reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
kalina82
ty amsz chyba dokladnie ten sam due date co ja lol:p

a ja mykam do lozia jeszcze na troche...kocyk robie na szydelku....bo mi sie straszliwie czasem nudzi:p

Ostatnia edycja:
Witam Witam u mnie dzionek całkiem ładny i słoneczny, jestem już po śniadanku

Kalina82 długo musiałaś jeszcze czekać na swoją drugą połówkę? Mój mąż faktycznie wrocił grzecznie o przyzwoitej porze i w miarę w przyzwoitym stanie:-D

Najeli super że z Adasiem wszystko ok i że Mężuś polubił Twojego gin.:-D
A tak w ogóle to dzień dobry ja już nie spie od godziny chciałam ale cholerna burza mnie nawiedziła i spać nie dała i tak się zaczyna dzień weekend:-( Widzę że dużo z nas oglądało wczoraj WTC:-D Skromnie powiem że ja też:-D Idę coś zjeść bo jesteśmy głodni:-D nie będę wyrodną matką i nie będę głodzić dziecka:-) ( i przy okazji siebie:-D)
Tygrynka a widzisz a nie mówiłam że w końcu Was też dopadnie żądza jedzenia:-)
Miłego dnia Śnieżynki:-)

Majsii- rzeczywiscie- masz sytuacje nie do pozazdroszczenia...ale-czas szybko minie, zobaczysz...jak Twoj ukochany wroci, to sobie to wynagrodzicie:) a do tej pory czas umilac Ci bedziemy na BB:)

widze, ze jestes z Międzychodu :) Moja przyjaciolka stamtad pochodzi :)
No odkąd znalazłam to forum przynajmniej troszkę czas szybciej leci ;-)
No z Międzychodu :D Narzeczony z Sopotu więc tak mieszkamy troszkę tu troszkę tam ale jak się Dzidzia urodzi będziemy tutaj :)
A Ty daleko od Międzychodu mieszkasz? bo widzę tylko lubuskie :D

W ogóle dzien dobry :-)
Jakie plany na dziś? Ja zaraz idę do pracy do 15 a później mam zamiar się lenić :D

reklama
Dzien dobry Dziewczynki.
Pogoda faktycznie paskudna. Miałam isc na ślub koleżanki, ale chyba sobie podaruje. Bo pogoda taka, w kościele pewnie będzie zimno. Musze pranko zrobic, zakupy. A wieczorem idzeimy na koncert. Ale tez mi się nei chce.

Do góry