reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

dziewczyny mam wiadomość dnia!!! Wróciłam właśnie od lekarza!!! Byłam bo przestałam czuć ruchy, akurat była położna, itd spędziłam pól dnia na ktg i usg i................ Na 80% będę miała bliźniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chłopcy zdrowi, po 900gram, a w pn mam wizytę w klinice żeby potwierdzić!!!!!!!!!
Gratulacje !!! Aż się poryczałam :zawstydzona/y: No to teraz trzymajmy kciuki, żeby w klinice potwierdzili :-D Bo to chyba dobra wiadomość, co ?

reklama
:sorry2:AGISSA,GAWIT no jasne że dobra!!! Zaskakująca, ale wspaniała!!! Trochę mnie to oduczy planowania!!! Wszystko już miałam: wózio, kołyskę... A tu zmiany!!!:-D:-D:-D Trochę się cieszę, bo kołyskę i wózio miałam w spadku, a tak załapię się na wybieranie:-D:tak::cool2:

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam wiadomość dnia!!! Wróciłam właśnie od lekarza!!! Byłam bo przestałam czuć ruchy, akurat była położna, itd spędziłam pól dnia na ktg i usg i................ Na 80% będę miała bliźniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chłopcy zdrowi, po 900gram, a w pn mam wizytę w klinice żeby potwierdzić!!!!!!!!!
o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamulica jestem w szoku!!!!!!!! czemu nikt wcześniej tego nie zauważył? a cieszysz się ? no jak dla mnie trochę szok, ale pozytywny! kochana teraz to potrójnie musisz dbać o siebie :-)

:sorry2:AGISSA, no jasne że dobra!!! Zaskakująca, ale wspaniała!!! Trochę mnie to oduczy planowania!!! Wszystko już miałam: wózio, kołyskę... A tu zmiany!!!:-D:-D:-D Trochę się cieszę, bo kołyskę i wózio miałam w spadku, a tak załapię się na wybieranie:-D:tak::cool2:
A dlaczego tylko na 80% mogła stwierdzić, że bliźniaki ? Nie dowierzała sobie czy sprzętowi? Czy Kuba II jest tak dobrze schowany za Kubą I?

mamulcia Oooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to? I dowiadujesz się o tym prawie w III trymestrze ciąży?! Szok, ale fajnie :tak: podwójne szczęście.
Bura nie jesteś już sama na naszym forum:tak: fajnie!

A dlaczego tylko na 80% mogła stwierdzić, że bliźniaki ? Nie dowierzała sobie czy sprzętowi? Czy Kuba II jest tak dobrze schowany za Kubą I?
Myślę, że bardziej sobie. Sprzęt jest pierwsza klasa, ja się nie znam, ale mężulo jest po kursie usg i trochę się tym interesuje i podobno "wypas"... Swoją drogą musi być drugi Kubuś mocno zakamuflowany za tym pierwszym... Nie znam się!!! A moja gin też w szoku i chyba jej głupio było, że nie wzięła tego pod uwagę..:sorry2: Ale ja tam ją usprawiedliwiam...:sorry2:

Myślę, że bardziej sobie. Sprzęt jest pierwsza klasa, ja się nie znam, ale mężulo jest po kursie usg i trochę się tym interesuje i podobno "wypas"... Swoją drogą musi być drugi Kubuś mocno zakamuflowany za tym pierwszym... Nie znam się!!! A moja gin też w szoku i chyba jej głupio było, że nie wzięła tego pod uwagę..:sorry2: Ale ja tam ją usprawiedliwiam...:sorry2:
Masz prawo ją usprawiedliwiać, bo takie rzeczy się zdarzają :-)Nieczęsto ale jednak. A szok to będzie jak się okaże, że to nie 2 Jakubów tylko 2 Jakubiny :-D:-D:-D

reklama
Masz prawo ją usprawiedliwiać, bo takie rzeczy się zdarzają :-)Nieczęsto ale jednak. A szok to będzie jak się okaże, że to nie 2 Jakubów tylko 2 Jakubiny :-D:-D:-D
no przynajmniej na pewno wiem, że jeśli bliżnięta to jednojajowe, jednoowodniowe, jednołożyskowe... No i mam nadzieję, ze skoro płeć było tak dobrze widać to jednak Kubuśki!!! Rany dziewczyny, ale szok!!! Szkoda że nie mozecie ze mną w poniedziałek iść:-D... Czadowo by było:cool2::cool2::cool2:

Do góry