reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

nie wiem ale chyba był w złym humorze bo sie strasznie mnie czepiał o paznokcie że za długie mam ale mialam krótkie !!! był po prostu nie mily

reklama
a może jego żona była kosmetyczką i chciał Cie umówić do niej na wizytę;-):-p
a tak poważnie to jakiś dupek nie lekarz, bo przecież jego powinno obchodzić raczej nasze krocze itd niż paznokcie:-p

a może jego żona była kosmetyczką i chciał Cie umówić do niej na wizytę;-):-p
a tak poważnie to jakiś dupek nie lekarz, bo przecież jego powinno obchodzić raczej nasze krocze itd niż paznokcie:-p
no tak ale chciał sie wyzyc na mnie bo nie dawłam sie zbadać bo mnie badałjak jakąś krowę a co do paznokci muszą być krótkie ale on chyba chciał żebym ich wogóle nie miała :-)

:eek:OJ ja też mam długie paznokcie , akrylowe mam nadzieje że dzidzia się nie będzie spieszyła bo ja sama ich nie umiem zdejmować a wizyte u kosmetyczki zaklepałam na 4 dni przed terminem z om :sorry::eek:, Z takimi długimi to by mnie chyba ze szpitala odesłali , ale ja je tak bardzo lubie:tak:

Dentico to już nie chodzi nawet o to że długie, ale że 'nie Twoje'. Paznokcie nie mogę być pomalowane ani zaklejone tipsami, bo po nich widać pierwsze oznaki że coś się dzieje nie tak - jak zsinieją...

:eek:OJ ja też mam długie paznokcie , akrylowe mam nadzieje że dzidzia się nie będzie spieszyła bo ja sama ich nie umiem zdejmować a wizyte u kosmetyczki zaklepałam na 4 dni przed terminem z om :sorry::eek:, Z takimi długimi to by mnie chyba ze szpitala odesłali , ale ja je tak bardzo lubie:tak:
ja też ostatnio chciałam tipsy ale kosmetyczka kazałami się w trzymać i przyjść do niej jak dziecko będzie miało miesiąc bo mówiła że i tak położna będzie mi kazała się pozbyć tipsów

wszystko fajnie z tymi paznokciami rozumiem lekarzy itd ale co zrobic jeśli termin jeszcze hoho a nas łapie przedwczesny poród???
co?? nogi zaszyć i zanim po karetkę to po kosmetyczkę?? żeby tipsy zdjęła bądź zmyła lakier itd??
ja na szczęście nie mam teraz tipsów bo w ciąży moje paznokietki troche się wzmocniły i postanowiłam dać im szansę:-p ale lubię je malować... i nie wyobrażam sobie żebym jadąc na porodówkę przejmowała się paznokciami:no:
no ale to wszystko zależy na kogo trafimy i w jakim nastroju:cool:

reklama
wszystko fajnie z tymi paznokciami rozumiem lekarzy itd ale co zrobic jeśli termin jeszcze hoho a nas łapie przedwczesny poród???
co?? nogi zaszyć i zanim po karetkę to po kosmetyczkę?? żeby tipsy zdjęła bądź zmyła lakier itd??
ja na szczęście nie mam teraz tipsów bo w ciąży moje paznokietki troche się wzmocniły i postanowiłam dać im szansę:-p ale lubię je malować... i nie wyobrażam sobie żebym jadąc na porodówkę przejmowała się paznokciami:no:
no ale to wszystko zależy na kogo trafimy i w jakim nastroju:cool:
ostatnio koleżanka mi opowiadała, że jak była w szpitalu na operacji, to przywieźli laskę z ulicy, bo zasłabła czy coś (ale nie w ciąży). miała tipsy i jak się obudziła, to się okazało, że ma dwa zerwane :eek:

a ja dziś sobie kupiłam dwa staniki do karmienia
Biustonosz do karmienia Anita 5068 - 5068 : Anita - Intima.pl Sklep
Biustonosz do karmienia 5052 Anita :: duzabielizna.pl
i wyszło mnie taniej, niż gdybym w necie zamówiła. bo się okazało, że przy zakupie dwóch, tańszy dostaję z 30% zniżką. więc za 2 staniki zapłaciłam 256zeta. dużo, ale przynajmniej nie będę się martwić, że nie mam staników. i oczywiście miseczki w rozmiarze G! :eek: bo kupiłam ciut większe. jednak z moim biustem bez mierzenia bielizny się nie da.

Do góry