reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 TAK SIĘ CIESZĘ z dwóch kreseczek :-D:-D:-D:-D

Motylku! Nowy etap w Twoim życiu i życzę Ci samego szczęścia i radości!
GRATULUJĘ!

Zrobiliśmy grilla, R padł, a ja sprawdzam co tam w internecie piszczy :-)
Specjalistka od cytomelagii powiedziała, że mój wynik 1.42 IgM Cytomegalii jest bardzo niski i ona na takim poziomie miała całą ciążę i wszystko ok.
:confused::confused:
Teraz to mi namieszali, z tego co mówi i w sumie to logiczne skoro co druga kobieta przechodzi cytomelagię wcale nie jest to takie zabójcze...
No ale wolę dmuchać na zimne i odczekam jeszcze, a poza tym to mogę i tak być w ciąży... ;-)

Pozdrawiam i przesyłam świetną energię z półwyspu :-)
(ale tu są słodkie dzieciaczkiiiiii! :zawstydzona/y:;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jakie badania są najważniejsze przed zajściem w ciążę a po poronieniu? jak byłam na wizycie po tym przykrym wydarzeniu to gin zrobiła mi cytologię i nie znając nawet wyniku powiedziała, że spokojnie mozemy się starać :szok: na mój nie lekarski rozum dziwne było to ze żadnych badan z krwi nie kazała zrobic.
w przyszłym tygodniu ide na wizytę mam nadzieje że do konkretnego juz lekarza bo polecony przez kilka zaufanych kolezanek:tak:

Witajcie dziewczynki ;-):-)

Piszę, żeby się pochwalić, że skończyłam już chemię. Zaśniad pokonany!!!!:tak::tak::-D
Narazie się odtruwam, ale teraz musi być już tylko lepiej. W następnym tygodniu wpadam do PL odwiedzić rodzinkę. Mam teraz brać pigułki, żeby w żadnym wypadku nie zajść w ciążę, istniało duże ryzyko usunięcia macicy, teraz muszę się wzmocnić i wygoić
od stycznia mam odłożyć pigułki, żeby przygotowaać się do staranek może już w marcu.
Jedyne co się nie zmienia to tęsknota za moimi chłopcami

Piszcie co u was. Tak długo mnie nie było.
Jak się miewają świeże mamusie? Pewnie nie macie dużo czasu na BB
Co u Syli????
Koti słońce, co u Ciebie? Mam nadzieję, że miesiąc miodowy ciągle trwa... A nasze sierpniówki już się na dobre rozkręciły i bobaski przychodzą na świat

Nikki, agnieszka0240, widzę, że u was już połmetek, gratuluję

kinguś, jak ciąża? jakie cudne poliki ma twoja córcia..

13x13- gratuluję fasolki, życzę szczęśliwych 9 m-cy

jak się miewa sóweczka mamo sówko???

Chciałabym napisać do was wszystkich, niestety nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich postów.
Serdecznie pozdrawiam i przesyłam całuski

Emy jak dobrze Cie widziec :-) Dobrze, ze wracasz do zdrowia. Nim sie obejrzysz bedzie marzec ;-) Zbieraj siły kochana i dbaj o siebie. Zagladaj do nas czesciej ;-) u mnie nadal sielankowo ;-) U nas nie ma miodowego miesiaca, cale zycie takie ma byc hihi ;-)

reklama
witajcie dziewczynki ja dopiero wróciłam do domku z pracy było dzisiaj ciężko same marudy a ja szału dostanę nie długo od tych wariatów:-):-):-) skarbeczki uciekam zaraz lulu jutro odezwę się rano z pracy. buziaczki kochane kolorowych snów:-):-):-)

Do góry