Ehhh bedzie dobrze nie ma co się martwic na zapas. Pozatym mama w rozmiarze M czy L jest jeszcze bardziej seksi niz nie mama w rozmiarze XS.dziewczynki...my z moim Misiem planujemy 7 miesiecy po urodzeniu naszej perelki wziac slub i zrobic piekne wesele...i ja wlasnie boje sie czy to bedzie wystarczajaco czasu zebym zdazyla wrocic do formy...boje sie ze nie zrzuce tych kilogramow po ciazyale nie chcemy slubu odkladac za dlugo..juz nawet mamy termin w palacyku zaklepany na 09.10.2010
i orkiestre tez mamy
mam nadzieje, ze wbije sie potem w jakas ladna suknie...a nie bede wygladala jak pulpecik
![]()
reklama
TAk ja już znowu zaczynam mieć takie uczucie ehhh trzeba przezyc nie wiem czy cos na to pomaga.ja dziś cały dzień wcinam kajzerki z kotletami wszelkiej maści teraz poszłam nasmażyć mielonych...masakra...jak narazie trzymam się wagi przytyłam tylko 1kg nie jest źle, ale przed ciążą było 85kg wiec będzie ciężko się ruszać
i pewnie w ciąży będę się toczyć a nie chodzić ha ha ha
jak taki walec, chudna mi nogi rece tyłek ale rośnie brzuch już mam portki z gumkąbo jak zakładam zwykłe to cisną i boli brzuszek
ale mam do was pytanie też macie takie uczucie suchosci w nosie, normalnie masakra wiecznie sucvho i zatkany, nawilżacz powietrza nie pomaga zbyt znacznie...![]()
_Pysia_
Fanka BB :)
Ech to ja mam na pewno zle dobrany...Moze obwod jest ok, ale miska na pewno za mala. Robi mi sie palak na plecach.![]()
jak Ci się pałąk robi to masz zle obwód dobrany. A i miseczkę pewnie też
Poczytaj sobie
Lobby Małobiuściastych
***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona Główna
Obwody stanik
Ej no dziewczyny a co ma rozmiar ciuchów do tego jakie jesteśmy? Jesteśmy młode piękne i fajne i niedługo bedziemy mamami.
TAk ja już znowu zaczynam mieć takie uczucie ehhh trzeba przezyc nie wiem czy cos na to pomaga.
dołączam się... suchosc w nosie.. mam to bardzo często.. troche wkurzające ale idie sie przyzwyczaic...
JA niestety wczesniej próbowałam krpli takich dal dzieciaczków bo taie było wolno i nic nie pomagało.dołączam się... suchosc w nosie.. mam to bardzo często.. troche wkurzające ale idie sie przyzwyczaic...
reklama
Nie ma obaw spokojnie maluch wszytsko wyciągnie.no i gadałyście o jedzeniu i ide teraz po drugi obiad... hehehe jak pękne od przeżarcia to będzie wasza wina
hehehehehe