reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Mam pytanie, kochane jak spieracie plamy z jedzenia na ubrankach maluszków?? Jak piore normalnie (30 C) to plamy zostają:((( Mam wygotowywac ubranka???

ja mam plamy tylko na pieluszkach tetrowych bo jak karmie Macka to go okladam nimi dokola zeby nie popbrudzuil ubranek :tak: ubranka piore w 40stC, no a te co mam z czystej bawelny to piore nawet w 60-70st C jesli jest potrzeba, no a te brudne pieluszki tetrowe wygotowywuje, jednak plany czesto zostaja troszke widoczne :-(

W Galerii Krakowskiej, 5 września otwarcie. Zapraszam. Na przecenach tanio, a tak ogolnie to ceny nie sa najnisze... Sweterek 80 zł

:-D:-D a wiec moze wpadne ;-)
ja w Galeri Krakowskiej pracowalam przez 3 lata i nadal czasem sie tam pojawiam w pracy jako ze jestem teraz na urlopie wychowawczym :tak: no ale pozniej juz nie wroce do pracy w GK bo za duzo tam zmian popoludniowych i to mnie wykonczalo :baffled: a szkoda bo byłybyśmy sąsiadkami w pracy :-p

Oj, ale zadyma. Popieram że posty agi są ciężkie, i czasem z braku czasu nie czytam. A Laarka...ja uwielbiam jej ironię i czasem bawi mnie do łez:tak:

:-D:-D:-D uśmiałam się z tej "zadymy" :-p
to forum zawsze umie poprawic mi humor :blink:

agi i ja dolaczam sie do prosby chyba wszystkich dziewczyn z forum... abyś pisala bardziej czytelnie. Juz mniejsza o duze litery, ale uzywaj choć interpunkcji (wystarczy kropka w miejscu gdzie konczy sie zdanie) :blink:
Ja czytam twoje posty i z checia bede je czytala nadal, jednak musze przyznac ze poskladanie słów w zdanie i domyślenie się, o co ci chodzi, nie jest łatwe :tak:

reklama
agi też starałam się czytać Twoje posty, ale zajmuje to dwa razy więcej czasu i czytałam je kilkakrotnie, żeby załapać o co cho:confused::happy: ja też prosiłam Cię o zmianę sposobu pisania bo baaardzo ciężko było z Tobą rozmawiać przez forum:sorry2:
a do larkii trzeba się przyzwyczaić bo w zasadzie to nawet spoko babka z niej;-):-p

Zawsze jak mi sie cos nie podobalo to mowilam o tym glosno i mysle,ze tak juz zotanie;-)

agi mam nadzieje,ze nie ucieklas od nas,chyba kazda z nas dostala kiedys upomnienie,zostala skrytykowana czy palnela jakas gafe,a jednak wciaz wszystkie tu jestesmy:tak::tak::tak:

ja tam na temat tej sprzeczki się nie wypowiadam..mam swoje zdanie i na temat larki i na temat agi i już..zachowam je dla siebie;-) tylko z tym słoniem to tez nie bardzo rozumiem:confused::baffled:
mnie teraz mało..bo staramy się z Mężem o kredyt na samochód..bo bez samochodu jak bez ręki:sorry2: spraw do załatwienia co nie miara..zresztą jak wszędzie..papierki papierki i jeszcze raz papierki..:baffled:

Sprzeczki na forum sa najlepsze, o ile wszyscy traktuja je z przymruzeniem oka i nie biora wszystkiego do siebie.;-)
Co do Agi, to pisalyscie juz o Jej `stylu', a mnie wciaz ciekawi, w jakim to Ona radiu pracuje, chetnie bym posluchala...:-p

Tak mi sie przypomnialo... Ostatnio na forum o innej tematyce, spotkalam dziewczyne, ktora juz nie udziela sie na Lutowkach, poznalam po fotce przy suwaczku...:sorry2:

Oj mnie i znowu mnie tyle ominęło!!!
Dziewczyny skąd Wy macie tyle czasu:confused: W ciągu dnia ostatnio nie mam kiedy dojść na dłużej do kompa, a wieczorem mąż musi jakieś projekty robić.
Do tego wzięliśmy psa i jest szleństwo, bo cały dzień pilnuję Franka żeby mu krzywdy nie zrobił.

reklama
a kto to jest ta miki? :baffled::-D:-D:-D
Choć kruszynko przytulę cię.:tak:( Myślę , że się nie obraziłaś :rofl2:)

fiu... [ foch]..:-p:-p:dry::dry:

no i ostatni post... hmm... Na hormony chyba zwalić tego całego zamieszania nie można, więc....zwalę na pogodę . O! :-D:-D:-D

;-);-);-):-D:-D:-D

A tak serio to ja słonicę poprę. Jesteśmy na tym forum kupę ( brzydko zabrzmiało) czasu i zdąrzyłyśmy sie przyzwyczaić do obrażalskich komentów Martussy, pyskatej larkii, płaczącej antar , krzyczącej Meg, fochów habci , fałszywej zielono-mi , znikającej Nathalii , popierającej zawsze i wszędzie larkii ardzesh , mamuski pyzunii Elwiska , serka Krafci, pięknego golimka , nowej pani moderator lajfika, płaczącej Agi i szukającej konfliktów -j-.:-D:-D:-D

Ludzieeee... tu na tym forum jest taka zbieranina ludzi, charakterów, że zawsze coś komuś nie będzie pasowało. A jak nie pasuje to przecież nikt nie zmusza do czytania, pisania, udzielania się...:no:
łał,,, mocne....
tak sobie myśle że jak to przeczyta jakaś nowa mamuśka, to odrazu zrezygnuje z klikania z nami, bo pomyśli
.... ze my to banda wariatek jesteśmy.....:-D:-D:-D;-);-);-):szok::szok::szok:

ale musze przyznać, że poświęciłam czas na przeczytanie postów Agi, i faktycznie ciezko się czytało...
a larka, hmm... oj żeby nie ta śliczna Kalina to kto wie co bym tu napisała, hihihi.... [żartuje] ;-);-):-):-) poprostu, pyskate nasienie z Ciebie kobito i tyle... [ przypadkiem sie tylko nie zmieniaj ]:tak::tak::tak:

I po raz kolejny to napiszę - żadnej elity tutaj nie ma.:no: Każdy może dołączyć i pisać wtedy kiedy tylko chce.
A , że coś którąś w oczy kole to chyba ma prawo zapytać, nie?;-)

jak to nie ma???? ..a te, no tamte mamuśki, no i jeszcze te drugie, no... a no i szefowa gangu, no ta.... jak ona miała -j- chyba, tak ...
ja normalnie się nooo... czuje dyskryminowana tu... nooo.....:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

Do góry