reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

słuchajcie co do L4 to mi było głupio je brc bo akurat miałam zastępowac szefową.... ale są takie upały że ja ledwo w domu wytrzymuje... no i lekarka mi wcisnęła na siłe.. i powiem wam że brdzo się cieszę.... i podejzreewam że wezmę nstępne dopuki pogoda lepsza nie będzie. na dodatek non stop boli mnie głowa.. dziewczyny słuchjcie ja słyszałam że w ciąży głowa może pobolewa, ale jeśli boli od tygodnia to chyba coś ie za bardzo co? może powinnam z tym do lekarza pujsc...:confused:

reklama
_Pysia_ a jak ja się też zacznę pocieszać i złapie doła, że nie mam tych 3 milionów na koncie ?:-p:-p:-p

agaB, rossa powodzenia na wizycie :-) Trzymamy kciuki !

Apel do Dziewczynek pracujących, czemu wracacie do pracy jeśli wam to nie poprawia humoru lub czemu siedzicie w niej jeśli was męczy ?:-p

Życzę Wam Wszystkim udanego dnia i dużo uśmiechu na twarzy :-)
Lecę do kuchni do mojej sokowirówki pędzic sok z marchewki :-) buziaki !

Dół z powodu braku 3 milionów na koncie jest chyba lepszy niz z powodu Brzucha z fasolką :-Dtakze warto się na tym zastanowić.

Dlaczego teraz idę do pracy mimo, ze nie sprawi mi to radochy, bo po macierzyńskim chciałabym tam wrócić, więc teraz trzeba się poświęcić.

Dlaczego teraz idę do pracy mimo, ze nie sprawi mi to radochy, bo po macierzyńskim chciałabym tam wrócić, więc teraz trzeba się poświęcić.

Droga Pysiu, a Ty juz bylas na l4 czy nie ? Do kiedy bedziesz pracowac ?

Ech, ja tez bym chciala wrocic po macierzynskim, ale nie wiem czy bedzie to mozliwe...

słuchajcie co do L4 to mi było głupio je brc bo akurat miałam zastępowac szefową.... ale są takie upały że ja ledwo w domu wytrzymuje... no i lekarka mi wcisnęła na siłe.. i powiem wam że brdzo się cieszę.... i podejzreewam że wezmę nstępne dopuki pogoda lepsza nie będzie. na dodatek non stop boli mnie głowa.. dziewczyny słuchjcie ja słyszałam że w ciąży głowa może pobolewa, ale jeśli boli od tygodnia to chyba coś ie za bardzo co? może powinnam z tym do lekarza pujsc...:confused:
A może to poprostu zmienne ciśnienie tak na Ciebie wpływa? Ja dośc często z powodu ciśnienia mam bóle głowy. Jeżeli faktycznie u Ciebie są one nasilone moze skonsultuj to z lekarzem bedzie wiedziłą jak Ci pomóc.

A ja odkad mam dobrze dobrany stanik!!! a nie cholerne 75 B:dry:, to sam z siebie urósł o jeden rozmiar. W ciązy kolejny rozmiar. Takze dziewczyny poczytajcie o dobieraniu stanika i moze się coś porawi, a na pewno bedzie lepiej wygladał w staniku :).
Musiałam sobie dwa nowe staniki kupic, bo reszta była zupełenie za mała.
Od jakiegoś czasu tez walczyłam z wagą. Chciałam wrócić do wagi jak szczypior. trochę nawet zrzuciłam w maju. I odziwo jeszcze nie wróciło. Teraz jednak nie obraziłabym się na brzucho:-D

na dodatek non stop boli mnie głowa.. dziewczyny słuchjcie ja słyszałam że w ciąży głowa może pobolewa, ale jeśli boli od tygodnia to chyba coś ie za bardzo co? może powinnam z tym do lekarza pujsc...:confused:

Mnie tez boli glowa od 3 dni. Chyba cos wisi w powietrzu. Nigdy mnie tak dlugo nie bolala. I mecze sie z tym...

no to dziewczyny powodzenia na wizytach :)

Nam weekedn minal spokojnie na weselu bylismy krotko bo poszlismy z Dzieckiem i zaraz trzeba bylo wracac i uspac, a pozniej chwile sie polozylam bo bylam padnieta a razem ze mna moj maz i co ani sie obejrzalam a On juz chrapie a szczerze mowiac mialam ochote jeszcze jechac potanczyc ale tez juz nie chcialam fatygowac dziadkow wiec nic sie nie wybawilam a w niedziele nad wode pojechalismy ale tylko nogi pomoczylismy bo byla zimna woda ;)

co do piersi to ciaza to super sprawa jest bo troche urosna jak ja przed ciaza mialam male B tak teraz mam wieksze C :-) do tej pory mimo ze juz dawno nie karmie ani nic ciekawe jak teraz bedzie

a z brzuszkiem to ja mam narazie taki jakbym byla pojedzona ale nie widac jeszcze za duzo a zaczelo mi byc widac tak bardziej w tamtej ciazy tak pod koniec 4 miecha :)

a co do pracy ja bym nie dala rady teraz pracowac, strasznie sie mecze i w ogole, ale w tamtej ciazy czulam sie swietnie i przepracowalam cala ale teraz nie pracuje nie dalabym rady chociaz chcialabym isc czasem do pracy ;-)

Ilonaa o kurcze to niezla jazda z tymi zapisami :) ja narazie chodze do takiej babki z NFZ i wiadome nie jest idealna, ale ujdzie, tzn narazie u Niej bylam raz wiec jeszcze nie moge za wiele powiedziec :) kiedys chodzilam do Janosza b. dobry jest lekarz ale tez najdrozszy w Tarnowie ;) a mieszkam nie daleko hypernovej a Ty ?

reklama
Do góry