reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
zakładam nowy wątek
i od razu zachęcam, jak macie jakieś linki, czy może coś wyszperacie w necie (allegro, czy gdzie indziej..?) o ciuchach ciążowych
to wklejcie link
i też podzielcie/ pochwalcie się też swoimi "łowami"/zdobyczami i fajnymi zakupami :tak:

ja właśnie zaczynam się nie mieścić w swoje ubrania i zaczęłam się martwić w co się ubiorę, a wcześniej nie szukałam i teraz mam czym się martwić :eek:

jak pomożecie to będzie mi raźniej :happy:

Jejku ja to mam fiola na punkcie wozkow. Nie wiem czemu :-)
Dla Bartka mam dwie spacerowki ale gleboki Nowemu musze kupic . Poza tym jakis lezaczek i obowiazkowo kolyske bo sie zakochalam w takich pieknych slodkich kolyskach , no i chyba tyle bo reszte mam. No chyba ze bedzie dziewczynka to napewno troche rozowych przeslodzonych ubranek ;-)

A wozek chce ten
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=3&products_id=1121&<osCsid>

Bartek urodzil sie w tym samym okresie co i drugie sie urodzi wiec wiem jaki mi wozek bedzie potrzebny. Wiec chyba kupie wlasnie emmaljunge. Gondola i tak pewnie jakos latem bedzie zamieniona na spacerowke wiec najwazniejsza dla mnie w wozku jest duza spacerowka , rozkladana na plasko z przekladana raczka albo siedziskiem.

Dla Bartka mam dwie spacerowki ale gleboki Nowemu musze kupic . Poza tym jakis lezaczek i obowiazkowo kolyske bo sie zakochalam w takich pieknych slodkich kolyskach , no i chyba tyle bo reszte mam. No chyba ze bedzie dziewczynka to napewno troche rozowych przeslodzonych ubranek ;-)

A wozek chce ten
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=3&products_id=1121&<osCsid>

Bartek urodzil sie w tym samym okresie co i drugie sie urodzi wiec wiem jaki mi wozek bedzie potrzebny. Wiec chyba kupie wlasnie emmaljunge. Gondola i tak pewnie jakos latem bedzie zamieniona na spacerowke wiec najwazniejsza dla mnie w wozku jest duza spacerowka , rozkladana na plasko z przekladana raczka albo siedziskiem.
No no:tak: Muszę przyznac, że mi się podoba:tak: Choc u mnie to rzadkośc, żeby się podobał wózek z nieskrętnymi kołami;-)Ale ten naprawde przypadł mi do gustu:tak::-)

Świetny:tak::-)
Taki zgrabniutki:tak: I jak z fotelikiem extra wygląda:-) Bardzo mi się podoba:tak: bo jest delikatny, nie masywny :tak: Bo ja ogólnie jestem "mała i nie wygladam na swój wiek" jak to mówią mi ludzie;-) i jak pomyslę sobie, ze mogłabym pchac taką czterokołową landarę bez skrętnych kół, ciężką z masywnym stelażem i dzieckiem w wózku to bym komicznie wyglądała:zawstydzona/y::-D Ale takie to po prostu istny bajer
Dzięki, że mi go pokazałaś:tak:

Świetne wózeczki, podobne do moich typow i wydaje mi sie ze wybralam wlasnie te modele - 4 kołowce ze skretnymi przednimi kolami:tak:, teraz tylko firmę musimy wybrac:-) a raczej wypróbować je w realu ktore sa lepsze i maja lepsze opcje bo cena wszystkich podobna:-)

A wozek chce ten

Wozek fajny choć nie podoba mi sie metalowy płytki kosz na zakupy, do którego każdy ci zajrzy i bedzie widział co wieziesz:eek: ale ta cena bez foteilka to za drogo dla mnie :shocked2:

reklama
A ja przegladam ciągle tą stronkę dla kobiet ciężarnych i mam nadzieję ze mąż kupi mi cos w prezencie z tej stronki:-) Uwielbiam jak kobieta w ciązy dba o siebie i nie chodzi jak lump....długie rozciągniete swetry, bezgustowne tuniki :eek: ochyda .. ale znając życie sama bede tak chodziała bo szkoda tyle kasy na ubranko na 9mcy kupic:eek: Na tej stronce jest super modna kobieta ciężarna :-) Jak tylko bede w Wola Parku zajrzę do środka i zobacze w realu te ubranka :-)

http://www.happymum.pl/

Ostatnia edycja:
Do góry