reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Mamy podobne gusty bo oba wózki mi też wpadły w oko na allegro jak szukalam sama:-) i mojemu męzowi też sie bardzo podobały :-) ale wózek najpierw trzeba w sklepie oblookać a dopiero kupić na allegro więc my też wybralismy się po sklepach za wózkami:) tylko ze sklepy w galeriach maja bardzo mało wózków i musismy poszuać jakiejs hurtowni gdzie bedzie mega duzy wybór :tak: napewno nie chcę wóżka 3kołowego:eek: i oba wózki mają skrętne przednie koła..zastanawiam się czy to plus czy minus?? Wyobrazam sobie wózek w galeriach na zakupy jak czasami sam skręca i nie chce jechać:eek: ale takie skretne to duże ułatwienie bo nie trzeba cpodnosic wózka by nim skręcić:) sama nie wiem??

ja pierwszy wózek miałam bez skrętnych kół i przyznaje że sie namęczyłam na zakrętach i w parku , takie "przestawainie" szczególnie jak były jeszcze zakupy było ciężkie. spacerówkę już kupiliśmy ze skrętnymi kołami i to wielkie ułatwienie, czasem było tylko ciężko jak było bardzo dużo kamieni i kółka czasem uciekały, na równym nigdy i pozatym zawsze te kólka można zablokować no i w spacerówce to są takie malutkie a normalny wózek ma większe. teraz już wiem że wybiorę wózek ze skrętnymi przednimi kołami, mam kilka typów ale jest jeszcze czas i też uważam że najpierw trzeba dokładnie obejżec go w sklepie.

reklama
Wszystkie wózki są fajne. Co do przednich kół skrętnych, moja kuzynka ma taki i jest bardzo zadowolona. Jednak jak ja nim jeździłam z jej dzidziusiem to nie bardzo mi odpowiadały, skręcały się nie tam gdzie trzeba i wogóle. Tak więc ja będę raczej szukać wożków z kołam "normalnymi":)

Ja też miałam dla starszego syna wózek z czterema dużymi pompowanymi kołami nieskrętnymi. Był ciężki i niewygodny. A poza tym nie wiedzieć dlaczego zawsze ściągało go na lewą stronę:eek::eek:

Teraz te wózeczki są takie sprytne i wygodne, lżejsze i ładniejsze. 5 lat temu nie było takiego wyboru. Niby nie dawno a jednak wiele się zmieniło:tak:

Ja sobie też upatrzyłam wózek
ZESTAW WÓZEK MEGAN+FOTELIK+KOŁA POMPOWA+TACKA (714666667) - Aukcje internetowe Allegro
Postanowilismy nie przeplacać, a ten ma wszystko, czego potrzebujemy.
Na razie widziałam go tylko na allegro, więc może kiedy go zobaczę w realu to zmienię zdanie, ale póki co, to mój faworyt.
Jeśli chodzi o ciuszki, to dostanę w spadku po synku mojej koleżanki więc nie wiem, co mam kupowac, i na razie ten problem mam z głowy.

Wszystkie wózki są fajne. Co do przednich kół skrętnych, moja kuzynka ma taki i jest bardzo zadowolona. Jednak jak ja nim jeździłam z jej dzidziusiem to nie bardzo mi odpowiadały, skręcały się nie tam gdzie trzeba i wogóle. Tak więc ja będę raczej szukać wożków z kołam "normalnymi":)
Ja mam wózek ze skrętnymi kołami (a właściwie z jednym podwójnym kołem) i nie miałam absolutnie takich problemów. Wózek się prowadzi jedną ręką, łącznie z tym że można jedną ręką go zawrócić. Taki mam:

s4_dangerine_d.jpg

Mam też spacerówkę parasolkę ze skrętnymi kołami i też nie miałam problemu, że mi uciekała. Może to zależy od konstrukcji wózka...

o te wozki z jednym kolkiem z przodu tez mi sie bardzo podobaja :tak: ja to chyba wszystkie ciuszki dostane po kuzynkach dzieci i kolezanki ktora za dwa tygodnie ma termin na porod :-) i lozeczko tez i chyba tylko wozio kupie

Od jakiegos czasu i ja przegladam wozki i powiem wam ze tu zadne mi sie nie podobaja.Bo na taki co mi sie podoba nie bardzo mam ochote wydac 600-800$,bo tak naprawde to tu wszedzie i tak jezdzi sie prawie autem,apark mam przed domem wiec daleko chodzic nie musze.Znowu te tansze to maja male kolka lub sa na trzech.
Mam kilka typow.To mojego meza typ:
51BAsJ3%2B-nL._AA400_.jpg

Ja jak trzykolowiec to taki bym wybrala juz z fotelikiem:
pTRU1-4411439dt.jpg

najbardziej to ten mi sie podoba:tylko cena nie podoba mi sie prawie700$

reklama
Do góry