Mam pytanie, kochane jak spieracie plamy z jedzenia na ubrankach maluszków?? Jak piore normalnie (30 C) to plamy zostają(( Mam wygotowywac ubranka???
ja mam plamy tylko na pieluszkach tetrowych bo jak karmie Macka to go okladam nimi dokola zeby nie popbrudzuil ubranek
ubranka piore w 40stC, no a te co mam z czystej bawelny to piore nawet w 60-70st C jesli jest potrzeba, no a te brudne pieluszki tetrowe wygotowywuje, jednak plany czesto zostaja troszke widoczne :-(W Galerii Krakowskiej, 5 września otwarcie. Zapraszam. Na przecenach tanio, a tak ogolnie to ceny nie sa najnisze... Sweterek 80 zł

a wiec moze wpadne ;-)ja w Galeri Krakowskiej pracowalam przez 3 lata i nadal czasem sie tam pojawiam w pracy jako ze jestem teraz na urlopie wychowawczym
no ale pozniej juz nie wroce do pracy w GK bo za duzo tam zmian popoludniowych i to mnie wykonczalo
a szkoda bo byłybyśmy sąsiadkami w pracy 
Oj, ale zadyma. Popieram że posty agi są ciężkie, i czasem z braku czasu nie czytam. A Laarka...ja uwielbiam jej ironię i czasem bawi mnie do łez![]()

uśmiałam się z tej "zadymy" 
to forum zawsze umie poprawic mi humor

agi i ja dolaczam sie do prosby chyba wszystkich dziewczyn z forum... abyś pisala bardziej czytelnie. Juz mniejsza o duze litery, ale uzywaj choć interpunkcji (wystarczy kropka w miejscu gdzie konczy sie zdanie)

Ja czytam twoje posty i z checia bede je czytala nadal, jednak musze przyznac ze poskladanie słów w zdanie i domyślenie się, o co ci chodzi, nie jest łatwe

ja też prosiłam Cię o zmianę sposobu pisania bo baaardzo ciężko było z Tobą rozmawiać przez forum
)