reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

dziewczynki...my z moim Misiem planujemy 7 miesiecy po urodzeniu naszej perelki wziac slub i zrobic piekne wesele...i ja wlasnie boje sie czy to bedzie wystarczajaco czasu zebym zdazyla wrocic do formy...boje sie ze nie zrzuce tych kilogramow po ciazy:( ale nie chcemy slubu odkladac za dlugo..juz nawet mamy termin w palacyku zaklepany na 09.10.2010 :) i orkiestre tez mamy :) mam nadzieje, ze wbije sie potem w jakas ladna suknie...a nie bede wygladala jak pulpecik :(
Ehhh bedzie dobrze nie ma co się martwic na zapas. Pozatym mama w rozmiarze M czy L jest jeszcze bardziej seksi niz nie mama w rozmiarze XS.

reklama
ja dziś cały dzień wcinam kajzerki z kotletami wszelkiej maści teraz poszłam nasmażyć mielonych :tak:...masakra...jak narazie trzymam się wagi przytyłam tylko 1kg nie jest źle, ale przed ciążą było 85kg wiec będzie ciężko się ruszać :szok: i pewnie w ciąży będę się toczyć a nie chodzić ha ha ha :szok::baffled: jak taki walec, chudna mi nogi rece tyłek ale rośnie brzuch już mam portki z gumkąbo jak zakładam zwykłe to cisną i boli brzuszek :wściekła/y:

ale mam do was pytanie też macie takie uczucie suchosci w nosie, normalnie masakra wiecznie sucvho i zatkany, nawilżacz powietrza nie pomaga zbyt znacznie...:confused:
TAk ja już znowu zaczynam mieć takie uczucie ehhh trzeba przezyc nie wiem czy cos na to pomaga.

reklama
Do góry