reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak bardzo chcę być w ciąży, lekarka mi powiedziała by zaczekać do pierwszej @ i jeśli tylko oboje chcemy to by próbować od razu bo nie wiadomo czy za pierwszym razem się uda.

reklama
Patrycja witaj i dla Twojego Aniołeczeka
[*].Pytaj sie ile wlezie jestem pewna ze karzda pomoże jak bedzie mogła.I wiem ze łatwo sie mówi ale nie mysl tak intesywnie o nastepnej ciąży bo to w starankach nie pomaga.Wyluzuj troszeczke.Gratulacje ze zbliżajacego sie slubu ,a dokładną date mozna poznac?

A to na dodanie otuchy że moze sie udac.

Załączniki

• P1000083.jpg
    P1000083.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 55
  • P1000086.jpg
    P1000086.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 54
Maziu dziękuję za gratulację:) już nam lepiej, wytłumaczyliśmy już to sobie ale wiadomo ból zostanie już zawsze w sercu.
Widzę, że spodziewasz się dzieciątka:) serdeczne gratulacje:* powiedz mi jeśli oczywiście możesz po jakim czasie udało Wam się zafasolkować? i jak to sobie wszystko obliczyłaś te dni płodne i w ogóle?
ból będzie mniejszy ale zapomnieć to żadna z nas nie zapomni i nie chce zapomnieć a co do moich staranek to po drugiej@ udało sie wiec bardzo szybko czego i wam życze z całego serca:-)

witam
beta <0,100
czyli następne badanie bety czy testy dopiero po nowym roku
ale jest ok nie liczyłam na wyższą choć jednak w duchu marzylam ale cóż wychodzi na to co pisałam wczoraj poczekam aż spokojnie poprzychodzą na świat wasze maluszki i dopiero bedzie pora na mnie
idę sobie zrobić mega gorącą kąpiel bo ostatnio kąpiele zastępowałam szybkim prysznicem
zajrzę do Was jak R pójdzie do pracy i niech już idzie bo mnie znerwił
PATRYCJA przytulam i dla Twojego Aniołka zapalam (*)
:-)
kasia bardzo mi przykro ale z tego co widze to nie jest tak źle ale może rzeczywiście daj sobie czas a wtedy niespodzianka bedzie:-)

Witajcie dziewczyny!

Mogę się do Was przyłączyć?? Może powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, za miesiąc wychodzę za mąż. Niestety połowa mojej radości odeszła miesiąc temu z poronieniem i zabiegiem:(:( Straciłam swojego Aniołka w 7 tc. Dokładnie miesiąc po poronieniu dostałam @ (w sobotę). Codziennie siedzę nad kalendarzem i obliczam kiedy możemy zacząć się znów starać. Niestety nie wiem jak mam teraz sobie to wszystko obliczyć:(

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie i pomożecie.

Pozdrawiam
Witaj, dla twojego Aniołka
[*]. Pytaj o co chcesz dziewczyny sa tu wspaniałe więc jak będą umiały to odpowiedzą.

Motylku na Twoją córcie to aż słów brak taka sliczna:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorowo,
Jestem chwilowo przeszczęśliwa, bo mam lodówkę, pralkę, piekarnik, płytę ceramiczną i okap czyli praktycznie całe niezbędne agd - zmywarka i mikrofalówka to potem jak kasę nazbieramy. Meble do kuchni zamówione, za 3 tyg będą. Zresztą ja się cieszę nawet jak najmniejszą rzecz kupię do mieszkania. :-)

Ilonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
Gosia Lew- a Ty czemu do stycznia masz czekać? To może ja z Tobą się umówię?:tak:

Gabrysia ja mam umowę do końca stycznia.

Agatka13 trzymam kciuki. A działkę pod domek już macie upatrzoną?? Ja jak byłam teraz na urlopie to mi się spodobały Karkonoskie tereny, tam bym sobie działeczkę kupiła, w okolicach Jeleniej Góry, po prostu cudnie.

Patrycjaa witaj, dla twojego aniołka
[*]. Mi lekarka kazała czekać 4 miesiące.

Motylku córcia naprawdę śliczna.

Kaśka0201 nie zamartwiaj się na siłę, bo to tylko pogarsza, szkodą żeby Ci się psychika zblokowała.

NO a mi @ się spóźnia już drugi dzień.

reklama
Do góry