reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Podziwiam Twój spokój, ja bym chyba do poniedziałku dziurę sobie przez pępek wywierciła zeby zobaczyć co sie w środku dzieje :tak:
a czujesz kopniaki 4 nóżek??:-D
Jestem w miarę spokojna, bo wiem, że są zdrowe i duże... Lekarce ufam, tak jak pisałam, ona mnie dostała "w biegu" w 12 tc i kompletnie nie przyszło jej do głowy szukać drugiego... Serduszko miałam powiększane z usg i robione na dopplerze, dlatego wyszło między innymi teraz na ktg, bo jak na środku (koło pępka) połozna dawała głowicę , to aparat głupiał i po jakimś czasie pisał error... Więc najpierw zrobiła na lewym, p[otem na prawym boku i okazało się że są dość różne tętna i aktywność... A nóżek czterech - no niestety :-)

reklama
mamulica, też gratuluję i 3mam kciuki za wasza trójkę :-) tez mnie dziwi jak mozna tego na usg nie zobaczyć, bo ja za kazdym razem widzę całego Mikiego, to drugiego też by sie pewno zauważyło, ale widocznie tak miało być - jakies urodziny ostatnio miałaś, ze taki prezencik od losu dostałaś? :-D

mamulica, też gratuluję i 3mam kciuki za wasza trójkę :-) tez mnie dziwi jak mozna tego na usg nie zobaczyć, bo ja za kazdym razem widzę całego Mikiego, to drugiego też by sie pewno zauważyło, ale widocznie tak miało być - jakies urodziny ostatnio miałaś, ze taki prezencik od losu dostałaś? :-D
hE he urodzinki mam dopiero 25 października:-D. Bez okazji taki prezencik:-p:-D

Mamulica, przeczytalam dopiero posty od Ciebie i gratuluje!!! Czekamy na wiesci czy faktycznie nosisz dwoch lobuzow pod serduszkiem! Niezly numer wywinely mamusi;)

Ja jutro ide robic podstawowe badania: morfologia, mocz oraz glukoza 50g. Ale wyniki poznam dopiero za prawie 2 tyg bo u mnie trafiaja one do samej dr i ona na wizycie dopiero informuje jakie sa i oddaje.

Dziewczyny Kochane!!! Proszę trzymajcie jutro rano kciuki!!! Na 8 jadę do kliniki i dowiem się czy bliźniaki, czy sam Kubuś... Oby tylko wszystko było dobrze!!!
Jak tylko wrócimy od razu dam znać!!! Buźka!!!

Dziewczyny Kochane!!! Proszę trzymajcie jutro rano kciuki!!! Na 8 jadę do kliniki i dowiem się czy bliźniaki, czy sam Kubuś... Oby tylko wszystko było dobrze!!!
Jak tylko wrócimy od razu dam znać!!! Buźka!!!
Będzie dobrze :-) A kciuki i tak będziemy trzymać :wink:
Słuchaj, a na pewno czujesz kopniaki 4 nóżek ? Nie ma szans na 6 ? :-D:-D:-D Sorry, sorry, chyba się zagalopowałam, bo trojaczki to już by była przesada. No chyba, że macie duży dom z ogrodem :-)

Hej!
Mamulica-czekamy niecierpliwie na wiadomosci!
Ja wlasnie siedze w przychodni i czekam na pobranie krwi za 50minut. Glukoze 50g juz wypilam i nie byla wcale zla. Fakt-bardzo slodka! Moj maluszek 5minut po wypiciu zaczal wierzgac jak zrebaczek-chyba za duzo energii dostal. Acha, jedno co mnie zdziwilo to fakt, ze pol godziny przed wypiciem glukozy nie pobierano mi krwi. Czyli bede kluta tylko raz:). Jak spytalam dlaczego, to uslyszalam, ze tak mam na skierowaniu. Moja gin uznala pewnie, ze skoro na koniec kwietnia mialam wynik cukru ok, to teraz nie trzeba. Pewnie przez te ciecia punktow w NFZ...No dobra, jeszcze 40min, klucie i wracam do domku, a przed 13wyjazd nad morze:)

mamulica czekamy z niecierpliwością
royanna przynajmniej masz to już za sobą :)) dla mnie chyba najgorsze to wypicie tego niż kłucie :))

reklama
Dziewczyny!!! Taka akcja, a Kubuś tylko jeden:-D!!! Już tym razem na pewno!!!
Może następnym razem będą bliźniaki:-D:-p... Dzięki za kciuki!!! I za słowa wsparcia!!! Najważniejsze że zdrowy!!!

Do góry