Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Śnieżynki:-)
Kochana my też na urlopie już byliśmy w Grecji, a teraz myślę czy z siostrami nie pojechać nad morze pod koniec sierpnia, bo się wybierają...Mężuś to raczej urlopu nie dostanie, a mi i Sóweczce takie powietrze się przyda:-)
Widzisz i super, że tak zareagowali:-)
Super, że wszystko w porządeczku:-)
Gratuluję uratowania tego biednego ptaszka, bo nie każdy by tak zrobił...
Ja od niedzieli mam ochotę na śledzika i dziś chyba już sobie go zjem:-)
Super, że wyprawa się udała
Kochana super wiadomości, oby tak dalej:-)
Tak jak pisały dziewczyny na Twoim miejscu poszłabym jeszcze do jakiegoś innego lekarza specjalisty się skonsultować, żeby mieć pewność
Dziewczyny dziś w nocy spałam o wiele lepiej niż wczoraj, ale za to wstałam już po 7
nie umiem się ostatnio wyspać, a potem chodzę pół przytomna
wczoraj troszkę posprzątałam, bo wieszaliśmy półki w pokoju i tak przy okazji i powiem, że wieczorem czułam to sprzątanie w kościach
U nas dziś jakaś kiepska pogoda, ale cóż, jeden dzień może być bez upału
Jak czytam o Waszych urlopach to juz sie moge doczekac naszego wyjazdu. Choc bylismy juz w tym roku w maju w Egipcie na dwa tygodnie to juz dawno o tym zapomnielismy i zorganizowalismy sobie jeszcze tydzoen w naszych cudownych BeskidachWy6jezdzamy w piatek popoludniu-juz nie moge sie doczekac :-)
Kochana my też na urlopie już byliśmy w Grecji, a teraz myślę czy z siostrami nie pojechać nad morze pod koniec sierpnia, bo się wybierają...Mężuś to raczej urlopu nie dostanie, a mi i Sóweczce takie powietrze się przyda:-)
a ja wlasnei wrocilam z rozmowy z szefem...balam sie reakcji ale teraz jestem juz spokojna![]()
Widzisz i super, że tak zareagowali:-)
JestemDzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była
widziałam rączki buzke , serduszko bijące
az zaczełam się smiac ze caly obraz zaczal sie ruszac
myslalam ze jest moze jakas mała szansa ze dowiemy sie co dzidzia miedzy nozkami ma , ale położna powiedziała mi że u nich wiadomo dopiero od 16 tyg, i także od 16 tyg. rozpoczyna się tu 2 trymestr?? jakos dziwnie , ale i tak jestem szczesliwa
)))))) mówiła ze jak narazie wszystko wyglada w porzadku a dzidzia wiekiem na usg jest co do dzionka od ostatniej @
dobrze ,że już w srodę wracam do Polski moze u nas dowiem sie czegos wiecej
A! i poprosiłam położną żeby nagrała mi płytę DVD z usg .. jestem w domu od chwilki , a już zdąrzyłam obejżec
co prawda trwa tylko 5 min ale ile radochy
)))
Super, że wszystko w porządeczku:-)
z wiekszych przygod to przed naszym podjazdem znalezlismy umierajacego kosa....:-(mowie Wam... myslalam, z emi serce peknie...takze tak minal nam weekend...
Gratuluję uratowania tego biednego ptaszka, bo nie każdy by tak zrobił...
a ja bym sobie śledzika dziś zjadla![]()
Ja od niedzieli mam ochotę na śledzika i dziś chyba już sobie go zjem:-)
to byla taka mała wprawka przed urlopem jeszcze tydzień i wolne już się nie ogę doczekać:-)
Super, że wyprawa się udała

właśnie wróciłam ze swojego pierwszego USG i jestem szczęśliwa jak diabli.
Kochana super wiadomości, oby tak dalej:-)
hej
jestem w 14 tygodniu i mam zmartwienie, martwie sie o mojego maluszka z powodu dużej przezierności, NT5,1!!!!! lekarz kazał mi zrobic amniopunkcje,
dziewczyny odpiszcie czy któraś z was też ma takie wyniki?
Tak jak pisały dziewczyny na Twoim miejscu poszłabym jeszcze do jakiegoś innego lekarza specjalisty się skonsultować, żeby mieć pewność

Dziewczyny dziś w nocy spałam o wiele lepiej niż wczoraj, ale za to wstałam już po 7

U nas dziś jakaś kiepska pogoda, ale cóż, jeden dzień może być bez upału