ja jakoś zrezygnowałam z tej gryki na rzecz samego kokosu z pianką, bo wtedy można zdjąc i wyprać pokrowiec, a te z gryką mają ją w pokrowcu przeszytą w takich kieszonkach, no i do prania się już nie nadają
oczywiście sprzedawcy przekonują, że jak sie ma prześcieradełko frotowe to po co pokrowiec zdejmowany, jednak dla mnie to ważne, w naszym materacu też mam zdejmowany pokrowiec i to bardzo dobre rozwiązanie, a raczej nie jest narażony na zamoczenie:-)
oczywiście sprzedawcy przekonują, że jak sie ma prześcieradełko frotowe to po co pokrowiec zdejmowany, jednak dla mnie to ważne, w naszym materacu też mam zdejmowany pokrowiec i to bardzo dobre rozwiązanie, a raczej nie jest narażony na zamoczenie:-)
Ostatnia edycja:

na dniach mam zamiar kupić sobie gruby piankowy.... ten kokosowy jest tak twardy, że budzę się z bólem pleców... brrrrr... nie cierpię tych kokosowych... albo kupię bardzo gruby piankowy, albo jakiś sprężynowy..... i dzidzi też prawdopodobnie kupię coś innego niż kokos....
i tak sobie kupuję dwuosobowy materac bo mała będzie ze mną spać
będziemy się w nocy przytulać a jedynie za dnia będzie kimać w swoim łóżeczku....
żeby można było ją umyć dokładnie i szybko
Spał z nami do 2 lat ale tylko w nocy.Nie byo to problemem ani dla mnie ani dla M.Kupiliśmy sobie duuże łóżko,i spałismy wszyscy wygodnie.Potem nastąpił długo oczekiwany przez Jasia zakup "dorosłego" łóżka i bez problemów w nim spał.Teraz M. mówi że jakby z małą było tak samo to tez będzie spać z nami.Tak więć każdy ,ma swoje poglądy na ten temat.a jakie rozkoszne jest takie malutkie ciałko wtulające się w mame w nocy..:-)
poza tym wstawać w nocy aby dać cycuszka? tak będzie cały czas przy mnie, zakwili z głodu, od razu dostanie cycucha bez rozbudzania, ani ja się nie obudzę do końca ani ona