reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Mayo, jadę się zatrudnić do Twojej fabryki ;-)
Za "moich czasów" nie było fridy. Były gruszki z takimi ogromniastymi końcówkami (teraz też są). Zdecydowanie lepiej sobie radziłam starą przedpotopową gruszką w kolorze cegły. Swoją drogą widziałam ostatni coś a'la frida, ale doczepiane do odkurzacza i stwierdziłam, że to dopiero musi być hardcore. Wyobrażacie sobie coś takiego? Przecież to mózg może maluszkowi w ten sposób wyssać :baffled:

reklama
mayo,super wyprawka,naprawdę chwalić taką firmę:tak::tak::tak:

A Frida to aspirator do noska dla małych dzieci,które jeszcze nie umieją się wysmarkać.

Co do tych soli morskich w sprayu,to dla mnie też najlepiej sprawdził się "Marimer" i "Sterimar":tak::tak::tak:

Za "moich czasów" nie było fridy. Były gruszki z takimi ogromniastymi końcówkami (teraz też są). Zdecydowanie lepiej sobie radziłam starą przedpotopową gruszką w kolorze cegły. Swoją drogą widziałam ostatni coś a'la frida, ale doczepiane do odkurzacza i stwierdziłam, że to dopiero musi być hardcore. Wyobrażacie sobie coś takiego? Przecież to mózg może maluszkowi w ten sposób wyssać :baffled:

Gemelo to co opisujesz to Katarek..AbEjA o tym pisala..uzywa i z tego co wnioskuje jest zadowolona :tak:

zgadza się shenkoka :-) używamy i polecamy. Jak tylko pojawił się katarek frida wylądowała w smieciach :-) jak dla nas jest R E W E L A C Y J N Y!
Oczywiscie najpierw wypróbowałam na sobie i wbrew temu co sadziłam siła ssąca była naprawdę niewielka i samo odsysanie bardzo łagodne. Teraz katar u nas nie straszny bo Fridą musiałam się sporo namęczyć a Katarek odciąga wydzielinę w kilka sekund.
Z tego co czytałam bardzo polecają go lekarze laryngolodzy..

Co do wody morskiej to ja nie potrafię polecić konkretnej marki. W końcu wszystkie mają bardzo pdobny skład i działają na tej samej zasadzie. Zuza jako noworodek urodzony w środku zimy i sezonu grzewczego mimo nawilżania powietrza szybko dostała tzw sapkę (chrząkała jak swinka hehe) i woda morska sprawdziła się świetnie. Nie używałam jej jednak na codzień, minął sezon grzewczy i rozstaliśmy się z solą morską. Powraca do nas tylko w razie kataru...
Ja gruszkę miałam kupioną, ale użyłam może raz....

Dziewczyny, mam do odsprzedania kilka ładnych ciuszków po moich bliźniaczkach. Mają teraz 4 mies. Ciuszki nie są zniszczone, prane w mleczku Lovella, nie mam zwierzat w domu i nie palimy. Jakby któraś była zainteresowana, to moge napisac co mam i przesłać fotki.
Kontakt:
Justyna, gg 8187046
justyna.wsb@poczta.fm

Mam tez krem do stóp dla przyszłej mamy i nietylko; nakładkie na piersi avent (oryginalne, nie rozpakowywane) oraz kilka ciuszków dla bliźniaczek...
Ubranka sprzedaje po 5 zł za sztukę:)
zapraszam!:tak:

finito:-D:-D:-D wszystko poprane i wyprasowane:-D:-D:-D

Załączniki

• 200908072138.jpg
    200908072138.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 86
  • 200908072135.jpg
    200908072135.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 86
  • 200908072139.jpg
    200908072139.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 89
  • 200908072136.jpg
    200908072136.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 81
ciekawe:dry: ja z moją mega alergią nie biorę żadnych leków... używam jedynie wody morskiej i jakby to powiedzieć ... lipa... smarkam dalej niż widzę, a często nawet nie jest w stanie mi odetkać nosa...

