotę na śledzika i dziś chyba już sobie go zjem:-)

to byla taka mała wprawka przed urlopem jeszcze tydzień i wolne już się nie ogę doczekać:-)

Super, że wyprawa się udała:-D

właśnie wróciłam ze swojego pierwszego USG i jestem szczęśliwa jak diabli.

Kochana super wiadomości, oby tak dalej:-)

hej
jestem w 14 tygodniu i mam zmartwienie, martwie sie o mojego maluszka z powodu dużej przezierności, NT5,1!!!!! lekarz kazał mi zrobic amniopunkcje,
dziewczyny odpiszcie czy któraś z was też ma takie wyniki?

Tak jak pisały dziewczyny na Twoim miejscu poszłabym jeszcze do jakiegoś innego lekarza specjalisty się skonsultować, żeby mieć pewność:tak:

Dziewczyny dziś w nocy spałam o wiele lepiej niż wczoraj, ale za to wstałam już po 7:baffled: nie umiem się ostatnio wyspać, a potem chodzę pół przytomna:-p wczoraj troszkę posprzątałam, bo wieszaliśmy półki w pokoju i tak przy okazji i powiem, że wieczorem czułam to sprzątanie w kościach:-p

U nas dziś jakaś kiepska pogoda, ale cóż, jeden dzień może być bez upału:-p

reklama
A my już od 6 na nogach tzn. ja bo mała ostatnio śpi trochę dłużej;-),ale ja muszę ja wyprzedzac zeby zdążyć sie wykapać spokojnie. Już zabawki porozrzucane mała po śniadaniu siedzi u mnie na kolanach i wcina biszkopty. A ja dalej apetytu nie mam ehhhh....:baffled:Zaczynamjuż normalnie gotować i funkcjonowac, ale do jedzenia jestem ostatnia.

Hej dziewczynki... ja kolejny dzień w pracy. Ciężko tak po dwóch tygodniach wrócić. Ale tez jak sobie myślę.... to nie ciężko mi się będzie z nią pożegnać i zająć się sobą, fasolkiem i remontem mieszkanka...:-)

Dzień dobry Śnieżynki:-) Dziś kolejny dzień bez mdłości chyba mogę się cieszyć że przeszły na dobre:blink:Po jutrze do gin już się doczekać nie mogę:sorry2: miłego dnia:-D

Witajcie
a ja mam dzisiaj tragiczny dzień , samopoczucie do bani, mdłości straszne (a już dawno nie miałam) i humor okropny :no: - no i jeszcze jestem w pracy, a chcę do domu i do łóżeczka

Witajcie
a ja mam dzisiaj tragiczny dzień , samopoczucie do bani, mdłości straszne (a już dawno nie miałam) i humor okropny :no: - no i jeszcze jestem w pracy, a chcę do domu i do łóżeczka
Rossa pociesy sie tym że już niedługo maluszek da o sobie znac w ten milszy sposób niż tylko mdłości wiem co to znaczy, nic przyjemnego, ale takie już uroki ciąży.

Hej dziewczynki... ja kolejny dzień w pracy. Ciężko tak po dwóch tygodniach wrócić. Ale tez jak sobie myślę.... to nie ciężko mi się będzie z nią pożegnać i zająć się sobą, fasolkiem i remontem mieszkanka...:-)
Wierzę Kejt szczególnie po takiej przerwie wrócić do pracy jest ciężko, nie przepracowuj sie tam i uważajcie na siebie.

DZIEN DOBRY

Ja wlasnie wrocilam z pobierania krwi, wyniki dzisiaj , oprocz grupy krwi , ponoc trzeba czekac troche dluzej... i beda dopiero juto rano ale tez mi pasuje.

Zaraz smigam do fryzjera wiec jestem happy, pozniej z psem na szczepienie ale pogoda u nas tragiczna dzisiaj, mrzy caly czas... typowo jesiennie od 2 dni....

Do jutro tylko jeden dzien wiec juz jestem podekscytowana i nie moge sie doczekac, mam wziasc plytke to moze lekarz mi nagra jakis filmik - zobaczymy.. ciekawa jestem czy w dalszym ciagu bedzie mi kazal brac ta luteine bo juz strasznie dlugo to trwa,,, i coraz czesciej lapie sie na tym,ze zapominam juz o tym i dopiero za jakis czas mi sie przypomina... a w sumie mowi,ze wszystko w porzadku jak jestem u niego. no ale jutro sie wszystko wypytam...

Pozdrowionka i Milego Dnia!!

Cześć śnieżynki!!! siedzę w pracy a najchętniej to bym dalej spała do tego na dworze od wczoraj pogoda nie bardzo i czuję jak mnie gardeło zaczyna boleć:baffled:

reklama
CZESC

U MNEI DZIS TEZ ZMECZENIE bierze gore, siedze i ziewam doslownie caly czas, marze o cieplym lozeczku , herbatce z cytrynka i dobrej komedii romantycznej...ahhh

ja chcialabym bardzo gdzies tez wyjechac, mzoe w pazdzeirniku uda nam sie wyskoczyc na tydz gdzies do Hiszpani czu gdzies, zobaczymy:)Mam nadzieje

narazie, za tydz do Zakopanego, i tez napewno bedzie fajnie,pozdrawiam was wszystkie

Do góry