reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
PATRYSIA fajnie miec taki papierek,masz swiadomosc ze cos jest twoje;-)

A mam jeszcze pytanko do SYLWI100,powiedz mi gdzie u nas w miescie sa sklepy z odzieza ciazowa?Ja znam tylko jeden:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziękuję za pocieszenie :tak: Już mi troszkę lepiej, na szczęście Olisiński mi baaaardzo też pomógł, bo zaczął się tak wydurniać, że nie sposób było się nie roześmiać :-)

no i jestem...
dopiero teraz moge na spokojnie usiasc wczesniej mialam goscia wiec nie moglam
zreszta synek spal nie cala godzine i tak marudny ze teraz migusiem padl...

no i podpisalismy umowe wstepna kupna-sprzedazy!!!!!!!!!

Wielkie gratulacje!! Napisz coś więcej o mieszkanku!!:-D:-D

hmm to widocznie jakoś nie takoś te normy bo ginekolog mi chwali tętno dzidziusia:tak:i też słyszałam że dziewczynki mają wysokie nawet 170 ;-)

Patrysiu, tylko ten artykuł w necie znalazłam, może coś innego znajdziesz, bo mi się nie udało...:tak:

Fajne mieszkanko i cena raczej okazyjna (u nas ceny od 3 tys w górę). Sprawdź sąsiadów, to ważne w bloku, kogo ma się za ścianą, bo różni się trafiają, a to potrafi życie zatruć.

Nio to prawda, ja mam teraz super sasiadow a slyszalam juz takie historie o swirach zza sciany, niestety tego nie przewidzisz.

Fajnie Patrysia zazdroszcze ze macie swoje M!
Tez bym chciala zeby bylo mnie stac na wlasne, niestety ceny 8-10 tysi z metra to dramat:(

Witajcie dziewczyny,
Czekałam tak dlugo zanim nie upewniłam się, że wszystko jest ok.
Basia lat 26 chce się do Was wpisać :)
planowany termin 6 styczeń
mam syna lat 3,5 Hubert
ciąża to moja 3 (1 poronienie w zeszłym roku)
mam męża Szymona

reklama
Do góry