jakoś nie wierzę, że się w ogóle nie pojawi :sorry2:
ja również jestem alergikiem i jednak moja Alergolog zaleciła mi Buderin do nosa, który mi wczesniej baardzo pomagał., jest niezastąpiony i ona stwerdziła, że lepiej brac ten lek niż narażać dziecko na te mega wstrząsy przy kichaniu, w zasadzie to było moje zdanie i poszłam do niej tylko po potwierdzenie, w sumie stosowałam kilka razy Buderin przy największym nasileniu i ulga niesamowita, do tego dostałam napadu duszności-astmy i leki też musiałam brać, lepiej brać niż narażać dziecko na ciągłe niedotlenienie ponoć :baffled:. mam nadzieję, że te kilka razy nie wpłynie źle na naszą Gwiazdę, powodzonka i mniejszego śpika życzę:tak:
a z tymi ciuchami to niesamowita jesteś, dostałam powera jak to zobaczyłam, jutro z rana biorę się za pranie :-) ciekawa jestem ile masz kiecek.....ja już 13 uzbierałam, no ale nie można się opanować jak z LadyBird piękna atłasowa granatowa z białą koronką wisi w lumpku za 7 zeta i czeka na mnie bezczelnie.....a zresztą co ja Ci będę tłumaczyć, hihi wiadomo

a tam poza tym jestem po wizycie u Dowcipnego i moja Gwiazda waży już 2 kilogramy, jakoś dużo nie uważacie ???

Ostatnia edycja:
Catedra wow, ciekawe czy uda Ci się wszystko założyć małej :-).
Mnie ta kolekcja bucików rozwaliła, my Krystianowi buty kupiliśmy jak chodzić zaczął, wcześniej leżał/raczkował w skarpetkach a zimą na dwór miał papcie przyczepiane do kombinezonu.

a z tymi ciuchami to niesamowita jesteś, dostałam powera jak to zobaczyłam, jutro z rana biorę się za pranie :-) ciekawa jestem ile masz kiecek.....ja już 13 uzbierałam, no ale nie można się opanować jak z LadyBird piękna atłasowa granatowa z białą koronką wisi w lumpku za 7 zeta i czeka na mnie bezczelnie.....a zresztą co ja Ci będę tłumaczyć, hihi wiadomo

a tam poza tym jestem po wizycie u Dowcipnego i moja Gwiazda waży już 2 kilogramy, jakoś dużo nie uważacie ???

duża :) moja ma teraz 1300 :p

to są wszystkie ubranka w rozmiarze TYLKO do 6 miesięcy:baffled: samych sukieneczek mam 8... nie porobiłam zdjęć ile mam skarpetek ale naliczyłam w najmniejszym rozmiarze.... 35 PAR:baffled:

na strychu leżą jeszcze dwie ogromne reklamówki troszkę większych ubranek...:sorry2:

Catedra wow, ciekawe czy uda Ci się wszystko założyć małej :-).
Mnie ta kolekcja bucików rozwaliła, my Krystianowi buty kupiliśmy jak chodzić zaczął, wcześniej leżał/raczkował w skarpetkach a zimą na dwór miał papcie przyczepiane do kombinezonu.

Jagoda... możesz wierzyć lub nie ale ja kupiłam tylko jedną parę:sorry2: te fioletowe baletki... resztę podostawałam...

ogólnie to ja daję słowo honoru połowę tych ubranek dostałam a połowę kupiłam w lumpkach i dałam łącznie może z 200 zł za ubranka... w sklepie kupiłam jedynie kocyk, rożek, jeden sweterek, dwa body, pieluszki....

reklama
AbEjA i ewentualne zaintersowane produktami marki Bubchen..w drogeriach Super-Pharm są takowe i własnie znajduja się w promocji 25% - produkty sa niemieckie (kod z 4 plus cały opis tylko po niemiecku..a polska tylko mała naklejka zgodnie z wymogami :tak:)..ja sie zaopatrzyłam :tak: poza tym kupiłam podklad do łóżeczka firmy motherhood..kojec mamusi się sprawdził to i podkład Kajtka powinien :-D

oo cos takiego http://allegro.pl/item705134522_motherhood_podklad_pod_przescieradlo.html

Catedra..spory zapasik

Ostatnia edycja:
Do góry