reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
megi-kobito jak widze Twój post to już mam w gaciach kilo bo wiem że jakaś bura będzie, i sie nie myliłam.:-p:-p Jak wkleiłam te zdjęcia to tak sobie pomyślałam ze chyba tocik za duze:baffled:, no ale zaraz była druga myśl:tak:- no przeciez meguska nie ma to mnie nie opierdzieli;-):-p:-)
babo , gdzie Ty jesteś jak Cie nie ma, :-p:-p:-p;-);-):-):-)dobra jestes w te kolocki, szacun i sorki, będę się pilnować;-);-):tak::tak::-):-):-):sorry2::sorry2:
ps. na zamkniętym nawklejałam troszke tych duzych zdjęć, obiecuje ze to ostatni raz:sorry2::sorry2::sorry2::tak::tak::tak:

to ja już nie będę wyjeżdżać z tym Radiem Maryja ;)
w sumie...faktycznie dla fanów RM mogło to być niesmaczne :|

a tak dodam sobie....
za tydzień mam już egzamin wewnętrzny z prawka! :p

Kochane ale zadymka:))) Szczerze mówiąc ja tez czytając posty agi nie bardzo wiedzialam co ona chce nam przekazać:) Uśmialam sie serdecznie z CB radia i Radia Maryja.....- rewelacja:) hihihi
ale......mysle ze na naszym forum nie powinnysmy tracic naszego cennego czasu na jakies dziwne kwasy... :) W koncu chodzi tu o nasze Maleństwa:) i to o nich tu rozmawiamy:))

Miki-witaj serdecznie!!!! Stesknilam sie za Toba!!!:))))

Dziewczyny macie racje , ta szkoła wykańcza... a niby edukacja w Polsce jest darmowa.:baffled:
Mary a ty chrześniaka sponsorowałaś? :szok: U mnie nikt nie zaoferował pomocy. :-(

-j- nie sponsorowałam .Po prostu jego mama każdego roku na 3 miesięce załatwia sobie prace na zachodzie Czerwiec lipiec sierpien żeby miec pieniązki bo w polsce nie pracuje a mały jest wtedy u nas i dlatego ja musze wszystko kupowac a ona mi oddaje jak przyjeżdza

2 razy mnie załatwiła i przyjechała dopiero w listopadzie:crazy: musiałam chodzic na wywiadówki i odrabiac z nim lekcje a on ma ADHD i czasami naprawde trzeba miec stalowe nerwy.

larkaa oj to się ucz :tak: my będziemy trzymac kciuki

Ide poczytac regulamin :)

Zwięźle i na temat...

Nie ja pierwsza i nie ostatnia nie czytałam regulaminu logując się. Jeżeli istnieje mozliwość zmiany nicku chętnie z niej skorzystam...

Za pogrubienie tekstu przepraszam, nie wiedziałam , że jest to uwazane jako " krzyk"...

Ostatni mój post o loginach i przypasowanych przymiotnikach mało kto zrozumiał, tak wiec osoby urażone przepraszam. Teraz wiem, że mało kto ma tu poczucie humoru, następnym razem policzę do 10 zanim co kolwiek napiszę ...

larkaa trzymam kciukasy od przyszłego tygodnia .

Mary 105 to na twojej głowie nie lada problem. Podziwiam cię,musisz mieć złote serducho...

reklama
Do góry