Olesia i Szafirek - Wy zawsze tak późno wpadacie na BB, że nie ma jak z Wami pogadać - buziaki dla Was - jak będziecie czytać wieczorkiem***
dotrzymuje tradycji,jak zawsze wieczorkiem sie witam

buziak dla Ciebie :-)
fajnie ze budujecie sobie wlasne gniazdko,
bardzo siekawa wentylacja pomieszczenia
moze nie do konca wlasne gniazdko...bo to dom tesciow,ale mamy na pietrze 2 pokoje,kuchnie i lazienke,wiec chcielismy zrobic sobie oddzielne wejscie i dobudowac na tarasie garderobe.
A u Ciebie co slychac??Oczywiscie oprocz tego,ze musisz sie teraz nacieszyc swoim M...tylko najgorsze,ze tak sie nie da nacieszyc na zapas...

jak znosisz zawieszenie staran??
Na wykresach się nie znam za to czekam na resztę fotek domku ;-)
to powiem robotknikom,ze maja zageszczac ruchy,bo dziewczynki czekaja na efekty :-):-)

a tak przy okazji,to robotnicy wrzucili nam do kanalizacji 2 torebki foliowe

i w niedziele rano M mial sprzatanie,bo wywalilo wszystko w piwnicy

musial odwalic brudna robote...
Wracam ponownie na watek staraczkowy:-) dawno mnie tu nie bylo,ale widze kilka znajomych osóbek

pozdrawiam Was serdecznie
hej :-) witamy stare nowe starczki
Hello
Moje plany na dzis skonczyly sie na dobrych checiach, zamiast przebrac rzeczy na strychu to robilam wszystko procz porzadkow. Nawet gralam w ruletke na internecie

kurde jak sie wciagnelam dobrze ze to nie za prawdziwe pieniadze
no no nie przypuszczalam,ze jestes hazardzistka,wygladasz na taka grzeczna dziewczynke

Witajcie Dziewczynki:-)
Dziś mam .... .... urodzinki;-)
Zycze Ci,by Twoje dzieciatko jak podrosnie bylo dumne ze swojej mamy i by na drodze mamy stanal ksiaze na koniu,ten superwymarzony...No i by dzidzia miala rodzenstwo ;-) no i zapomnialam,zeby rozwinela sie Twoja kariera fotografa,bo masz talent
Witam się Baboki moje Kochane????
Tęskniłyście za mną????????????????????????????
NO BA?! PEWNIE ZE TAK!!!!widzialam na zdjeciach...opalona,wypoczeta,usmiechnieta,ponetna,hmmm...jednym slowem,Twoj M musi uwazac!
no ja mam w zasadzie za soba 3 cykl pelnych staranek tzn czekam teraz na efekty 3 cyklu :-) jeszcze jakies 5 dni czekania! ehhhh.... niestety 2 cykl jak sie okazalo byl bezowulacyjny wiec w zasadzie to jest 2 ;-) chyba zakrecilam!
idziemy leb w leb

ja teraz czekam na 3 cykl,bo drugi tez bezowulacyjny...tylko ta cholerna @ nie chce przyjsc

i tez musze zbadac progesteron w nastepnym cyklu

bo fl 11 dni.
Tak wiec...jest plan!
Ty robisz progesteron,wychodzi baaaaaardzo wysoki,okazuje sie,ze to fasolka,a potem ja w 3 cyklu robie porgesteron i wychodzi tak samo jak u Ciebie

Tylko pamietaj!musimy trzymac sie planu!!

