reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Natalineczka juz jesteś po wizycie??? Co gin powiedział???

Nikki wszystkiego najlepszego dla Wiktora:rofl2::rofl2::rofl2:

Agniesia super że Ci dała skierowanie. Może i ja pójdę jak wróci i poprosze żeby tez mi dała. Wydaje się moja lekarka ludzka to może podejdzie tak jak Twoja:tak::tak:Agniesia Ty dopiero trzy cykle miałas po poronieniu???

karola322 kciuki zacisniete &&&& Pisałaś chyba że masz na 14 więc czekam na jakis odzew:tak::tak:

kobietka22 a jak noga??? Mi pomaga nurofen forte na bóle miesiączkowe.

Koti i kinguś witajcie nasze kochane ciężaróweczki:-p:-p:-p

Asiu odezwij sie

Agatko a Ty biedaczko jak dziś samopoczucie??/

reklama
Agniesia super że Ci dała skierowanie. Może i ja pójdę jak wróci i poprosze żeby tez mi dała. Wydaje się moja lekarka ludzka to może podejdzie tak jak Twoja:tak::tak:Agniesia Ty dopiero trzy cykle miałas po poronieniu???

?/

Cykli miałam 5 ,ale 1. był podręcznikowy, po dokładnie 28 dniach @ i super, 2. to nie pamiętam, a potem zaczęły się chocki klocki ;-)z tymi plamieniami przed @

Ola noga już lepiej jeszcze czasem kłóje troche mnie coś, ja wziełam nurofen i po długim czasie, ale ból odpuścił na szczęście.

Fajna masz córe Kasiu, niom pierwszoklasistka i na dodatek szczęśliwa, ze do szkółki idzie:-).
Nie smutaj się, napewno dołek szybciutko minie.
Dziewczynki ja znowu mam stres, trzymam kciuki za naszą Karole i sie stresuje, nie moge sie doczekać kiedy da znać co powiedział lekarz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry