reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

miki no i se nagrabiłaś... :evil::evil::evil:

wpisana jesteś od dawien dawna na listę elity więc ty ziomalka.:-D:-D:-D
dyskryminowana się czujesz? hmmm...a nie odczułam tego :huh::huh::huh: :unsure: :-D:-D:-D

reklama
agi mam nadzieje,ze nie ucieklas od nas,chyba kazda z nas dostala kiedys upomnienie,zostala skrytykowana czy palnela jakas gafe,a jednak wciaz wszystkie tu jestesmy:tak::tak::tak:

:tak: w sumie to chyba racja, ze każda z nas niekiedy dostala slowa krytyki :rofl2:

Tak mi sie przypomnialo... Ostatnio na forum o innej tematyce, spotkalam dziewczyne, ktora juz nie udziela sie na Lutowkach, poznalam po fotce przy suwaczku...:sorry2:

kto?? :confused::blink:

o koleżankę agi nie martwcie się, bo się zapowiedziała, że jej nie będzie bo ma przeprowadzkę ;]
-j- za ominięcie jeżyka to gar bigosu musisz zrobić za karę dla nas :p

-j- królowa bigosu!!!!!! :D:D:D

o koleżankę agi nie martwcie się, bo się zapowiedziała, że jej nie będzie bo ma przeprowadzkę ;]
-j- za ominięcie jeżyka to gar bigosu musisz zrobić za karę dla nas :p

-j- królowa bigosu!!!!!! :D:D:D

:-D:-D:-D:-D:-D

Pamiętam jak tony bigosu w ciąży gotowałam i wszystko niemal , że sama pochłaniałam :-D:-D:-p:zawstydzona/y:
Ugotować ugotuję , czemu nie.:tak::-DAle podstawowego składnika nie mam - kapusty:baffled:. Larkaa poczekaj na jesień aż zakiśnie.Wtedy moje szaleństwa się zaczynają.:-D:-D

P.S. Zamówienia składajcie na privie od września ... :-D:-D:-D

mysia a ja Ci życzę większego poczucia humoru i dystansu do niektórych spraw, siedzisz tu w zasadzie od niedawna, jakbyś była tu od początku jak Antar, -j- czy inne dziewczyny to albo byś się przyzwyczaiła i śmiała z tego, albo udawała że mnie nie widzisz :) A Ty co wchodzisz to masz ciśnienie, że się czepiam, a przepraszam bardzo ja OWSZEM podjudzam często, ale to agi zawsze zaczynała "wyzywanie" pierwsza :)
habcia chyba wiem czemu Ci jej szkoda :D
mikimauro a bez Ciebie tu nudno było kobieto!!!! Nie było komu postów nabijać :D
oj pamiętam ,że mi się też dostało na początku ale ja do obrażalskich nie należę i jestem z wami dalej czego nie żałują a wręcz przeciwnie jestem zadowolona bo czuję się lepiej z wami niż w domu

reklama
Zastanowiła mnie ta ostatnia sprawa i zabawiłam się w moderatora, podeszłam do sprawy obiektywnie i oto wynik.
Kto i jaki punkt Regulaminu Forum BabyBoom łamie:
Pkt 3
Agi0506
Pkt 4
mikimauro
Pkt 5 (i to ja krzyczę... hmm ;-)
-j-
Pkt 9
-j-
Pkt11
Larkaa w tym poscie https://www.babyboom.pl/forum/4077482-post11379.html

Ponadto zasadę netykiety „pisz rzeczowo i konkretnie” łamie – Agi0506
Nie tolerujemy tu Trollingu! Larkaa i Agi0506!

W tym wypadku rzucanie się (co zrobiłam zbyt pochopnie) po Agi0506 jest bezpodstawne.
Poprawcie się, bo będę dawać żółte kartki!

e5a57121d7792b37fy9.jpg

:rofl2::rofl2::-D:-D

Do góry