reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Andzia zastrzyki mam brać między 18 a 20 godz. więc jeszcze kilka godzin do kłucia!
Dostałam takiego pena z nakladanymi igłami mam zrobić 4 zastrzyki i w czwartek idę na wizytę i badanie estriadolu...i zobaczymy co dalej...

Taki pen jak przy cukrzycy?
Mój M ma cukrzyce więc wiem jak to wygląda.
A jak samopoczucie psychicznie?

reklama
Musi się udać - ja w każdym razie mocno Wam dopinguję - trzymam kciuki:tak: powodzenia
Bisous18.gif

Witam sie

zadna nie testuje w najblizszym czasie :confused:

Przepraszam ze tak malo udzielam sie na forum ale wciagnela mnie ksiazka " Zmierzch ":sorry2: w sumie to ksiazki bo sa 4 tomy ZMIERZCH,KSIEZYC W NOWIU,ZACMIENIE,PRZED SWITEM :blink: ta ksiazka jest poprostu zajeb..... sta :tak: nie moge oderwac od niej oczu :-) a przy okazji czekam sobie na @ :dry: nawet nie wiem ktory mam dzisiaj dc ( zaraz zobacze w suwaczku ) :sorry2:

Kroptusiu- Trzymaj sie

Martynko222- Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki :tak:

Marzenixx, kingus i reszta dziewczynek- BUZIAKIIIII :*

Ostatnia edycja:
witaj lilu ;**
To ty horrory lubisz czytac?:szok: Ja czytam teraz Paula Coelho "Zwyciezca jest sam" i jakos nie moge sie zebrac zeby dokonczyc ta ksiązke, lutowanie mnie pochlania heheh:-)
ide dalej polutowac bo za obiad sie zaraz musze brac , buziaczki :***

witaj lilu ;**
To ty horrory lubisz czytac?:szok: Ja czytam teraz Paula Coelho "Zwyciezca jest sam" i jakos nie moge sie zebrac zeby dokonczyc ta ksiązke, lutowanie mnie pochlania heheh:-)
ide dalej polutowac bo za obiad sie zaraz musze brac , buziaczki :***

Jakie horrory :sorry2: to ksiazka o zagubionej nastolatce i kochliwym wampirze i jego grzecznej wampirowskiej rodzince ;-) Paula Coelho czytalam " 11 minut " i " Weronika postanawia umrzec " ( czy cos takiego ) :sorry2: dobre ksiazki :tak:

reklama
Witam:-)
Kingus jesli Ci to nie sprawi kłopotu i znajdziesz chwilke to poproszę o wiecej informacji.
Nazwę leku sobie zapisałam i poczytałam o nim-dziękuje
W poniedziałek odezwę się na priv;-);-)

Z tego co widzę to kilka ciężarówek przeniosło się na sąsiednie wątki dla staraczek i zafasolkowanych. Tam udzielają się co dzień, tutaj nie.
Ja staram się ogarnąć kilka wątków ;-);-):-D:-D

Hej!
Kinguś już 31 tydz. jak to zleciała ...dziękuję za kciuki!
A ja jutro zaczynam pierwszy zastrzyk!
To prawda szybko czas leci ;-);-)
Wiesz, że na moje kciuki zawsze możesz liczyć:tak:

Nawet ostatnio przeprowadzilam rozmowe z M czy na pewno dalej chce dzieciaczka bo ja zaczelam wątpic czy kiedykolwiek nam sie uda.. :-(
Uda się :tak::tak::tak:

Dzisiaj odwiedzilismy babcie mojego m. i powiedzielismy o fasolce Jest bardzo szczesliwa bo po 1) zostanie 1szy raz prababcia po 2) babcia obchodzi 6 kwietnia 97 urodzinki a moj termin mniej wiecej 2-4 kwietnia takze bedzie super imprezka.
Super :-):-):-)

Trzymajcie sie i trzymajcie za mnie kciuki bo pewnie juz tu mnie nie pamietacie tyle mnie nie bylo....a kciuki beda mi b. potrzebne w obecnej sytuacji by stanac na nogi i zebrac sily na urodzenie syneczka...
Trzymaj się słońce

? Czy bede miala w ogole na cokolwiek sile? :baffled: Oj zle mysli mam, baaardzo zle...
Dasz radę, takie wątpliwości to normalna rzecz;-)

NO I ZNOWU BEDE MONOLOGI
WALIC :-(
Ja je później czytam :-D:-D

wrzucam fotki przed wstawieniem drzwi i dorzucam moj wykres,ktore jest zaiste ciekawy...jest idealnie odwrotny...
Na wykresach się nie znam za to czekam na resztę fotek domku ;-)

Przepraszam ze tak malo udzielam sie na forum ale wciagnela mnie ksiazka " Zmierzch ":sorry2:
Słyszałam, że dobra książka :tak::tak: :*

witaj lilu ;**
Ja już ją przeczytałam.
Teraz czytałam fajną książkę czyta się jednym tchem " Martwe jezioro";-);-)

Miłej niedzieli Wam życzę, teraz uciekam robić obiad a później na rowery wodne idziemy :tak::tak:

Do góry