aga221122
mama Jurandzika :))
megi :-):-):-)
Cześć, my już w domu :-
-
-(, było bardzo fajnie, ale bardzo krótko. Mieliśmy zostać dłużej ale nic z tego, mąż do pracy :-
-
-(.
Cześć, my już w domu :-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Jak wkleiłam te zdjęcia to tak sobie pomyślałam ze chyba tocik za duze
, no ale zaraz była druga myśl
- no przeciez meguska nie ma to mnie nie opierdzieli;-)
:-)

;-);-):-):-)dobra jestes w te kolocki, szacun i sorki, będę się pilnować;-);-)
:-):-):-)

a tak dodam sobie....
za tydzień mam już egzamin wewnętrzny z prawka!![]()
Dziewczyny macie racje , ta szkoła wykańcza... a niby edukacja w Polsce jest darmowa.
Mary a ty chrześniaka sponsorowałaś?U mnie nikt nie zaoferował pomocy. :-(
-j- nie sponsorowałam .Po prostu jego mama każdego roku na 3 miesięce załatwia sobie prace na zachodzie Czerwiec lipiec sierpien żeby miec pieniązki bo w polsce nie pracuje a mały jest wtedy u nas i dlatego ja musze wszystko kupowac a ona mi oddaje jak przyjeżdza
2 razy mnie załatwiła i przyjechała dopiero w listopadziemusiałam chodzic na wywiadówki i odrabiac z nim lekcje a on ma ADHD i czasami naprawde trzeba miec stalowe nerwy.
larkaa oj to się uczmy będziemy trzymac kciuki
Ide poczytac regulamin![]()
ych ych-j- hę?