reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
Ha-NN-aH, wow, ale :szok:, normalnie inna dziewczyna :tak:, widzę, że poszłaś w ślady starszej koleżanki i z blondu przefarbowałaś się na ciemno ;-):-p, super wyglądasz, no teraz napewno na swój wiek, ale cóż ciemne włosy zawsze postarzają ;-):tak:...tak czy inaczej wyglądasz ślicznie :tak:

Ha-NN-aH, wow, ale :szok:, normalnie inna dziewczyna :tak:, widzę, że poszłaś w ślady starszej koleżanki i z blondu przefarbowałaś się na ciemno ;-):-p, super wyglądasz, no teraz napewno na swój wiek, ale cóż ciemne włosy zawsze postarzają ;-):tak:...tak czy inaczej wyglądasz ślicznie :tak:
Jejku dziękuję dziewczyny. Mąż jest zszokowany, on wogóle jest na tyle staroświecki, nie lubi zmian w kobiecie. Ale po godzinie już mu się podobało:sorry2:

Ha NN aH super ja mialam podobny kolor i zrobilam na blond teraz sie zastanawiam czy nie zrobic znowu ciemniejszych a Twoje mi sie tak spodobaly ze chyba zrobie :-)

jo-anna-on
w rozpuszczonych z grzywką już się nie czuję. Jak jej nie miałam, luźno puszczałam, a teraz jakoś nie widzę się.
Dzisiaj rano się obudziłam i zapomniałam że mam inne włosy, troszkę się przestraszyłam (pierwszy raz w życiu farbowałam włosy więc stąd mój szok):sorry2:

jo-anna-on
w rozpuszczonych z grzywką już się nie czuję. Jak jej nie miałam, luźno puszczałam, a teraz jakoś nie widzę się.
Dzisiaj rano się obudziłam i zapomniałam że mam inne włosy, troszkę się przestraszyłam (pierwszy raz w życiu farbowałam włosy więc stąd mój szok):sorry2:
Aha, aha.
WYobraziłam sobie jak podchodzisz do lustra i w krzyk :-D:-D:-D ale mam wyobraźnię :sorry2:

reklama

Ja tam się nie dziwię, skoro pierwszy raz zmieniałaś kolor włosów, ja zmieniam średnio kilka razy w roku już od ponad 10 lat (dzwie się, że jeszcze mam włosy :sorry2:;-)) i zawsze na drugi dzień dziwnie na siebie patrzę w lustrze :tak::-D:-D:-D

Do góry