Rechot trzymaj się, będzie dobrze!! Wypłacz się, opłucz buzię i się uśmiechnij!! Pomyśl, że to zniesiesz dla swojego maleństwa, ba jestem pewna, że dałabyś radę zrobić o wiele więcej dla swojego dzidziusia!! Głowa do góry, jesteśmy z Tobą!!
reklama
Nie zamartwiaj się kobitko uszy do góry to juz prawie połowa będzie ok tylko nie ma co się martwić. A jak jest źle pisz to zawsze coś poradzimy. Trzymaj się.cześć brzuchatki ja mam dziś nie najlepszy dzieńbyłam dziś u diabetologa i dostałam insulinę
2 razy dziennie dawki będą się zmieniać jestem załamana i smutna nie ogarniam już tego ani menu mojego ani tych badań ani kłucia się po udach i ramionach
..mam dość popłakałam się jak dziecko
....jeszcze mam lęk przed igłami masakra
....jestem tym zmęczona a to dopiero polowa ciąży
....ma serdecznie q...wa dość idę se popłakać.....
Kochana trzymam kciuki za obydwie wizyty mocno mocno.witajcie Słoneczka.
ide za 40 minut do szkoły porozmawiać z dyrektorem. zobaczę co mi powie, ale już mam niejakie przeczucie, ze będą mieć za złe to ze jestem w ciąży:-(. zapytam na jakich zasadach przyjął ta nową na 6 tygodni i jestli to jakaś stażystka to niech jej przedłuży kontrakt do konca roku, a ja sobie spokojnie pójde na zwolnienie.
Kurcze musze jakos nastawic sie bojowo, bo juz widze, ze bedzie ciezko nie zmięknąć
co do paszportu to mi sie konczy ważnosc w tym roku wiec niestety musze zapłacic pełne 140 zł. Chyba ze wyrobie go np za rok bo w tym roku i następnym za bardzo nie wyjedziemy sobie daleko a w uni mi jest nie potrzebny.
mamo Sówko dbaj o Siebie. Zycze duużo zdrowia i nie denerwuj sie. Wiem co to jest kolka nerkowa bo przechodziłam to kilka razy, musisz teraz dbac zeby sie nie przeziębic, dużo pic i dbać o dietę. Na pewno bedzie wszystko z Sóweczką dobrze.
dzis mam wizytę o 19, ale juz o 15 musimy jechać do Krakowa bo kilka spraw ziostało nie załatwuionych. Obym zdązyła wrócic z pracy na czas
Tyśka super widzieć że u Was wszystko w porządku
Anisen trzymam kciuki za twoje bojowe nastawienie
Dobrze będzie ;-) I oczywiście z niecierpliwością czekam na relację z wizyty u lekarza 
Rechot kochana... nie wiem co Ci napisać...:-( Trzymam kciuki za Was. Dasz radę - nie masz wyjścia ;-) A jutro już na pewno się lepiej poczujesz.
Ja już w domku urzęduję. Przygotowałam sobie farsz do bakłażana - teraz już tylko muszę go zapiec i wcinać :-)
Wypiłam sobie małą kawkę i łepetyna mniej boli, więc nie jest źle
A o 16 umówiłam się z koleżanką i zrobię jej pazurki żelowe

Anisen trzymam kciuki za twoje bojowe nastawienie

Rechot kochana... nie wiem co Ci napisać...:-( Trzymam kciuki za Was. Dasz radę - nie masz wyjścia ;-) A jutro już na pewno się lepiej poczujesz.
Ja już w domku urzęduję. Przygotowałam sobie farsz do bakłażana - teraz już tylko muszę go zapiec i wcinać :-)
Wypiłam sobie małą kawkę i łepetyna mniej boli, więc nie jest źle

A o 16 umówiłam się z koleżanką i zrobię jej pazurki żelowe

_Pysia_
Fanka BB :)
Już prawie 15:-) A to znaczy że teraz godzinę ściemniania że coś robię i do domku;-)A dziś na obiadek zrobię knedle ze śliwkami i pomidorową
![]()
u mnie jeszcze 2 godzinki, potem wizyta i 2 tygdnie laby na l4;-)
Kolezanka niestety się na mnie smiertelnie obrażiła...:-(. Przykro mi z tego powodu, ale trudno.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Chyba warto poczekać te 2 godzinki potem będziesz miała zasłużony odpoczynek i wizytęu mnie jeszcze 2 godzinki, potem wizyta i 2 tygdnie laby na l4;-)
Kolezanka niestety się na mnie smiertelnie obrażiła...:-(. Przykro mi z tego powodu, ale trudno.

kaasiorek84
Hej dziewczynki;-) ale miałam sen
jutro idę do ginka i mam nadzieję, że uda się poznać płeć, tak się tym przejmuję, że mialam sen ...chyba proroczy hehhehe śniło mi sie na poczatku nieładnie, ze uderzyłam się w brzuch i krwawiłam, byłam zobaczyć na USG czy wszystko oki i było ok, a na monitorze zobaczyłam...małego penisa hehehehehehehe hmmm
Buziole dla rechotka, by nie płakał za dużo:******* zauwazyłam nową dziewczynę w naszym gronie;-) witam kochana:****

Buziole dla rechotka, by nie płakał za dużo:******* zauwazyłam nową dziewczynę w naszym gronie;-) witam kochana:****
reklama
Czarodziejka
O kurka Shingle to trzymam kciuki za Usg..a raczej za zdrowego dzidziusia i kto wie moze to bedzie dziewunia
))))