Moltizerka
Mamusią być
Monia Adamska teraz juz Niwinska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monia Adamska teraz juz Niwinska

Zmykam do spanka bo jutro pobudka a małż po 6 wstaje do nowej pracyMiłej nocki

bez zadnych planów na dzien wiec czyste lenistwo
po południem tylko wyjście z małym do fryzjera 

na 10 dzien balam sie ze juz wrosly
ale przez te piersi goraczkowalam pond 39 st wiec nie bylam w stanie jechac, teraz juz czuje sie calkiem po porodzie....Spotkalam wczoraj pare bab z przedszkola jak odprowadzilam mala i one kiedy ur. a ja ze 10 dni temu a te w szkou ze w takiej formie jestem, blada jeszcze ale juz chuda bo bylam podobno grubasek niezly i normalnie dzialam :-) nooo nie dzwigam...No ja też zawsze aktywna byłam-wszędzie mnie było pełno.Byłam pracocholiczka nawet heheMili nie patrz na ten czas jak na nude tylko jak ostatnie chwile które mozesz bez żadnych wyrzutów sumienia poswięcic tylko sobie. Taki zdrowy egoizm...wykorzystaj go na maksa bo niedługo będziesz marzyła aby miec godzine tylko dla siebie
Ja z różnych przyczyn od kwietnia nie pracuję. Zawsze byłam bardzo aktywana i sporo pracowałam nagle wpadłam w domowy wir zajęć.
Ale jest mi z tym dobrze....codziennie siebie rozpieszczam, nadrabiam zaległości w czytaniu, mam czas na to aby poleżeć w wannie, zrobić sobie maseczkę, nadrabiam filmy i ciesze się wolnością. I tak myślę, że to na prawdę bardzo wyjatkowy moment w moim zyciu.
Z dzidiza tez bedzie wyjątkowo...ale juz inaczej. O zdrowym egoizmie trzeba bedzie zapomnieć he he![]()

na studiach też pierwsza do wszystkiego
róznaego rodzaju zabawy były mi w głowie,ale ja od lutego na L4 siedze bo niestety w KFC nie znaleźli mi miejsca do pracy jako ciężarnej:-(No i zaczełam przeistaczać sie w kurę domową.Na studiach dałam sobie troche na luz i już wszędzie się nie wciskałam-no i mam tego skutki-jeden egzamin w plecy:-(A o imprezach mogłam zapomnieć jedynie jakiś gril lub ognisko ze znajomymi.I powiem Ci że już skończyły mi się pomysły na spędzanie wolnego czsu
A o wannie to marze-mamy remont w łazience...Monia Adamska teraz juz Niwinska
Tak szczerze to pewnie żebym ją zobaczyła na oczka to bym wiedziała o kogo chodzi.Bo ogólnie to ja pochodze z wioski obok-Dobrzyniewa Dużego,ale teraz się do mojego przeprowadziłam i to na kolonie a nie do samej wioski
Po za tym w Gniłej Adamskich i Winnickich to jest od groma praktycznie co drugi dom 

Ale myśle że pewnie się znamy chociażby z widzenia...

A i wiesz co tak na przyszłość nie chcę straszyć ale ja nie chciałam wstawiać zdjęć dziecka nagiego w całości bo niestety Internet jest duży i nie wiadomo gdzie kryją się pedofile :-( A poza tym maluszek śliczny