Badaicka sto lat dla twojej 3 letniej fasolki
Dolaczam sie do zyczen!!!Niech zdrowo rosnie i pomeczy troche mame trudnymi pytaniami
Pamięta mnie ktos jeszcze??
Dziewczynki nie sadzicie,ze Bernadka ma amnezje?!Wchodzi na forum codziennie,a potem tego nie pamieta

Buziol
Dosyć obrzydliwie spytam: może mleczka??;-);-);-) Otóż moje piersi rozpoczeły laktację niezależnie od braku ssaka ktory nadal jest w brzuchu!!!!! Doświadczone - co ja mam z tym zrobic??????
uwazaj co piszesz!a jak jest na forum jakis samiec?!zaraz bedzie chetny i co wtedy?

no to super!a brzuszek juz urosl?
Patrysia przepraszam jesli gdzies tam Cie urazilam ale chcialam wyrazic swe zdanie.. moze za duzo napisalam bo takze jakos dziwnie sie tu czuje
ja też za duzo słów powiedziałam

dlatego odczekałam jak minie to wszystko;-)także też przepraszam
dajcie sobie po razie i bedzie po klopocie

o cholercia,zeby mi sie nie oberwalo,bo tez wtracilam swoje 3 grosze

Dzien dobry dziewczynki
Nie wymieniam ale : Andzka, Hanka, Szafirek, Loree (dzie sie znowu szlajasz???, Gosia, Eve, Nektarynka, Zanipokojona, Olap, Ola PM, Olesia, Kanka, Asieq, Pajak, Lilu, Romka, Sisi, Dzeni, Elfa, Wikula, Olica, Niunia, KINGUS, Lolitka, Kulaszusza, Mari----->

o zesz w morde!awansowalam na podium!

fakt,ze tylko braz,ale zawsze to cos ;-)

i to zaraz za Hanka!

Kaprycha cholero jedna Ty! Ja się szlajam? To Ty wpadasz tu tylko jak zupę spieprzysz :-)
Szafirek schody już są, więc nie jest źle!!!:-)
A widok jak z Turcji- tam wszyscy mają w oknach i drzwiach jakieś szmaty powieszone! Oczywiście rozumiem,że w Twoim przypadku to są drzwi:-):-):-)
1.hahahaa,z ta zupa,to rzeczywiscie byla rewelka!!usmialam sie do lez

ale Kaprycha juz postepy robi!
2.od razu jak w Turcji!dopiero nam mowili,ze w przedpokoju mamy jak po ostrzelaniu w Jugoslawii...bo mielismy dziury wszedzie...a czy dobrze,ze schody sa,to moze i dobrze,ale jeden schodek byl skuty i wczoraj spadlam z nigo i skrecilam sobie noge,wiec kustykam...
3.jak Ty to zrobilas,ze po jedym dziecku i z drugim w 12 tyg.ciazy masz taki maciupci brzuszek??? ja tez tak chce!!!chyba wybiore sie do dietetyka
Kaprycha czuję się dobrze...zastrzyki trochę bolą ale da się wytrzymać...dziś dopiero 2 ...w czwartek badanie estriadolu i pierwsze usg.
Martynka,daj znac jak bedziesz znala konkretne terminy,trzymamy za Ciebie mocno kciuki nasza forumowa optymistko!!:-):-):-)
a pisalam Ci jaki kupic.. ten co ja mam jest wodoszczelny i jesty typowo owulacyjny czy jakos tak..
ja kupilam tez taki,tylko bez zlotej koncowki i tez jest owulacyjny,bo na opakowaniu bylo napisane "family planning"
witam:-)
jestem tu nowa,trafilam na ten watek za namowa jednej dziewczyna ktore tez jest aktywna na tym forum.
Tak wiec jestem jedna z was czyli staraczka,staramy sie od blizej nie okreslonego czasu,po prostu zawsze liczylismy na szczescie a jakos sie nie udalo:-(
witamy :-)
a teraz skrot co u mnie,chodze wq...

bo "sielanka" w pracy znow sie zaczela...czyt.szefostwo z urlopu wrocilo,to trzeba by podniesc cisnienie w robocie...szkoda pisac...ehhhhhhhhhh...
poza tym i tak chodze wsciekla,wiec M sie oberwalo,no i wpieprzam slodycze jak glupia,dupa mi rosnie...niech ta cholerna @ juz przyjdzie.
Chce byc juz w ciazy,czekac na dzidziusia...