reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

widzę że już temat pampersów się zaczyna ale to dobrze bo wydaje mi się że już czas najwyższy coś chomikować:tak::tak: ja myślę że na wstępie zaopatrzę się na dwie mega paki pampersów new born i8 to wszystko poźniej może na jakieś activ czy coś bo w zasadzie nie za bardzo się znam na tym wszystkim:dry:

reklama
Ponoć tescowe są dobre. Ale powiem Wam, że ja jestem na etapie szukania hurtowni pieluch bo nie wyrobię finansowo inaczej chyba ;-) Szczególnie, że takiemu maluchowi się zmienia pieluchę z 8 razy dziennie.

pszczółka maja ja kupuje tylko te duże jumbo paczki bo to się lepiej opłaca , ostatnio właśnie te pampersy 80 sztuk kupiłam po 39,90 w jakiejś aptece w Manufakturze

Dziewczyny moja od razu była na Pampersach 2:tak: po półtorej paczce przeszłyśmy na 3 bo 2 były za małe:szok: wiec nie ma co robić dużych zapasów:no: Pampers new born czyli 1 różnią się od 2 tym że mają jakiś wkład na smółkę:tak: a wielkością są takie same:tak:
po roku przeszłam na pampersy z rossmann i uważam że są nawet lepsze od pampersów bo mają dodatkowy ściągacz na pleckach żeby nic górą nie wypłynęło ale to jest w rozmiarze 5 nie wiem jak z mniejszymi rozmiarami:tak:

Odnosnie pampersow... czy wszystkie poczatkowe [1] [2-5kg] maja dziurkę na gojący sie pępuszek?

i takie pytanko co do proszku do prania.. slyszalam, ze noworodkowi mozna prac tylko w proszku bez dodatkowo dolewania plynu do plukania.. Takim np z Lovelii 2 in 1. Jak to jest, kupic sam proszek, czy proszek + plyn?

Odnosnie pampersow... czy wszystkie poczatkowe [1] [2-5kg] maja dziurkę na gojący sie pępuszek?

i takie pytanko co do proszku do prania.. slyszalam, ze noworodkowi mozna prac tylko w proszku bez dodatkowo dolewania plynu do plukania.. Takim np z Lovelii 2 in 1. Jak to jest, kupic sam proszek, czy proszek + plyn?
Asheara w 2 nie ma ale żaden problem można wywinąć brzeg:tak: lub wyciąć dziurkę:tak:
ja prałam w zwykłym jelpie bo nawet nie wiedziałam że jest 2 w 1 :-D

ja kupiłam wczoraj w biedronce 2 proszki Lovella po 14.99 czyli bardzo tanio. Jeden do białego drugi do kolorów. A w rossmanie taki sam za 25 zł....:tak:

reklama
dentico29 wczoraj mi odpisalas na temat serii bezzapachowej AA Help ale znalazlam tylko odpowiedniki do twarzy a jest cos do ciała??

Poszłam i sprawdziłam w kosmetyczce tak ja mam emulsje do mycia całego ciała takie opakowanie z dozownikiem na dziale z mydłami w tesco kupiłam ( bezzapachwe, bez alergenów , bez barwników) ;-), musisz jeszcze poszukać , na pewno znajdziesz w którymś markecie lub sklepie kosmetycznym ewentualnie rossmanie:tak::tak:

Do góry