reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej kobietki :-)

Mnie dziś brzuszek znów prawie cały dzień bolał... :-(

Widzę, że tu już robi się pusto, weekend się zaczyna to kobietki ze swoimi ukochanymi siedzą :-D ale to bardzo dobrze oczywiscie :-D

Ja jutro jadę do szkoły, w niedziele i poniedziałek z resztą też. Mam nadzieję, że pozaliczam te wstrentne egzaminy i będzie dobrze...:cool2: oby oby...

A we wtorek... :-D USG, ale się kurka nie mogę doczekać :-D

Pozdrawiam!

reklama
Aniu to trzymam kciuki, żeby wszystkie egzaminy były do przodu :tak: Ech u mnie usg dopiero 15 września, zawsze jak zbliża mi się termin usg to strasznie wolno czas mi leci ;-):-)

ANIA powodzenia na egzaminie KOPA W PUPE I NIEODWRACAJ SIĘ :-)zajmiesz sie nimi że nawet niezauważysz a usg będzie tego dnia co się skapniesz że właśnie to dziś:-)
KACHA WAWA no faktycznie po twoich postach widze że ona to taka nie jest straszna:eek:ale jak piszesz media to potrafią zrobić panike a co do czego to można łatwo wyleczyć bądz na pewno nie jest to tak że trzeba w izolatkch siedzieć;-)

A ja mam jutro rano USG, zaczynam się stresować:-)
Przede wszystkim okaże się, co z łożyskiem, czy ruszyło się cokolwiek. A przy okazji zobaczę dzidzię i może dowiemy się, kim jest maluszek...
Mam nadzieję, że rozwija się prawidłowo, w każdym razie awanturuje się w brzuszku regularnie.
Chyba dziś tak łatwo nie zasnę;-)

Ja zdecydowałam się tym razem na poród w klinice w Bielsku. Niestety wrażenia po pierwszym porodzie w naszym szpitalu, trwającym 18,5 godziny i zakończonym CC nie przekonuja mnie do tego, że mają wykwalifikowaną kadrę. Poza tym... ja już na tyle boję sie tego porodu, że wolę drugą CC a u nas mi jej nie zrobią, dopiero po 6 godzinach, a u nich 6 godzin to może trwac i 12... Jest może mama z moich okolic ??:-)

Joasia zależy o jaki Bielsk ci chodzi,bo ja mieszkam niedaleko Bielska Podlaskiego :-p
Ja dziś padam na twarz po całym tygodniu .Zaraz planuje walnąć sie na kanapie i obejrzeć "seks w wielkim mieście" ;-) widze,ze u Was juz weekend sie rozpoczal,bo coś mniej piszecie :-) korzystajcie,korzystajcie.. ;-)

Witam !!
Po wczorajszym połówkowym wszystko ok. Dzidziuś waży już 0,5 kg!!!!!!!!! :szok:Z wrażenia zapomniałam zapytać ile mierzy. Nie pokazał co ma, więc trzymam się ostatniej wersji ze chłopak:-)
Dziś powiedziałam w pracy o ciąży, okazało się że jest nas więcej;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i spróbuję przeczytać zaległe strony:)

Hello

To znowu ja, i znowu na chwilke. My juz po wycieczce, pooddychalismy swierzym powietrzem i teraz czekam na obiadek.
Milego wieczorku mamuski:-)

a ja się wezme za kolacje :-)synek właśnie zasnął co uf mam labe:-p

A tak wogóle kurka jeszcze nie ma 20 a tu już ciemno sie robi ach a pamiętam jak w lipcu to śmiało jeszcze ze synkiem na dworzu mogliśmy siedzieć bo i jasno ciepło grilla można było zrobić i spokojnie do 21 siedzieć:cool:

Uff, a ja skończyłam prasowanie:-D
niecierpie prasować:wściekła/y:

Widzę, że tu już robi się pusto, weekend się zaczyna to kobietki ze swoimi ukochanymi siedzą :-D ale to bardzo dobrze oczywiscie :-D

A mój ukochany w ten weekend pracuje, więc zostajecie mi wy - dziewuszki:-D
a teraz zmykam na spacer z pieskiem. Pa, pa.

reklama
Witam !!
Po wczorajszym połówkowym wszystko ok. Dzidziuś waży już 0,5 kg!!!!!!!!! :szok:Z wrażenia zapomniałam zapytać ile mierzy. Nie pokazał co ma, więc trzymam się ostatniej wersji ze chłopak:-)
Dziś powiedziałam w pracy o ciąży, okazało się że jest nas więcej;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i spróbuję przeczytać zaległe strony:)

mały klopsik się szykuje:-)ps.to fajowo że w pracy jest ktoś jeszcze w ciąży no ale jak pracodawca sie ucieszy:-p:rofl2:

A mój ukochany w ten weekend pracuje, więc zostajecie mi wy - dziewuszki:-D
a teraz zmykam na spacer z pieskiem. Pa, pa.

u mnie to głównie niedziela jest dla mnie i M bo w soboty pracuje i teraz także jeszcze siedzi w warsztacie:sorry:

Do góry