reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Rechot trzymaj się, będzie dobrze!! Wypłacz się, opłucz buzię i się uśmiechnij!! Pomyśl, że to zniesiesz dla swojego maleństwa, ba jestem pewna, że dałabyś radę zrobić o wiele więcej dla swojego dzidziusia!! Głowa do góry, jesteśmy z Tobą!!

reklama
cześć brzuchatki ja mam dziś nie najlepszy dzień byłam dziś u diabetologa i dostałam insulinę 2 razy dziennie dawki będą się zmieniać jestem załamana i smutna nie ogarniam już tego ani menu mojego ani tych badań ani kłucia się po udach i ramionach..mam dość popłakałam się jak dziecko....jeszcze mam lęk przed igłami masakra....jestem tym zmęczona a to dopiero polowa ciąży....ma serdecznie q...wa dość idę se popłakać.....
Nie zamartwiaj się kobitko uszy do góry to juz prawie połowa będzie ok tylko nie ma co się martwić. A jak jest źle pisz to zawsze coś poradzimy. Trzymaj się.

witajcie Słoneczka.

ide za 40 minut do szkoły porozmawiać z dyrektorem. zobaczę co mi powie, ale już mam niejakie przeczucie, ze będą mieć za złe to ze jestem w ciąży:-(. zapytam na jakich zasadach przyjął ta nową na 6 tygodni i jestli to jakaś stażystka to niech jej przedłuży kontrakt do konca roku, a ja sobie spokojnie pójde na zwolnienie.
Kurcze musze jakos nastawic sie bojowo, bo juz widze, ze bedzie ciezko nie zmięknąć :(

co do paszportu to mi sie konczy ważnosc w tym roku wiec niestety musze zapłacic pełne 140 zł. Chyba ze wyrobie go np za rok bo w tym roku i następnym za bardzo nie wyjedziemy sobie daleko a w uni mi jest nie potrzebny.

mamo Sówko dbaj o Siebie. Zycze duużo zdrowia i nie denerwuj sie. Wiem co to jest kolka nerkowa bo przechodziłam to kilka razy, musisz teraz dbac zeby sie nie przeziębic, dużo pic i dbać o dietę. Na pewno bedzie wszystko z Sóweczką dobrze.

dzis mam wizytę o 19, ale juz o 15 musimy jechać do Krakowa bo kilka spraw ziostało nie załatwuionych. Obym zdązyła wrócic z pracy na czas
Kochana trzymam kciuki za obydwie wizyty mocno mocno.

Tyśka super widzieć że u Was wszystko w porządku :tak:

Anisen trzymam kciuki za twoje bojowe nastawienie :-p Dobrze będzie ;-) I oczywiście z niecierpliwością czekam na relację z wizyty u lekarza :rofl2:

Rechot kochana... nie wiem co Ci napisać...:-( Trzymam kciuki za Was. Dasz radę - nie masz wyjścia ;-) A jutro już na pewno się lepiej poczujesz.

Ja już w domku urzęduję. Przygotowałam sobie farsz do bakłażana - teraz już tylko muszę go zapiec i wcinać :-)
Wypiłam sobie małą kawkę i łepetyna mniej boli, więc nie jest źle :tak:
A o 16 umówiłam się z koleżanką i zrobię jej pazurki żelowe :rofl2:

Już prawie 15:-) A to znaczy że teraz godzinę ściemniania że coś robię i do domku;-):-D A dziś na obiadek zrobię knedle ze śliwkami i pomidorową:-D

Już prawie 15:-) A to znaczy że teraz godzinę ściemniania że coś robię i do domku;-):-D A dziś na obiadek zrobię knedle ze śliwkami i pomidorową:-D

u mnie jeszcze 2 godzinki, potem wizyta i 2 tygdnie laby na l4;-)
Kolezanka niestety się na mnie smiertelnie obrażiła...:-(. Przykro mi z tego powodu, ale trudno.

Nie cierpię obrażania...:crazy:
Głowa już nie boli :laugh2: a ja zaczynam wielkie odliczanie do USG :rofl2: Jeszcze 24 godziny...
A ja zaraz lecę po Lolka i do kumpeli na pazurki :rofl2:

u mnie jeszcze 2 godzinki, potem wizyta i 2 tygdnie laby na l4;-)
Kolezanka niestety się na mnie smiertelnie obrażiła...:-(. Przykro mi z tego powodu, ale trudno.
Chyba warto poczekać te 2 godzinki potem będziesz miała zasłużony odpoczynek i wizytę:tak::-) A koleżanką się nie przejmuj przejdzie jej:tak: To chyba my ze względu na ciążowe humorki powinnyśmy się częściej na ludzi obrażać a i ludzie powinni nam niektóre rzeczy wybaczać bo sama wiem po sobie że teraz czasamii jestem okropna jakaś taka bardziej drażliwa i nerwowa:-(

Hej dziewczynki;-) ale miałam sen:szok: jutro idę do ginka i mam nadzieję, że uda się poznać płeć, tak się tym przejmuję, że mialam sen ...chyba proroczy hehhehe śniło mi sie na poczatku nieładnie, ze uderzyłam się w brzuch i krwawiłam, byłam zobaczyć na USG czy wszystko oki i było ok, a na monitorze zobaczyłam...małego penisa hehehehehehehe hmmm
Buziole dla rechotka, by nie płakał za dużo:******* zauwazyłam nową dziewczynę w naszym gronie;-) witam kochana:****

reklama
Do góry